| Poster |
Message |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Tyymiiz
|
Chevy Caprice Mured ja Jamad !
Tervist Härrased Mikimaa masinate austajad !
Tülitaksin teid sellise murega , et ajasin oma chevy paar päeva tagasi kurjaks kõik töötas laitmatult ja korralikult mõni päev hiljem aga uuesti masinat käima ajades tekkis miskine kamüüse , nimelt olid pöörded jube kõrged hääle järgi pakkuks ala 1000 - 2000 rpm juures tühikäigul ja sinna vahele oli kosta miskit imelikku kõrinat!
Kõrina tekitajaks kahtlustan roolivõimu pumpa kuid miks pöörded kõrgel on sellest aru ei saa . Pöörded olid kõrged mõlemal juhul nii sooja kui ka külam mootoriga st ei langenud vahepeal, sõita proovida ei saanud kuna üv ja kindl hetkel puudu.
Kui keegi suudab või oskab arvat milles viga on oleks väga tänulik !
Ette Tänades Sm Tyymiiz |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
14.04.2010 at 08:09 |
1 edit. Last edited 08.05.2010 at 15:48 by Tyymiiz
|
kaedoo
|
Kas Su autol on pritse või karpa? |
14.04.2010 at 20:29 |
|
STW |
quote: Tyymiiz: Tervist Härrased Mikimaa masinate austajad !
Tülitaksin teid sellise murega , et ajasin oma chevy paar päeva tagasi kurjaks kõik töötas laitmatult ja korralikult mõni päev hiljem aga uuesti masinat käima ajades tekkis miskine kamüüse , nimelt olid pöörded jube kõrged hääle järgi pakkuks ala 1000 - 2000 rpm juures tühikäigul ja sinna vahele oli kosta miskit imelikku kõrinat!
Kõrina tekitajaks kahtlustan roolivõimu pumpa kuid miks pöörded kõrgel on sellest aru ei saa . Pöörded olid kõrged mõlemal juhul nii sooja kui ka külam mootoriga st ei langenud vahepeal, sõita proovida ei saanud kuna üv ja kindl hetkel puudu.
Kui keegi suudab või oskab arvat milles viga on oleks väga tänulik !
Ette Tänades Sm Tyymiiz
Minu Fjordil oli sellisel juhul töö lõpetanud TPS, kuid tegelikult esmane kahtlus on tühikäigu mootor või vaakumi leke. Tühikäigu mootorid kipuvad mustaks minema ja kinni jääma. |
14.04.2010 at 21:30 |
|
Tyymiiz
|
quote: kaedoo: Kas Su autol on pritse või karpa?
Karpa versioon ! |
15.04.2010 at 07:52 |
|
Tyymiiz
|
Tere Kaunist Nädalavahetust!
Tülitaksin jälle Teadjamaid mehi mõne küsimusega !
1. Mul on masinale kellegi poolt kunagi lisatud "Touch Guard" Alarm , minuni aga pulti ei jõudnud kas sellele on eraldi kah võimalik saada eraldi pulti ?
2. Mismoodi saab mul masinal olla aju?kui mu masin on Pesuehtne Karpa .

3. Mis jubin võib olla antud pildil

Härrased Palun Ärge Mind Näkku Lööge kui mu mured teile Lapsikute v rumalatena võivad tunduda ! Püüdke siis vastavalt ka vastata !
Päikest soovides ja Ette Tänades Seltsimees Tyymiiz |
08.05.2010 at 15:57 |
1 edit. Last edited 08.05.2010 at 15:59 by Tyymiiz
|
90Deville
|
See viimane asi oleks nagu möne söjaaegse mobiili alus vms
08.05.2010 at 17:05 |
|
Tyymiiz
|
quote: 90Deville: See viimane asi oleks nagu möne söjaaegse mobiili alus vms
vat ei tea jah jookseb pm eest armatuuri alt kuni taha lõppu välja taga on + ja mass(-) ja see jookseb mingisse musta karpi millel kirju peal ei täheldanud asub tagavara ratta juures ! Äkki on SiseTelefon , V on Mu autol Fono lukk |
08.05.2010 at 17:13 |
|
Raxo
|
Kõrinat võib tekitada kulunud õhupump, mis väljalaskekollektoritesse ja siis katalüsaatorisse õhku pumpab. Asub nii Chevy kui Oldsu mootoril eesotsas paremal all. Mina olen need kahel autol maha kakkunud, kuna kummalgi enam katalüsaatorit pole ning õhupump on seega kasutu jubin.
Pöördeid võib kõrgel hoida mittesulguv segusiiber, mis omakorda võib olla seotud mittetöötava tooreklapi avamissüsteemiga. Aga kõigepealt proovi kõik vaakumlekked elimineerida. |
08.05.2010 at 17:19 |
|