Poster |
Message |
urmas |
BlueStang Modify Strategy
Stock pump peaks Sul olema hetkel piisav. Kui tahad segu koostisega mängida, osta reguleeritav bena rõhu regulaator ja bena rõhu näidik. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
24.05.2002 at 21:37 |
|
BlueStang |
quote: Mustang GT 94: Stock pump peaks Sul olema hetkel piisav. Kui tahad segu koostisega mängida, osta reguleeritav bena rõhu regulaator ja bena rõhu näidik.
Tänan GT, mul tegelikult endal ka seda plaanis polnud, aga jaanus arvas, et mul benapump läbi hakkab minema. Taga kostub mingi pidev pirin, nmis peaaegu duali häälest tühikäigul üle käib
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
24.05.2002 at 00:57 |
|
urmas |
Tagumise vasakpoolse tule juures > pagassis > tagaseina polstri all > on minu autol mingi kütusepumba resettimise nupp. Ma ei ole veel aru saanud, milleks selline vajalik on. Ehk aitab? |
25.05.2002 at 07:36 |
|
rustang Moderator |
quote: Mustang GT 94: Tagumise vasakpoolse tule juures > pagassis > tagaseina polstri all > on minu autol mingi kütusepumba resettimise nupp. Ma ei ole veel aru saanud, milleks selline vajalik on. Ehk aitab?
See peaks olema "emergency cutoff switch" vms, mis kütuse pealeandmise avarii korral katkestab. Sellest nupust saab pumba jälle tööle panna. |
25.05.2002 at 08:16 |
|