Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Kesklukk rakendub iseenest...
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Kesklukk rakendub iseenest...  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
Marx

Kesklukk rakendub iseenest...
Tere õhtust. Selline imelik jama, et auto seismise ajal avab kesklukk ise, omavoliliselt uksed lukust lahti. Kas keegi oskab arvata milles on asi, kas mingi lühis kuskil või miks ta sedasi teeb? Päris hirmus nähtus. Peab auto juurest lahkudes kurja koera sisse jätma :)

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
11.12.2007 at 17:51
ReyMan
Niisked ilmad ju.
Ilmselt kondents kusagile klemmide vahele pugenud. Üsna levinud nähtus sügiseti.
Sokuta auto sooja garaazi mõneks ajaks, peaks aitama.

11.12.2007 at 20:35
ERAK

..minu oma käitub vahel samamoodi, ainuke erinevus on see, et minu Chevroletitarile meeldib lisaks veel uksi lukku panna oma äranägemise järgi kui kõik asjad- tel. jne. autos, võtmed süütelukus on ja mina T-särgi väel korraks ntx metsa pissile läinud :D

rehvide müük

12.12.2007 at 19:23
1 edit. Last edited 12.12.2007 at 19:24 by ERAK
markmax
minu sõiduautol nüüd tekkis sama jama. kuiva kohta viia on yks asi.

kas seda kesklukku välja ajutiselt ei saaks lülitada.

mul teeb veel sõiduajal ka seda häält tõstab nuppe üles.

you can go up on a steep hill in Las Vegas and look west, and with the right kind of eyes you can almost see the high water mark -- that place where the wave finally broke and rolled back.

19.01.2012 at 10:16
vvt

quote:
ERAK: ..minu oma käitub vahel samamoodi, ainuke erinevus on see, et minu Chevroletitarile meeldib lisaks veel uksi lukku panna oma äranägemise järgi kui kõik asjad- tel. jne. autos, võtmed süütelukus on ja mina T-särgi väel korraks ntx metsa pissile läinud :D

Sellist nalja teevad muidu tehase alarmid, millele on ette nähtud mingi "dont forget me open" tüüpi lisa, kus võtmetega autost teatud kaugusele minnes läheb auto lukku ja valvesse. Ainuke häda on selles, et mulle arusaadavalt ajab see võti mingit signaali välja, mille järgi saab auto aru võtme kaugusest ja kui patarei on juba väsinud, võib juhtuda, et asi rakendub siis, kui viskad võtmed esiistmele ja lööd ukse kinni. Tuleb lihtsalt kramplikult kogu aeg meeles pidada seda featuuri.

Mul on teine auto sellise featuuriga ja võin kinnitada, et "kaugus", kus asi end ise lukustab, on täiesti suvaline.