| Poster |
Message |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Vanaisa
Moderator |
kellajuttu
Küsimus laiemale ringile - kas on kellegile teada sellist meistrimeest, kes keriks uuesti Caddy kella sees olevad 2 pooli. Minu omal on nad ajahamba poolt kõlbmatuks muutunud ja vajavad uuesti mähkimist.
Tegu siis suht pisikeste poolidega - nii 1cm kõrguses ja 8mm laiuses. Traat seal ona aga küllaltki paksu läbimõõduga.
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
25.04.2010 at 18:10 |
1 edit. Last edited 25.04.2010 at 18:10 by Vanaisa (Moderator)
|
antennimees
|
kellajuttu
Ma soovitaks sulle sinna originaalsihverplaadi taha panna kaasaegne kell. Miskipärast ma arvan, et kella täpsus sõltub ka sellest mähisest. Kui kaasaegset auto kellamehhanismi vaja siis küsi, ma olen neid selleks tarbeks kogunud. Samas on olemas ka gm flip down mehhanismiga kell mida kasutati '80ndate alguses näiteks Caprice's. Kindlasti sa leiad selle kes mähib need mähised aga kogu muu süsteem ju ka ajahambast puretud ja vajab taastamist (kas tasub).
25.04.2010 at 18:24 |
|
Vanaisa
Moderator |
kellajuttu
vale puha. tegu on igati korras ja kulumata mehhanismiga, mis peale puhastamist/õlitamist toimib ideaalselt. See mähisevärk on seal kella vedru üleskeeramiseks. Mingi 3 minutit tiksub, kontakt vajub kokku, saab mähiselt litaka ja lööb vedru taas vinna. Selline süsteem siis - toimib kenasti aga ei vinnasta enam lihtsalt. Uut sisu kindlasti panna ei taha, originaal on kunn 
Meil siin mudelismiga tegelevaid inimesi - ehk keegi viitsib ära teha... Ise olen kunagi ammu mähiste ja trafodega tegelenud aga nüüdseks kõik abivahendidki ammu ära antud. |
25.04.2010 at 18:34 |
|
antennimees
|
kellajuttu
quote: Vanaisa: vale puha. tegu on igati korras ja kulumata mehhanismiga, mis peale puhastamist/õlitamist toimib ideaalselt. See mähisevärk on seal kella vedru üleskeeramiseks. Mingi 3 minutit tiksub, kontakt vajub kokku, saab mähiselt litaka ja lööb vedru taas vinna. Selline süsteem siis - toimib kenasti aga ei vinnasta enam lihtsalt. Uut sisu kindlasti panna ei taha, originaal on kunn 
Meil siin mudelismiga tegelevaid inimesi - ehk keegi viitsib ära teha... Ise olen kunagi ammu mähiste ja trafodega tegelenud aga nüüdseks kõik abivahendidki ammu ära antud.
Sel juhul tasub jah uuesti mähkida kui mähis nii lihtsat operatsiooni teostab ja muu osa on korras.
25.04.2010 at 19:09 |
|
algaja |
kellajuttu
Asi see siis kerida on.Vana maha, keerud ära lugeda, Traat mõõta ja selle väikse asja kerib vabalt ka käsitsi ära.Pärast veel mingi lakk või värv lahustiga vedelaks ja ära immutada.
Mingi mootor või mingi sobiva traadiga asja kuskilt ikka leiab.Muidugi võib ka uuest traadist teha.
Ajakulu umbes tund ja olemas. |
25.04.2010 at 20:21 |
|
Vanaisa
Moderator |
kellajuttu
vana traati paraku lugemiseks maha kerida ei saa - kokku põlenud. Ja minu sõrmede vahele selline väike pool ei sobi |
25.04.2010 at 20:28 |
|
lkruus
|
kellajuttu
quote: Vanaisa: vana traati paraku lugemiseks maha kerida ei saa - kokku põlenud. Ja minu sõrmede vahele selline väike pool ei sobi 
Rakvere auto diagnostika teeb selle ära kindlasti. Olen näinud seal ime asju tegemas ja ka igasuguseid mähiseid kerimas.
Pintlex OÜ Jaama pst 21 44311 Rakvere
GSM 509 2977
|
25.04.2010 at 22:12 |
|
emty |
kellajuttu
parandage mind kui ma eksin, aga kui m2hist kasutatakse ainult elektromagnetina(st selle t6mbetugevus ja -kiirus olulised pole) siis v6ib ju keerdude arvu jms suht ligil2hedaselt sama teha, kui originaalis...
25.04.2010 at 22:18 |
|
Vanaisa
Moderator |
kellajuttu
Thanks, kui lähemalt ei leia, eks siis vaatab seda Rakvere varianti. |
25.04.2010 at 22:25 |
|
number |
kellajuttu
kadaka tee 1 mähitakse ka igasugu mootoreid-olen sealt abi saanud-mis vahe sel on mida mähkida-enda 57 ja 61 a kelladel ka vist sama mure-ole hea anna siis tulemustest ka teada |
26.04.2010 at 22:50 |
|
Vanaisa
Moderator |
kellajuttu
ega sa firma nime ei tea? |
27.04.2010 at 08:45 |
|
number |
kellajuttu
keerad mustam teelt kadakasse ja teisel võimalusel vasakule(kasvuhoonete poole),vana valvuriputka juurest paremale (selle autoremondi maja taha)korstna poole ja oledki kohal-madalas osas |
27.04.2010 at 20:46 |
|