| Poster |
Message |
kristjan12
|
Kuidas Corvette C5t pukseerida?
Puutusin kokku omapärase murega.
Kevad on niikaugel, et on aeg Corvette välja ajada. Paraku on garaazi värav põhjapoole ja talvel tuiskas sinna ilmatuma lumehang ette. Värava eest viskasime küll lume ära, aga sulavesi jookseb ette peale ja läheb veel kuu, enne kui maa täitsa ära taheneb :-(
Ühesõnaga hetkel peale minnes olen üsna kindel, et ta kaevab end sisse. Aga et kõva pinnas on juba 5 m pärast, mõtlesin teise autoga veidi kaasa aidata ja ta sealt lihtsalt üle tõmmata. Kui ennast sisse ei kaeva, siis peaks vabalt üle veerema.
Aga Corvette C5l pole ei ees ega taga pukseerimise aasagi!?!
On kellelgi kogemusi, kas ja kuidas seda üldse teha saab? Kas tõmmata silla talast? Siit vastust ei leidnud ja ingliskeelsetes foorumites soovitavad kohe treileri peale sõita...
09.04.2010 at 09:09 |
|
hunt
|
Köis ümber tagasilla tala ja vaikselt toimetades ei juhtu küll miskit hullu.
09.04.2010 at 09:17 |
|
kristjan12
|
quote: hunt: Köis ümber tagasilla tala ja vaikselt toimetades ei juhtu küll miskit hullu.
See tundus kõige lihtsam tõesti. Aga kas seal ees ka mingi tugevam koht on, on nagu lihtsam juhtida?
09.04.2010 at 10:33 |
|
Martin K
|
Minu mäletamist mööda on C5l ees stange all 2 väga tugevat tõmbamis aasa. Viska põlv maha ja piilu eest auto alla. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
09.04.2010 at 11:13 |
|
kristjan12
|
quote: Martin K: Minu mäletamist mööda on C5l ees stange all 2 väga tugevat tõmbamis aasa. Viska põlv maha ja piilu eest auto alla.
Oskad ütelda, kus täpsemalt? Olen seal päris palju uurinud, aga välja need ei paista. Või tuleb midagi maha võtta (mida ma teinud ei ole)?
Ühe Saksa foorumi andmetel on Euroopa mudelil aasad olemas, USA omal aga mitte. Ja mul on USA oma.
09.04.2010 at 22:06 |
|
ziim_ |
Paari sobivat plangujuppi ei leidu, millest "tee" teha? |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
09.04.2010 at 22:33 |
|
rescue
|
kas poleks lihtsam selle 5m peale puit plangud alla panna risti ja rästi et läbivajumist vältida? jääks igasugune tirimine ära, palju hullem on see et sikkad tagasillast või siis kusagilt mujalt miskit paigast ära, ja kui läbi vajub siis võib neid pudinaid sinna maha jääda rohkem kui asi väärt |
09.04.2010 at 22:36 |
|