Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - natuke nalja vol 33 Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
natuke nalja vol 33kusjuures selle vteciga on saanud nalja ka maarjamaal. Miskine mersuklubi kiirendus oli kus 1 s2000 honda ka osalemas käis. Vana honda juhina oli äge kuulata "ekspertide" juttu kui honda vtecusse jõudis ,et näe nüüd hakkas turbo tööle.
19.02.2009 at 15:58
quote:tmac: kusjuures selle vteciga on saanud nalja ka maarjamaal. Miskine mersuklubi kiirendus oli kus 1 s2000 honda ka osalemas käis. Vana honda juhina oli äge kuulata "ekspertide" juttu kui honda vtecusse jõudis ,et näe nüüd hakkas turbo tööle.
mhmh ilmselt "sama targad" honda mehed ütlesid mu SLi kohta ka et ma tean küll Honda S2000
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
19.02.2009 at 23:41
quote:tmac: kusjuures selle vteciga on saanud nalja ka maarjamaal. Miskine mersuklubi kiirendus oli kus 1 s2000 honda ka osalemas käis. Vana honda juhina oli äge kuulata "ekspertide" juttu kui honda vtecusse jõudis ,et näe nüüd hakkas turbo tööle.
mhmh ilmselt "sama targad" honda mehed ütlesid mu SLi kohta ka et ma tean küll Honda S2000
mõlematpidi väga foorumiga haakuv teema.
19.02.2009 at 00:05
natuke nalja vol 33Gruusia.
Miilits peab kinni kena auto ja küsib juhilt: "Load on? Kehtivad?"
"On."
"Ülevaatus tehtud?"
"Jaa, kuu aega tagasi."
"Tulekustuti on?"
"On, pakiruumis."
"Hmm... CD-mängija on? Jah? Pange mängima!"
Hämmeldunud juht teebki nii, kostavad erksad rahvaviisid.
Miilits hüpleb veidi aega hoogsalt ümber auto, siis käratab:
"Kas ei näe, et tantsin?! Viska raha...!"
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
20.02.2009 at 16:04
quote:wax: Gruusia.
Miilits peab kinni kena auto ja küsib juhilt: "Load on? Kehtivad?"
"On."
"Ülevaatus tehtud?"
"Jaa, kuu aega tagasi."
"Tulekustuti on?"
"On, pakiruumis."
"Hmm... CD-mängija on? Jah? Pange mängima!"
Hämmeldunud juht teebki nii, kostavad erksad rahvaviisid.
Miilits hüpleb veidi aega hoogsalt ümber auto, siis käratab:
"Kas ei näe, et tantsin?! Viska raha...!"