Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Vahelduvvoolu keevitus alalisvooluks
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Vahelduvvoolu keevitus alalisvooluks  
Poster Message
tphnd

Vahelduvvoolu keevitus alalisvooluks
Ise ma asjast midagi ei tea aga mu lapsevanem palus mul skeem etc leida.
Vaja siis tema olemasolevast 200A vahelduvvoolu elektrood keevitusesele tekitada juurde "moodul" mis laseks keevitada alalisvooluga.
Tegemist siis läbi ja lõhki vanakooli "teen kõik ise" mehega kes tahab kasutada konkreetseid olemasolevaid elektroode mingi kindla asja keevitamiseks ning ta on kindel et selleks on vaja alalisvoolu muundurit :-)
Seega kui keegi oskab anda mulle skeeme etc siis olen purutänulik.....soovitused et mine osta see või too asi kahjuks mind ei aita, selgitus ülevalpool olemas.

tänud ette
Tarmo

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
28.04.2010 at 09:36
uuslane
Vahelduvvoolu keevitus alalisvooluks
http://www.elremont.ru/electrik/svarka.php

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
28.04.2010 at 20:48
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Vahelduvvoolu keevitus alalisvooluks  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.