Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Veokasti konksud
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Veokasti konksud  
Poster Message
tarmo4x4ee
Veokasti konksud
Ilmselt plastikust kastipõhja paigaldamise järel on ära jäetud (või pole neid kunagi olnudki) koorma kinnitamise konksud.
On need mingid erilised jupstükid või sobib sinna mõni "universaalne" konks? (ei ole veel plastiku alla piilunud, et vaadata missugune see kinnitus peaks täpselt olema tal)
Tegemist siis RAM1500-ga, kui see midagi muudab...

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
15.03.2010 at 23:12
Martin460
Veokasti konksud
Minu plastsisu all on sellised spetskronsteinid mis toetavad vastu plastsisu ja mille külge käivad siis need orig. konksud peale plastiku paigaldamist. Oma plastsisu ma viskasin minema aga need kronsad on hetkel küljes ja soovijaile saadavad kui kellegil huvi on.
http://pilt.delfi.ee/show_original/6240209/
http://pilt.delfi.ee/show_original/6240211/

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
16.03.2010 at 09:00
Astro SS
Veokasti konksud
Osta Knokest korralikud roostevabast aasad, mida saab kasti põhja külge kinnitada.

16.03.2010 at 10:08
cam79

Veokasti konksud
Knoke, Gokart As, Tööriistamarket jne kõik kes haagiste vidinaid müüvad.
Kui tahad kena ja kvaliteetset siis Widni Baltic

16.03.2010 at 10:23
Martin460
Veokasti konksud
quote:
Astro SS: Osta Knokest korralikud roostevabast aasad, mida saab kasti põhja külge kinnitada.

Kui on plastist sisu sees siis lainelise plasti külge või sealt läbi korralikult ei kinnita eriti. Ma olen proovinud ilma plastsisuta kasti põhja külge aasasid kinnitada aga sellega on see jama, et põhjaplekk on suht pehme...kui kooormarihmadega midagi kinni pingutad siis hakkab plekk punnitama. Need kronsad mis mul piltidel on...nende külge käivad originaalaasad ja kinnitus on all nurkades kus plekk on väga jäik.

16.03.2010 at 12:20
tarmo4x4ee
Veokasti konksud
Tänud Martinile, kellel juhuslikult olid vahe kronsteinid parasjagu üle ja mul just puudu.
Enne veel selgus, et minu autol siiski originaalsed konksud plastiku all olemas, vaja ainult nende kronsade abil välja tuua.

25.03.2010 at 19:27
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Veokasti konksud  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.