Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Tõsine probleem autoga :(
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Vaba teema : Tõsine probleem autoga :(  
Poster Message
pafo
Tõsine probleem autoga :(
Tere...
autoga sihuke probleem, et kylmalt kui käima panen on nagu kõik korras ja töötab laitmatult...aga kui mootor soojaks läheb siis muutub mootori töö ebayhtlaseks...täpsemalt öeldes hakkab hakkima ja jõud kaob ka ära...sihuke tunne nagu ei saaks kütet kätte...aga tundub et selles pole probleem kuid ei saa ka seda välistada...mõnda aega võib ju nii sõita (mingid kilomeetrid) kuid lõpetad ikka sellega, et auto jääb kusagilt maalt seisma ja emam mõnda aega käima ei lähe...siis peab natuke ootama (lasen jahtuda) ja siis läheb ehkupeale jälle käima...kuid sõita ikka ei saa...mootori tuli hakkab ka sõiduajal põlema ja kustub sellel hetgel kui tõrgub (ehk siis vilgub sedasi)...veakoode olen ka vaadanud...praegu näitab 42- mis tähendab et ta ei muuda mul syytehetge...aga se seda probleemi ei põhjusta...ja selle paranduseks on mul juba uus kommutator olemas...vahest näitab ka veakoodi 33 v 34 mis tähendavad seda et MAP anduril on liiga suur (33) v liiga väike (34) vool peal...aga se sai juba ära testitud et nagu selles viga ei olnud...ise kaldun arvama et viga võib olla ecu-s sest kui mootor on juba nii soe et hakkab jamama siis ei saa ka veakoode vaadata sest aju nagu peksaks segast et nagu ta mitte ei vilguta neid koode korralikult vaid abstraktselt...olen korra ka ecu lahtu võtnud...silmnähtavalt seal midagi läbi kõrbenud ei olnud aga külmjoodet oli seal küll palju...et kas se võib hakata vanaduses ja soojaga näkku panema...mõte oli et prooviks korra teise ecuga, et siis saaks kindlalt teada kas viga on selles aga mul pole seda kusagilt võtta ja ma loodan et saaks kellegagi kokkuleppele et laenaks mulle seda mõneks minutiks...

olen seda viga jahtinud juba mõnda aega ja mul on juba mõistus otsas...olen ka asjatundjatega rääkinud ja ka nemad ei oska kindlat nõu anda et milles viga...

Autoks on Opel astra 1993 1.6 monopritse mootorikood on C16NZ (kui on abi)

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
30.12.2007 at 18:08
viplala
http://www.opelclub.ee/

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
30.12.2007 at 18:28
pafo
opelclubiga on mingi kahtlane teema ei saa seal kasutajat teha niiet mõtlesin et äki oskab keegi siin aidata

30.12.2007 at 18:56
newton

Moderator
Kahjuks käivad GM-i Euroopa laste tehnikamured tõesti mõnda muusse foorumisse.

30.12.2007 at 19:27
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Tõsine probleem autoga :(  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.