Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Grand Cherokee 3,1 limited 1999. a
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Autod : Grand Cherokee 3,1 limited 1999. a   1 2  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
margus61
Grand Cherokee 3,1 limited 1999. a
Mul ka mingi asi suriseb minuti-paar pärast mootori seismajätmist 2,7 CRD-l. Ise olen pidamud normaalseks nähtuseks ja oletanud, et mingil põhjusel (jahtumise ühtlustamine?) on peetud vajalikuks miski väikese elektripumbaga jahutusvedelat veidi aega ringi liigutada, kui kolvid enam ei rapsi.

Piiblis searchides oli MIL lambist küll miskit juttu.

Tagaluugi akent avav klahv on numbrituledega samas reas.

Laredol häda on see, et pole kliimat.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
26.11.2007 at 18:48
Tim

Aitähh Margus! Uurisin küll seda piiblit täna veits aga ei leidnud seda mille sina leidsid.

See ropka autopoes olev cherokee on hakanud minus juba kahtlusi tekitama, kuna laredol ei ole ka stanged ja uste alumised ääred kerga ühte värvi vaid peaksid olema sellised nagu pildil vist.

Niiet midagi on seal susserdatud.

Peab võru auto aias ka ära käima vist.

26.11.2007 at 21:15
zhadow
Tundub, et umbes aastast 2003 on laredodel siiski stanged ja küljeplastid kere värvi
Hall plast on vanemate mudelite pärusmaa

27.11.2007 at 08:21
Tim

Ok siis, ma vaatasin sealt piiblist, et laredo eritunnuseks on see värvimata alumine äär.

Kas Jeepil on kuidagi võimalik kuskilt pardakompuutrist näiteks tegelik läbisõit välja võtta? Tundub, et reaalsed need läbisõidud ei ole. Ok mingi sadatonni on maha keritud, aga kui pärast välja tuleb, et tegelikult peaks ees olema näiteks 400k siis on jama natuke.

Kas Silberauto teostab näiteks mingit ostueelset ülevaatust?

27.11.2007 at 18:50
tfr

quote:
Tim: Kas Silberauto teostab näiteks mingit ostueelset ülevaatust?

Isiklikust kogemusest oskan öelda, et Tallinnas ja Mersule tegid küll.
Aga kas mitte kasutaja rai siit ei töötanud Tartu Silberis?

27.11.2007 at 18:55
rai
quote:
Aga kas mitte kasutaja rai siit ei töötanud Tartu Silberis?
Töötab. :)
Selle Laredoga on nii, et lõpuotsa autodel oli spetsiaalvälimuse pakett, mis sisaldas Limited versiooni kerevärvi stangesid ja mingeid asju veel. Versioonide poolepealt mina eelistaksingi kasutatud peast neid samasid Laredoid just konditsioneeri ja kangasisu pärast. Limited versioonide kliimadel kipub pruugitud peast hädasid olema ja nahksisu istmesoojendused lõpetavad töötamise hiljemalt paari aasta järel, istmesoojendust ametlikult saab vahetada ainult istme nahaga koos ja hind on ropp.

28.11.2007 at 18:57
Tim

Rainer, ma võtan sinuga lähipäevadel ühendust.

Rääkige nüüd jeepimehed, kas Teie 2.7 diislid ka salongis suht lärmakad on? Kui ikka tallata siis läks müra päris häirivaks. Imelik oli see, et seda kahel järjestikkusel autol mida proovitud sai. Ma ei taha 3.1 elus proovidagi kui see 2.7 on vaikene diisel ??? Kui aus olla siis diiselautoga erilised kogemused puuduvad.

Selle paadi tunde, mille tekitavad talasillad kannatab vast ära isegi :devil

29.11.2007 at 17:37
kkerem
quote:
Tim: Rainer, ma võtan sinuga lähipäevadel ühendust.

Rääkige nüüd jeepimehed, kas Teie 2.7 diislid ka salongis suht lärmakad on? Kui ikka tallata siis läks müra päris häirivaks. Imelik oli see, et seda kahel järjestikkusel autol mida proovitud sai. Ma ei taha 3.1 elus proovidagi kui see 2.7 on vaikene diisel ??? Kui aus olla siis diiselautoga erilised kogemused puuduvad.

Selle paadi tunde, mille tekitavad talasillad kannatab vast ära isegi :devil

Hey, minul on kogemus just 2.7 diisliga, ei saa öelda, et ta muidu lärmakas auto on. Tallates teeb matitz kah häält ju, aint ehk mitte sellist tarktori oma. 3.1 omab minuarust rohkem miinuseid oma performance poolest, kui mürast - tean nii palju kui 2km sellega sõitu teinud olen, et "tavaline diisel", aga kütuse kulu ja kw-de arv ei ole samad, mis 2.7-l :).
Talasildadega harjutamiseks sõida 2 aastat tavalise cheroga, siis alusta selle uuema 2000+ grandiga :). Tegelikult, nii üllatav kui see ka ei ole, siis see väga ei õõtsunud ja ei rabelenud. Ehk ütleme nii, et see talasild on tal küll, aga ei sega. Pigem segas see, et soojaks ei läinud korralikult ja muud mured.

-------------------
Ford Maveric/Escape (gone), Subaru Forester (gone), Jeep GC '03 (gone), xj Limited '91 (gone), xj Pioneer '89 (gone)

29.11.2007 at 20:41
Tim

Kui viitsid siis pajata veits nendest "muudest muredest" ka.

29.11.2007 at 21:12
kkerem
Minu käsutuses olnud auto suurimaks mureks oli see sama, et ei läinud soojaks. Hiljem muidugi olen lugenud, et võib proovida termostaati vahetada jne. Mul oli sellel webasto, mis leevendas igaljuhul muret, maanteel sõites -20 lasin ka vahest webasto käima. Ühesõnaga ma ei tea, kas oli konkreetse isendi mure või mitte.
Siis siin juba mainitet istmesoojendus jamas ja lõpuks andis lepingu ülesse. Ja pihustid, mis tal andsid saba.
Võib nii öelda, et ta on kindlasti hea auto, mul ei ole erilist võrdlusmomenti teistega, jah kahe vanema jeepiga, millest üks oli veel eriline ikaldus oma 1000 murega. Meenub see, et hooldus oli küllalt kallis. Ahjaa, sellel sai kütus lambist otsa kahel korral, kompu näitas, et sõida-sõida aga otsa ta sai ja selle käivitamist ilma webastota ei kujutakski ette, paras maanteerõõm oli seal mingeid filtreid ja asju lahti kruttida, et käima saada. Tuled on osadel saastad, minu omal olid need veel HID-idega peeti keeratud. Ma nii laksust ei oska öelda, mis tal veel miinuseid oli, plusse 2.7 variandil oli küll kõvasti - rohkem kui miinuseid.

-------------------
Ford Maveric/Escape (gone), Subaru Forester (gone), Jeep GC '03 (gone), xj Limited '91 (gone), xj Pioneer '89 (gone)

29.11.2007 at 21:42
Tim

Tänud, et oma kogemusi jagasid. Ega need mured, niimoodi korraks proovides niikuinii välja ei tule. Selleks oleks vaja autot pikemalt kasutada, mis on välistatud.

Ma olen siin juba hulluks minemas, käin nagu kits kahe heinakuhja vahel ja ei suuda otsustada kas võtta see või see.

Esimese plussid on:
Värvtoon meeldib ja need kerega ühtevärvi stanged;
Aastalt uuem;
Läbisõit tundub salongi ja kõiki muid asju arvestades reaalne;
Salongis ei ole puitu;
Riide istmed.

Miinused:
Värvikahjustused - viitavad suhtumisele;
Esimese diffri korpus alt natuke õline, tagumist ei ole näinud;
Vajab kohe investeerimist - ARK, TÜV, talverehvid;
Ei saa korralikult proovisõitu teha (eelmine punkt);
Juhipoolne tagumine tiib üle värvitud.

Teise plussid:
Sain liikluses proovida;
TÜV;
Talvekad;
Esmane hooldus tehtud;
Kere ja värv tundusid siledad ja kahjustuseta;
Põhjaalt tundus korralikum.

Miinused:
Aasta vanem;
Läbisõit keritud - seda eeldan sellest, et müüja jutu järgi oli olnud probleeme pihustitega ja salongis on ka kulumisjälgi mis ei tundu reaalsed sellise läbisõidu puhul;
Värvitoon liiga hele ja stanged;
Kapotialune hooldamata.

Ühesõnaga üks ahvatleb oma välimusega teine tundub nagu tehniliselt korralikum. Ma ei ole mingi siberi rahaboss ka, et sajased hüppaksid taskust välja. Tahaks selle autoostuga mitte persest saada :D

30.11.2007 at 17:55
hunt

Miks mitte selline ?
50 tuhhi odavam jne ....

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=19192825&__lp=52&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=12600&makeModelVariant1.modelId=7&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2002-01-01&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&lang=de&pageNumber=1

30.11.2007 at 18:51
Vanaisa

Moderator
mina võtaks selle värskema, kui peaks kahe vahel valima. Miks?
värvikahjustus vihjab pigem sellele, et autoga on sõidetud ja pole muretsetud iga kriimu pärast.
Üline differ - tuhendeid meil ju ikka peaks leiduma.
ÜV ja talverehvid, noh IMO kaalub auto korralik olemus need kulud ka üles.

Lihtsalt isiklik arvamus, ilmselt tegi sul otsustamise veel keerulisemaks ;)

30.11.2007 at 18:58
margus61
quote:
Tim:Ma olen siin juba hulluks minemas...
Tuttav tunne:D eks hoia hulluarsti numbrit telefonis.

Võiks mõlemal üle vaadata difrite lukkude olemasolu ja korrasoleku. Kui need peetis on, on remo $$$ lõhnaline. Iseasi, kas sul lukkude toimimist ka vaja tuleb. Mõlemad oleks nagu QuadraDrive ehk siis limited slip sillalukkudega. Esimesel autol on vastav silt kangide juures, teisel taga ka. Doverjai no proverjai, nagu ütleb idanaabri kõnekäänd. Olen kunagi ostnud Golfi, mille 5-s käik oli ainult kangi nupu peal, tühja ma ostes oskasin vaadata, kas tegelikult ka on. Proovisõidul müügiplatsil reeglina asjad nii hoogsaks ei lähe, et viienda sisse paneks. Pärast seda enam mingeid silte ega kellegi juttu ei usu.

QuardaDrive kontrolliks on vaja vähemalt 3 ratast korraga õhku tõsta, keerutada rattaid ja mõelda, et mis peaks toimuma ja mis toimub. Lukud peaksid tööle hakkama kardaanide (keskmine lukk) või sama silla rataste pöörlemiskiiruste erinevuse peale paari pöörde järel.

Muidu esmast hooldust ma plussiks ei peaks. Kes see ikka müügiautosse head kraami paneb. Ainus võimalus olla kindel, et õiged asjad sees, on panna need sinna ise. Nõiteks jutuks oleval autol panen mootorisse Mobil Delvac õli (vastab spetsile ja Silber ka soovitab ja paneb). Seda aga jaemüügist ei leia, väikseim kanister on 20l. Õige vahekasti õli on ainult Mopari originaal (pole siiski hullu hinnaga) ja netifoorumites soovitatakse, et ära jumala eest muud pane. Tehase soovitatud QuadraDrive sillaõli leidsin ainult Castrolilt 400+ EEK/l. Õeldi küll, et pane seda ja pane teist, miskit hullu pole juhtunud. Alguses mul esisilla lukk ka nagu poos, nüüd kui õige õli ketaste vahele jõudis, on kõik OK. Olen nõusja uhke, kui mind keegi pedandiks sõimab. Enne ostu olid nii vahekasti kui sillaõlid vahetatud, aga mis sinna pandud oli on???

Mis seda silla õli väikest lekki puudutab, siis vähemalt nendest Dana sildadest, mis GC-l all, saab õli välja ainult kaant maha võttes. Pärast pannakse silikooniga tagasi ja mul jäi tagumine ka veidi leemetama pärast õli vahetust.

30.11.2007 at 19:09
Tim

Saksast ei viitsi üllatusmunasid telliida. Seda eelkõige põhjusel, et vaja on diisel kulgurit. Sakslane ostab diisli kindla eesmärgiga pikkade vahemaade regulaarseks läbimiseks. Võibolla on mul tekkinud mingi valearusaam asjast aga jah.

Krt, kõik tuuled puhuvad vist ikka jah selle värskema valiku poole.

Tänud, Margus. Diffrilukkude korrasolekut peaks saama praegu lumepeal niisama ka proovida, kuna tollel on all suverehvid. Teen seda kindlasti. Kui asi õlivahetuseni jõuab siis küsin sinu käest nõu, mis marke kuhu täpselt valada.

01.12.2007 at 15:00
mambr
Prantslase sisu kulumine viitab sellele pigem, et linnavahel rullitud: sisse-välja pidevalt ja ongi 100 000km nagu oleks 300 000km maanteed sõidetud. Olen ise sama
vahet Šveitsi autodel näinud! Mulle imponeerib see väiksema läbisõidu ja hooldusraamatu rida kui Ropka tuntud "spidorem" ja komisjonimüük (see aitab vältida võimalust
auto tagasi suruda varjatud vea esinemisel).
Saksa odavama kohta niipalju, et niisama ei anna keegi midagi ära ja kui pole pädevat isikut kohapeal, siis jutt telefonis ja auto hiljem reaalsuses võivad ikka üsna valusalt
erineda (ka omal nahal kogetud just Saksaga). Saad ainult reisida ja närve kulutada... Eriti kui autotoomise detailidega tuttav pole.
Parimat
Margus

01.12.2007 at 16:08
jürgen

Ise võtaks uuema. Ja enne ostu laseks teha pädevas kohas (nt esinduses) autole täieliku ülevaatuse, nii diagnostika kui ka põhja all olevale pudi-padile. Kuna auto on küllaltki kallis ja jupid pole ka kindlasti odavad siis see mõni tuhat krooni auto sinna vedada ja üle vaadata pole suure remondiarve juures mingi summa. Ja muide, maasturil peavadki iluvead olema! :D

01.12.2007 at 17:08
Tim

quote:
margus61:QuardaDrive kontrolliks on vaja vähemalt 3 ratast korraga õhku tõsta, keerutada rattaid ja mõelda, et mis peaks toimuma ja mis toimub. Lukud peaksid tööle hakkama kardaanide (keskmine lukk) või sama silla rataste pöörlemiskiiruste erinevuse peale paari pöörde järel.

Kui keegi saaks veel mulle seletada ära, mis on vahet Quadra Drive ja Quadra Track neliveo süsteemidel? Asi läheb aina segasemaks, kuna mõtlesin siiani, et kõik 2.7 diislid on Quadra Drive süsteemiga.

Edit: Sain oma küsimusele vastuse. Väga hästi on asi ära seletatud siin.

03.12.2007 at 19:28
1 edit. Last edited 03.12.2007 at 19:49 by Tim
topline

Aga miks mitte see http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/125/auto_php-id=416125-www_auto24_ee.html ??? tundub et mingi special 50th aniversary edition koos kõikide vilede ja kelladega .... hind tundub hetkel turu parim ????

03.12.2007 at 19:50
Tim

See on 3.1 mootoriga, tahan 2.7.

Ja veel seda, et ainuke erinevus Quadra track II ja Quadra drive vahel on see, et Qudra drive'il on sildades elektroonilised lukud (vari-lok).

03.12.2007 at 21:12
kkerem
Sisustus... Tekstiil neil ei kulu ühti nii väga, minu auto eelmine omanik oli sellega sõitnud ca 300k ja seda kõigest 3 aastaga. Toolide riie oli natuke lõtv, aga kuskil mitte liiga vile, ainuke asi oli rool, kuhu oli selle ajaga käpad oma jälje jätnud. Auto oli muus osas suht aus. Kui ikka väga kulunud on ja eelmise omaniku parkinsoni müüa tõestada ei suud võib omad järeldused teha.
Pihustid on nendel autodel (2.7) hell teema, minul olnud isendil oli neid korda 2 vahetatud, kusjuures esimene vahetus oli ca 120 pealt.
Mina siiski vaataks isendit mitte läbisõidu vaid tõestatava ajaloo poole pealt. Lekkiv differ võib tähendada nii seda, et on natuke tihend läbi või ka suuremat kulumist kuskil simmeri vahel. Seega sellist isendit, kus "natuke" asjad tilguvad ei vaataks. Välimus sellisel auto ei pruugi midagi tähendada. Korra kuskilt kuusikust läbi liikunud ei tähenda veel seda, et autot hooldatud poleks.
Kõige parem oleks selline isnd, mille kohta on võimalik kõik välja uurida, kas kuskil esinduses müügil või siis kuskilt väga usaldusväärsest allikast saadud info. Need summad, mida sa maksad ei ole just kommiraha kah ju... Samas pannes sinna 10-15% on ehk valik laiem. Ma olen oma elus mitu korda sama reha otsa asutunud ja ennast kirunud :)

-------------------

03.12.2007 at 21:14
tqhq.ee foorum : Autod : Grand Cherokee 3,1 limited 1999. a   1 2  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.