Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Natuke nalja vol 38 Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Pole ma mingi rassist ega natsonalist,lihtsalt ei näe nalja aga see selleks.
P.S. Soome keelt valdan vabalt ja päris "nigga" ikka ei hääldata küll seda kirja,kuigi jh kui nalja otsida,siis võib ju ka nii kuulda seda.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
05.04.2010 at 20:08
Natuke nalja vol 38Uus trend foorumluses (tuli selline e-mail):
Alates 20.märts on foorumis postitamine tasuline.
Lugupeetud Korteriühistu Abi foorumi kasutajad!
Kahjusk peame tõdema, et seoses majanduslangusega oleme sunnitud ka meie tegema muudatusi ning viima sisse tasulisi teenuseid.
Seega anname teada, et alates 20. märts viisime sisse tasulise postitamise foorumis.
Seoses sellega palun saata otse emailile või lisada oma kontosse enda isiklik arveldusarve number ning süsteem võtab automaatselt raha teie kontolt maha.
Tasud sõltuvad teie postituste kogusest ja on järgnevad:
1-100 postitust - 0,20 krooni postitus
101-500 postitust - 0,50 krooni postitus
501-1000 postitust - 0,80 krooni postitus
1001 ja enam postitust - 1,10 krooni postitus.
Tasulise postituse eesmärk on seoses andmebaasi suure mahuga ja, et piirata postitusi foorumis.
Mõistavle suhtumisele lootes,
Teie Korteriühistu Abi.
Antud teemat saad kommenteerida siin.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
06.04.2010 at 10:46
Natuke nalja vol 38Said kord kokku kaks grusiinlast.
"Kuule Bidzo miks sa nii tõmmu oled?"
"Aga tead Gogo, kui mind veel polnud nägi mu ema mägedes neegrit. Ehmatas hirmsasti ja pani jooksu. Sellest jamast olengi ma musta karva."
"Tead Bidzo ma ütlen sulle ühte tarka asja, see neeger sai siiski su ema kätte."
quote:BlueStang: Uus trend foorumluses (tuli selline e-mail):
Alates 20.märts on foorumis postitamine tasuline.
Lugupeetud Korteriühistu Abi foorumi kasutajad!
Kahjusk peame tõdema, et seoses majanduslangusega oleme sunnitud ka meie tegema muudatusi ning viima sisse tasulisi teenuseid.
Seega anname teada, et alates 20. märts viisime sisse tasulise postitamise foorumis.
Seoses sellega palun saata otse emailile või lisada oma kontosse enda isiklik arveldusarve number ning süsteem võtab automaatselt raha teie kontolt maha.
Tasud sõltuvad teie postituste kogusest ja on järgnevad:
1-100 postitust - 0,20 krooni postitus
101-500 postitust - 0,50 krooni postitus
501-1000 postitust - 0,80 krooni postitus
1001 ja enam postitust - 1,10 krooni postitus.
Tasulise postituse eesmärk on seoses andmebaasi suure mahuga ja, et piirata postitusi foorumis.
Mõistavle suhtumisele lootes,
Teie Korteriühistu Abi.
Antud teemat saad kommenteerida siin.
Ega see juhuslikult esimesel ei ilmunud
06.04.2010 at 12:50
1 edit. Last edited 06.04.2010 at 16:44 by viplala
quote:ROKIPEER: Carfuckers kanal kahes, pole sõnu.
Krt see pole enam naljakas
Jeep Grand Gherokee 4,7 Limited ´00
Jeep Grand Cherokee 3,0 CRD Overland´07
07.04.2010 at 20:15
meil on maailma ainulaadseim valitsus, presidendiks jänki, spiikeriks täheteadlane, peaministriks keemik, kaitseväge juhib ülikooli rektor, riigikogus istuvad kriminaalid....
you can go up on a steep hill in Las Vegas and look west, and with the right kind of eyes you can almost see the high water mark -- that place where the wave finally broke and rolled back.
08.04.2010 at 09:11
meil on maailma ainulaadseim valitsus, presidendiks jänki, spiikeriks täheteadlane, peaministriks keemik, kaitseväge juhib ülikooli rektor, riigikogus istuvad kriminaalid....
tahaks näha seda inimest kes antud loetelu valitsuseks nimetab.
08.04.2010 at 09:23
Natuke nalja vol 38Ja Eestis kehtiva korra kohaselt, taevale tänu, on sõjaväelased demokraatlikult valitud tsiviilvalituse (kaitseministri) alluvad
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
08.04.2010 at 13:13
Natuke nalja vol 38siinkohal sobiks üks vana anekdoot:
käib jänes mööda metsa, vastu tuleb imelik loom - oleks nagu koer aga pole, oleks nagu hunt aga pole.
jänes küsib: "kes sa oled ? "
loom vastab: "ma olen hundikoer, mu ema oli hunt ja isa koer"
läheb jänes edasi, ja jälle kohtub imeliku loomaga - oleks nagu sipelgas aga pole, oleks nagu karu aga pole
jänes: "kes sa oled? "
loom: "ma olen sipelgakaru, mu isa oli karu ja ema sipelgas"
läheb jänes edasi ja vastu tuleb talle Johannes Kert.
"kes sa oled ?" küsib jänes
"ma olen kolonel-leitnant" vastab Johannes
08.04.2010 at 18:02
tahaks näha seda inimest kes antud loetelu valitsuseks nimetab.
Kui ikka haridusele viide siis kaitseministiks füüsik (optik)
09.04.2010 at 19:50