| Poster |
Message |
Tank1 |
caprice restaureerimine( väike uppimine?)
Head uut sulle,kaedoo.Ei,ma pole usa vastane(millisest postitusest sa seda lugesid?) -konstateerin lihtsalt fakti-Need minu loetletud autod ei ole ükski turboga,tavalised r6 ja v8 mille hobuseid on elektrooniliselt piiratud.Ja oled sa vaatanud 540,740,750 või A8 täismassi.Ei usu,et need autod sinu omast palju kergemad oleksid.Isegi minu väikse 300e mersu täismass on 2090 kg.
Ja tänapäeva turbodislad (e320,e340,530) teevad vanadele bensukatele kahjuks ära.
Ka mina lootsin capriisist(sedaan) bemmikillerit.Sama litraaziga 5.0(või veel väiksema) bemmiga joonel seistes selgus kurb tõsiasi.
Ilma uppimata on suht keeruline vana capriisiga bemme killida.
No hard feelings,kaedoo.Ei taha kedagi solvata,aga nii see lihtsalt on.Nägin vist kusagilt ,et sinu capriis siis sedaankerega?
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
03.01.2008 at 00:15 |
|
kaedoo
|
ok,rahu! jah mul on sedaan.kuigi nüüd olen leidnud,et sama aasta landau on veel kenam.sellegi poolest püssi põõsa ei viska ja jätkan oma plaanide elluviimist.eks mõne aastapärast näeb,mis sellest välja tuleb. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
04.01.2008 at 19:15 |
|
kaedoo
|
õhtust auväärsed.küsimus selline,kas AB-s on co mõõtja ja kas uue karpa paneksid nad normide piiridesse.lasin omaalgatusel ÜV punktis kontrollida(3 max,minu autol 9,98) ja kütuse kulu 37,5 linnas.kui seal pole,kus siis? tänud ette. |
22.02.2008 at 21:07 |
|
Vanaisa
Moderator |
co paika ajamine on tagajärgedega võitlemine.
Mida sinul vaja teha, on põhjused leida, miks bensiin sumpsist välja voolab |
22.02.2008 at 21:14 |
|
kaedoo
|
uue karpaga oli cd kaasas ja seal näitas,et tuleks ujuki tase paikka panna.mina ise seda ei teinud ning segukruvisid ma ise näppima ei tahaks hakata.muidugi on ka võimalus,et autost lihtsalt tõmmati välja,kuna oli kahes erinevas kohas remondis.auto käivitamine ,külma mootoriga on suht raske praegult.klappi kinni tõmmata ei tohi ning pedaali põhjas hoida ka ei või.lihtsalt lühiajaliselt käian,hakkab vaikselt pupsuma,siis meelitan klapi kinni ja enne töösooja mootorit sõita ei saa.kapoti all kuiv,maas loike pole. mu autol ,vana karpaga,mis ujutas pidevalt üle,oli ÜV-l käies CO 1,9. |
22.02.2008 at 21:24 |
1 edit. Last edited 22.02.2008 at 21:26 by kaedoo
|
DevilDeVille
|
tarvis pole mitte CO mõõtmist, vaid lairiba lambdaandurit. laenutada saab seda näituseks kasutaja Bastion käest igati väärika 500 tugriku eest, kui mälu mind ei peta.
22.02.2008 at 21:56 |
|
kaedoo
|
ma sooviks ikka saada karbi nõuete järgi timmi,eelmine ju oli ning mu autol puudub aju mis juhiks lamdasid.pole katte ega midagi.ei nõuta ka. |
22.02.2008 at 22:02 |
|
DevilDeVille
|
seda lairiba lambdat ongi tarvis segu paikaajamiseks. aitab kõigil rezhiimidel. loomulikult tarvilik Edelbrocki reguleerimiskomplekt ja pool päeva kannatust katse- eksitusmeetodil vidinaid vahetada. Edelbrocki puhul asi lihtne, kuna kütusenivoo allpool karpa pooldumise piiri.
22.02.2008 at 22:05 |
|
Lembit |
Alla 3 tühikäigul peaks CO saama ikka puhtalt hääle järgi ka keeratud. Eriti veel uue karburaatori puhul. |
23.02.2008 at 20:51 |
|
kaedoo
|
kuidas seda teha,kogemused puuduvad.kui keerata segud kinni,mitu poolpööret,keskmiselt ,lahti keerata,enne kui täpsemalt siia-sinna keerata.dvd peal räägitakse sellest ka aga minu inglise keele teadmine on üpris kasin.öelge palun,kes kasutab 600 kõriga edelbrocki,palju teil on linnakulu talvel.palju on 7/16 tolli mm-tes.mata lonkab täna .vist leitsin-11,11mm. |
23.02.2008 at 21:40 |
2 edits. Last edited 23.02.2008 at 22:30 by kaedoo
|
Vanaisa
Moderator |
KURAT - mehed, kogu austuse juures see jutt "kõrva järgi paika panemisest" no minge te ka.....
Igal karpal on oma manuaal - hakkame sealt pihta.
F*** kui palju ma olen näinud neid "karpa reguleerijaid" |
23.02.2008 at 23:25 |
|
Lembit |
Vanaisa - eks igalühel ole oma arvamus. Minu oma oli ühtemoodi, las sinu oma olla siis teistmoodi.
Kui remondimees ei suuda inglisekeelsest manualist aru saada, siis on vale remondimees.
Kui karburaator on uus (puuduvad mingid lõtkud ja hälbed) ja manual on olemas, siis ei ole see paikakeeramine mingi raketiteadus. Loed manualist ja muudkui keerad. Eriti tühikäigul! Igasugu üleminekureziimid ja osakoormused on keerulisem, aga mitte võimatu.
Kui muidugi karburaatori tööpõhimõtetest aru ei saa, siis võib see jah ülemõistuse keeruline olla. Ja on ikka päris kindel, et kellelegi, kes karburaatori hingeelu ei mõista, seda interneti kaudu selgeks kah ei õpeta liiga libedalt. |
23.02.2008 at 00:23 |
|
kaedoo
|
teie arvamused ACCEL HEI SUPER COIL-ist(tootekood 140003).väidetavalt 48kV. |
27.02.2008 at 21:20 |
|
DevilDeVille
|
nu Accel ilmselt pruugi oma toodete kohta valetada, samas pelgalt poolivahetusest ei juhtu sul suurt miskit. kui tahad asja kurjaks ajada, siis ikka MSD, DUI või Pertronix ja seda täiskomplektina (korralikud jämedad soolikad ja puha)
27.02.2008 at 22:02 |
1 edit. Last edited 27.02.2008 at 23:27 by DevilDeVille
|
kaedoo
|
juhtmed on 300+ 8mm-sed,uus kaan ja rootor tulemas.ma soovisin lihtsalt infi võimsama pooli kohta,kas õigustab ning kas see lühendab küünalde eluiga,nagu üks härra väitis. |
27.02.2008 at 22:08 |
|
kaedoo
|
sooviksin autol summuti toru lõpu(peale silla kaart) väljavahetada sirge toru vastu.originaalis roomab mööda põhja.siit küsimus,kust võiks saada kroom või roostevaba toru(2x 1meeter).igapäev marja-mustjõe risti läbides jäävad ,seal seisva auto,säravad torud silmi torkima. ning kuna ei saanud vastust karpa regullimise kohta,siis kas keegi võiks öelda palju on tema auto karpal düüsid lahti keeratud(parem ja vasak poolne).tänan,isegi kui ei vastata.(e`manual on kaotsi lännu aasta jooksul,mul on ainult cd,kus onu keerab parempoolse düüsi näppudega umbes 1 1/2 ringi tagasi) |
14.03.2008 at 01:21 |
3 edits. Last edited 15.03.2008 at 02:32 by kaedoo
|
DevilDeVille
|
Karburaatori manuaal. Asja korralikult paikasaamiseks telli endale sobiv regullikomplekt

(#1405 karpal komplekti nummer #1479), mis maksab Summitis 55.95 USD ja pöördu kasutaja Bastion poole lairiba lambda murega. Saad oma karbussi paika nagu unistuse.
15.03.2008 at 10:03 |
2 edits. Last edited 15.03.2008 at 10:13 by DevilDeVille
|
kaedoo
|
karbuss töötab normaalselt,linnas 16,42.ma rahul.soovitati küll suuremaid nõelu ja väiksemaid düüse aga siis kannatab vist väike sõidumõnu.ok küsimus hoopis kardaanis-kas on võimalik ,et vahetades kardaaniriste,pannakse kokku valesti.ma mõtlen nuute.autol tuleb(85km/h)vibra sisse.rehvid balanseeritud.kas tallinnas on inimest ,kes suudaks kontrollida,enne kui suuna pärnu võtan
tänan. |
17.06.2008 at 20:31 |
|
Tank1 |
quote: kaedoo: karbuss töötab normaalselt,linnas 16,42.ma rahul.soovitati küll suuremaid nõelu ja väiksemaid düüse aga siis kannatab vist väike sõidumõnu.ok küsimus hoopis kardaanis-kas on võimalik ,et vahetades kardaaniriste,pannakse kokku valesti.ma mõtlen nuute.autol tuleb(85km/h)vibra sisse.rehvid balanseeritud.kas tallinnas on inimest ,kes suudaks kontrollida,enne kui suuna pärnu võtan
tänan.
No tervist.See vibra mitte ainult sealt ei tule,hooga kohe laagrid meenuvad ja isegi tavaline asi nagu summuti võib kolinat ja vibra tekitada.Kahjuks tean omast käest.
Kes muu kui AB kontrollib,meie siinse foorumi kasutajate arvates see üks parimaid linna peal.Eraldi teema remondikohtade kohta ju olemas.
Ega su auto Tabasalu kandis ei liigu?
Vaatasin ka pilti su kapoti alusest.Filter on ilus küll,aga kas kuuma õhu sisseahmimine ka head teeb.Tavaliselt tuuakse õhk ju kusagilt eestpoolt just sellesamuse kuuma õhu vältimiseks?
Oled summutiga ka midagi ette võtnud?Mu oma kuidagi vaikne.Mõtlesin enda omal selle tobeda kõveriku tagasilla kohalt ää visata ja tuua 2 otsetoru keerates külgede pealt välja enne tagarattaid.Ilma pottideta.
Palju läbi sõitnud oled?Kuidas esisild peab?
17.06.2008 at 23:40 |
|
kaedoo
|
see ei ole müra,vaid puhas vibratsioon,terve auto väriseb.
laupäeval sõitsin küll tabasalu kandis.
ei ole raatsinud väljalaskesse investeerida,antud momendil mõlema toru peal üks pütt.jätan selle järgmisesse aastasse.
läbinud olen autoga 5k km,ühes sarniiris oli lõtk,mille lasin vahetada.
kuuma õhu sisseahmimisest pole ma pädev vastama :o)
suur mure ka:kui tõenäoline on,et remonditud pead jälle vajavad remonti?
täna avastasin,et tosool kaob jälle(1L valasin peale).veepump oli kuiv,kapoti alused lõdvikud ka.kas sisselaske kollektorisse võivad ka praod tulla,võibolla jäid remondi käigus tähele panematta?autol kõik peaksid malmist olema. |
18.06.2008 at 19:08 |
2 edits. Last edited 18.06.2008 at 19:32 by kaedoo
|
ROKIPEER
|
quote: kaedoo: see ei ole müra,vaid puhas vibratsioon,terve auto väriseb.
ei ole raatsinud väljalaskesse investeerida,antud momendil mõlema toru peal üks pütt.jätan selle järgmisesse aastasse.
täna avastasin,et tosool kaob jälle(1L valasin peale).veepump oli kuiv,kapoti alused lõdvikud ka.kas sisselaske kollektorisse võivad ka praod tulla,võibolla jäid remondi käigus tähele panematta?autol kõik peaksid malmist olema.
Sisselaskes olen chevyl pragusid näinud küll.
|
19.06.2008 at 09:03 |
|
ROKIPEER
|
quote: kaedoo: karbuss töötab normaalselt,linnas 16,42.ma rahul.soovitati küll suuremaid nõelu ja väiksemaid düüse aga siis kannatab vist väike sõidumõnu.ok küsimus hoopis kardaanis-kas on võimalik ,et vahetades kardaaniriste,pannakse kokku valesti.ma mõtlen nuute.autol tuleb(85km/h)vibra sisse.rehvid balanseeritud.kas tallinnas on inimest ,kes suudaks kontrollida,enne kui suuna pärnu võtan
tänan.
Kas sul gardaani ristid on üle vaadatud? Mul tekitasid just need tugevat vibra, ja muidugi käimakoti padi.
Need kaks kõige tõenäolisemat varjanti.
|
19.06.2008 at 09:05 |
|
gets |
Enda Capricel kadus jahutusvedelik pisikesest praost, mis oli tekkinud radika mootori poole suunduva veevärgi ühenduskoha alaserva. Juhipoolne radika lõdviku kinnituskoht siis. See jupp vasktoru, mille külge kinnitub mootorit ja radikat ühendav voolik. Sai vist selge küll nüüd . Vedelik tilkus viisakalt radikat mööda alla ja aurustus kohe. Seega pikka aega ei saanud samuti aru kuhu jahutusvedelik kaob. |
19.06.2008 at 12:15 |
|
kaedoo
|
radikas ,ülemine ja alumine lõdvik uued.pean mootori soojaks ajama ning siis otsima hakkama.
lasen ristid ja padjad kontrollida.tänud .
|
19.06.2008 at 18:01 |
|
Tank1 |
quote: kaedoo: see ei ole müra,vaid puhas vibratsioon,terve auto väriseb.
täna avastasin,et tosool kaob jälle(1L valasin peale).veepump oli kuiv,kapoti alused lõdvikud ka.kas sisselaske kollektorisse võivad ka praod tulla,võibolla jäid remondi käigus tähele panematta?autol kõik peaksid malmist olema.
No mingi 1/2 liitrit kuus jahutusvedeliku kadu on täitsa norm.Ilma otsese lekketa.Niikaua kuni õli ja tosool eraldi kulgevad on teatud kadu tavaline nähtus.No kui läks liiter korraga-ju siis pole ammu peale kallanud.Auto ju vana ja veesärk suur.
Kodanik ütles kunagi-hoia vedelikud õigel tasemel ja lihtsalt sõida.
21.06.2008 at 09:56 |
|