Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Natuke huumorit vol 30 Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Natuke huumorit vol 30Ma ei saa nüüd aru, mis võõraste sulgedega ehtimine siin käib??
Mees läheb oma viperiga kohale, kuna ta slolehe huviorbiidis on sisi loomulikult uuritakse ja kirjutatakse..
Ja see, et tav ihjab, et tõsised kiirendajad on oma ameeriklased nii üles tuuninud, et nende vastu tema oma tuunimata asjaga ei saa, pole ju mingi viide korealasele.
Ilmselt mainib ta ameeriklasi sellepärast ära, et antud kiirendusel on kohal kõik ameeriklased ja ei ühtegi streetracerit keda tehasekonfis viperiga igast asendist lüpsta võib.
Krt kas ma olen vanaks jäänud või on huumorisoolikas umbes mul...
Natuke huumorit vol 30Päris usaldusväärsed allikad kinnitavad, et see Viper ei kuulu talle, käib seda ühe lahke inimese käest laenamas. Omaniku nime ei hakka siin avalikustama.
Sama teema on ühe mootorrattaga millega aeg-ajalt ringi kärutab.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
09.07.2008 at 09:50
1 edit. Last edited 09.07.2008 at 09:52 by Vatever
quote:Vatever: Päris usaldusväärsed allikad kinnitavad, et see Viper ei kuulu talle, käib seda ühe lahke inimese käest laenamas. Omaniku nime ei hakka siin avalikustama.
Sama teema on ühe mootorrattaga millega aeg-ajalt ringi kärutab.
Ok, seda ma es teadnud.. samas, kuipaljud meist sõidavad liisingupannidega ringi
quote:NeverL:
natuke vanu pilte mälestuseks räpasest mõtlemisest
Isegi kohanud vaaraomaal chupa chupsi pulgakommide pappkasti, mis hakkas lähedal liikumise peale käheda häälega "SUCK MEEEEE" karjuma
Ei osanud nagu miskit kosta, kuna läks veidi aega enne kui tuvastasin mis sinder see karjub kõrval
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
13.07.2008 at 04:00