Poster |
Message |
vkx |
Mitu Impala`t Eestis?
Oskab keegi öelda mitu Impala SS-i(94-96a) Eestis arvel on ja siin ringi liigub? Mingi aasta-poolteist tagasi oli BRC-s üks Impala SS müügis ja kui ma ei eksi, siis on selle õnnelikuks omanikuks praegult siit foorumist tuttav Gis. Kui see on nii, siis küsiks Gis-ilt, et kuidas su Impala siiamaani sõitnud on, kas kasutad seda igapäevasõidukina või rohkem hobiautona, on mingeid tehnilisi probleeme ilmnenud, palju kütet läheb, oled midagi ka modinud või on auto stockina säilinud?
Sama küsimus oleks ka Cadillac Fleetwood-i kohta, 90-date keskelt, et siis palju neid meil siin on ja ehk oskab keegi oletada, mis nad maksta võiks(nii Cadillac kui ka Impala)? Ehk teab keegi soovitada mõnda linki kus oleks juttu 90-00 aastate Cadillacide modimisest?
Tänud kõigile kes viitsivad vastata! |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
11.04.2002 at 02:25 |
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
askeldaja |
Mitu Impala`t Eestis?
Gis oli, kui ma ei eksi, Heiti Kender. Auto oli tõepoolest BRC müügiplatsil õues seismas. Hind oli vist mingi 260KEEK , igatahes plaanisin tõsiselt ise seda autot osta, aga igasuguseid asjaolusid kaaludes, jäi asi ära.
Täpselt ei tea, aga eestis võib Impala SS autosid ehk paar tk., aga see on vaid minupoolne oletus.
Üldiselt hooldatud ja hästi viimistletud Impala on tõeline maiuspala.
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=1368
http://www.fantasycars.com/sedans/html/impala.html
|
11.04.2002 at 04:08 |
Last edited 11.04.2002 at 05:01 by askeldaja
|
Vanaisa Moderator |
Mitu Impala`t Eestis?
http://cadillac.neobiz.com/pages/Cadillac_Power/
No siit peaksid küll Cadillacide kohta teada saama |
11.04.2002 at 09:34 |
Last edited 11.04.2002 at 09:36 by Vanaisa (Moderator)
|
PlyVal64 |
Mitu Impala`t Eestis?
Tuliuuena on Eestisse müüdud 2 autot(must ja lilla). Palju neid toodud on, ei tea. Aga palju igatahes mitte. Seega pakuks max. määraks 5 autot. |
11.04.2002 at 10:24 |
|
Martin |
Mitu Impala`t Eestis?
Karta ongi, et Impala SS-e rohkem kui needsamused kaks polegi. Must nüüd Kenderi sõita ja teine tumepunane seisab pidevalt Narva mntl Sony Center-i akna all. Oli veel kaks punast siinmail aga üks läks omanikust saatkonnatöötajaga Iirimaale (vist), teine sõideti ca 3 aastat tagasi kortsu ja müüdi varuosadena maha.
Kurb. 94-96 Impala on vaieldamatult minu lemmik ja unistus. Pole muud kui meie seadusi vanduda, sest nii see unistuseks jääbki. |
11.04.2002 at 11:49 |
|
gis |
Mitu Impala`t Eestis?
minu must
tumepunane
tume pruun, tundub SS olema, tiivad jne, aga iluribad pandud rattakoobastele ja äkki on konvo hoopis. Aga paari meetri kauguselt kui mööda sõitis, oli väga ss nii pilt kui heli.
Impala on siiani hästi sõitnud, kasutan igapaeva sõitudeks. Bensu kulu ei tea, pardaarvutit tal pole. Kindlalt tean vaita, et 15 liitriga tulin tartust talina ara. Papp otsas, tallasin tartu ja siis jqnksutasin bensujaama. Kus selgus, et bensukaart talina jäänud. 150 krono eest siristasin 98-t ja gaasile ettevaatlikult puhudes vedelesin tallinna.
Kõige suuremat kahju on autole teinud seesamane brc-s seismine 4 kuud. Kuna ma kavatsen selle autoga ka oma lapselapsi sõidutada, siis on raami ja kere roostetõrje ees, sest üle värvin ma ta nagunii. deep diamond black või midagi laadis.
Modinud midagi ei ole, tal on jõudu igast küljest piisavalt. Muidugi tahan igasuguseid asju teha, aga rahanappus on tavaliselt unelmate ja reaalsuse vahel. Ainsa asjana mis teda stockist eristab ja sedagi ainult kõla järgi, on see, et seal on umbes 100K krooni eest helitehnikat sees. Hästi ära peidetud, et salasilm ei näeks. Headunit on http://www.peoloom.ee/mrtn/mcintosh.jpg
Igati kõva igapäeva auto, bensu võtab nagu vajutad - rahulikult sõites ei vajugi see näidik nagu luud pikali.
www.dreamy.com on kirjas mu wishlist, mis selle autoga tegema peaks
|
11.04.2002 at 12:38 |
|
PlyVal64 |
Mitu Impala`t Eestis?
Vähemalt üks siinmüüduist(Allan Aru käes olnu, ehk too tumepunane-lillakas) sõideti kah kortsu tooleaegse tshurkast(miski tekstiiliärimehest hindu oli, kel oli ka valge Crown-Victoria) omaniku poolt, kuis taastati B-M.s omaniku "kokkuhoiu poliitikat" arvestades. Vähemalt 100ga betooni sõitnud auto kohta oli tal suht vähe vigastusi, kuid parem esinurk ja sild said omajagu kannatada. Tegid seda autot küll parimad mehed, kuid egas "sitast saia" saa, kui hädavajalike osi ei asenda. Võibolla on nüüdseks paremini korrastatud?
No ja gis`i eksemplar käis kah täielikus korrastamises sealsamas. Esimesest omanikust vanem puuviljaärimees hoidis autot väga korralikult ja lasi ta lausa korra üle värvida(kuigi oleks piisanud mõnest parandusest). Miskit "nokiti" seal veel ja vähemalt B-M pankrotini oli too auto väga hea.
Ühesõnaga olen mõlemaid näinud nii komplektsena kui lahtivõetuna ja lillaga miskit 500 km sõitnudki. Täitsa arusaadav, et gis sellega ka lapselapsi sõidutada kavatseb(ise hoiaks samamoodi, sest tõsine aparaat on). |
11.04.2002 at 13:23 |
|
vkx |
Mitu Impala`t Eestis?
quote: Vanaisa: http://cadillac.neobiz.com/pages/Cadillac_Power/
No siit peaksid küll Cadillacide kohta teada saama
Olen sealt juba otsinud aga kahjuks on seal valdavalt tegemist klassikutega(mitte, et need mulle ei meeldiks) aga uutest on väga vähe juttu aga tänud sellegi poolest! Paar näidet, mis ma leidsin ja mis mulle väga meeldima hakkasid just oma haruldluse poolest, ei olegi varem kuulnud eriti midagi uute Caddyde tuunimisest.
http://www.stealthhotrod.com/
http://www.uniquekind.net/caddypage/
Impalate ja B-bodyde kohta üks galerii:
http://www.webphotos.com/list_albums_user.asp?mi=3&smi=2&u=1000035786
Nüüdset Gis-i Impalat käisin ka mina mitmel korral BRC-s imetlemas, kahjuks polnud siis rahalisi võimalusi. Nüüd on olukord vähe parem ja seepärast on mul natuke kahju kuulda, et sa Gis kavatsed ka oma lapselapsi veel selle Impalaga sõidutada, sest ma nagu natuke juba lootsin... . Aga vaatab ehk sügise poole tuleb midagi müüki, siis saaks just paraja talveprojekti endale.
Küsimus: kuidas ma saaks siia ise mõne pildi üles panna? Mul arvutis küllalt netist tõmmatud huvitavaid pilte autodest ja võiks mõnda näidata ka aga ei oska.
|
11.04.2002 at 15:13 |
|
Incerror |
Mitu Impala`t Eestis?
Olen isegi väga kiitvalt Impalat vaadanud aga
kas nende juurde toomine on sama jama nagu kõige teistega, või on seda ka Euro märgistusega olemas
(Kuigi EU meeste jaoks tehtud ameeriklased on ka ikka midagi muud)
Või mis ta uuest peast massab
On sellest üldse mingit asjalikku uut versiooni |
11.04.2002 at 17:12 |
|
peep Moderator |
Mitu Impala`t Eestis?
Uut versiooni ei ole, tänapäeval toodetav on vist max. 200 hj. ja esivedu.
Euroversiooni ka ei ole, seega tuua saab vaid mõningatel üksikutel seaduses ettenähtud juhtudel. |
11.04.2002 at 17:17 |
|
Incerror |
Mitu Impala`t Eestis?
oot oot
aga muidu veab ikka tagaratas, vanematel mudelitel
Krrt See esiratta vedu on ainuke tõsine jama mis mu oma Chrysleril hinge kriibib. |
11.04.2002 at 17:20 |
|
gis |
Mitu Impala`t Eestis?
1994-1996 toodeti, tagavedu
Võimalus tuua on, aga siin kuskil on ka arvestus, et mis ta tollid maksma lähevad. Reaalne ületoomine pole probleem, pimedaid tollitöötajaid ikka leiab ja ülevaatajaid. Lihtsalt maksud on liiga suured, altkäemaksule ei anta liisingut ka |
11.04.2002 at 19:19 |
|
peep Moderator |
Mitu Impala`t Eestis?
Ma nägin linnas uut Acura MDX'i (jeep a'la BMW X5), millel olid Eesti numbrid küljes. Seda autot euroversioonina ei toodeta, järelikult on gis'il õigus. Aga ilmselt on see väga siseringi teema... |
11.04.2002 at 20:40 |
Last edited 11.04.2002 at 20:40 by peep (Moderator)
|
urmas |
Mitu Impala`t Eestis?
Eelmise sajandi lõpu andmebaas näitab järgmist:
1989 Impala - 1tk.
1995 Impala - 1tk.
1996 Impala - 1tk.
1997 Impala - 1tk.
1998 Impala - 1tk
1995 Impala SS - 1tk.
1997 Impala SS - 1tk.
1998 Impala SS - 1tk.
|
11.04.2002 at 22:58 |
|
vette84 |
Mitu Impala`t Eestis?
quote: peep: Ma nägin linnas uut Acura MDX'i (jeep a'la BMW X5), millel olid Eesti numbrid küljes. Seda autot euroversioonina ei toodeta, järelikult on gis'il õigus. Aga ilmselt on see väga siseringi teema...
Peep, ma pakun, et sa nägid kollaste transiitnumbritega, see oli kas Lätist vöi Leedust pärit masin kui mu mälu ei peta, yks eestlasest autoajakirjanik pani yhte ajakirja veergu sama masina, kui see oli Veho Eesti Honda myygiplatsi lao taga ja artikkel puudutas Eestis kehtivaid E-tähiseid |
11.04.2002 at 23:46 |
|
peep Moderator |
Mitu Impala`t Eestis?
valesti pakud, see oli ka tükk aega pärast selle artikli ilmumist. |
11.04.2002 at 23:51 |
|
rai |
Mitu Impala`t Eestis?
Arvatavasti on see acura seotud ikka vehomeestega, motorexil auto ülemises ehk töötajate parklas seisis, aga numbrid olid eesti omad tal tõesti |
12.04.2002 at 08:42 |
|
Martin |
Mitu Impala`t Eestis?
quote: Mustang GT 94: Eelmise sajandi lõpu andmebaas näitab järgmist:
1989 Impala - 1tk.
1995 Impala - 1tk.
1996 Impala - 1tk.
1997 Impala - 1tk.
1998 Impala - 1tk
1995 Impala SS - 1tk.
1997 Impala SS - 1tk.
1998 Impala SS - 1tk.
No mis nali see andmebaas on? Kõneall olevat mudelit tehti 94-96. Jägmine mudel läks tootmisse 2000. Seega tekib küsimus, mida kujutavad endast 2x 97a ja üks 98a isend? Ja veel SS, SS-iks ei saa uuemat mudelit küll nimetada. |
12.04.2002 at 08:58 |
|
urmas |
Mitu Impala`t Eestis?
Konstateerin fakti ja ei vastuta andmete õigsuse eest. |
12.04.2002 at 09:40 |
|
vette84 |
Mitu Impala`t Eestis?
quote: peep: valesti pakud, see oli ka tükk aega pärast selle artikli ilmumist.
OK ! |
12.04.2002 at 10:19 |
|
Martin |
Mitu Impala`t Eestis?
quote: Mustang GT 94: Konstateerin fakti ja ei vastuta andmete õigsuse eest.
Egas süüdistagi kedagi. Aga ega need andmed ju õhust võetud pole vaid arvatavasti ARKist. Seega kahtlustan, et ARKi enda andmebaasis on miskit nihu. Võibolla pärast suurpuhastust on olukord muutunud. |
12.04.2002 at 10:26 |
|
Joel |
Mitu Impala`t Eestis?
quote: gis: Ainsa asjana mis teda stockist eristab ja sedagi ainult kõla järgi, on see, et seal on umbes /.../ krooni eest helitehnikat sees. Hästi ära peidetud, et salasilm ei näeks. Headunit on http://www.peoloom.ee/mrtn/mcintosh.jpg
Sellise disainiga headunit aitab ilmselt heliväärtuste peitmisele vägagi tõhusalt kaasa.
Ei teagi kohe, mis seisukohta võtta - hirmkallis ja -kvaliteetne riistapuu, mis näeb välja nagu kaheksakümnendate alguse nõukogude UKV-raadio. Väga originaalne igatahes. Enamusele kaassõitjaile on kindlasti paras shokk, milline sound selle "kasti" nuppu keerates läbi naha tungib.
Kuna kõnealune Impala SS seisab suht-koht iga päev mu kontoriakna all ja häirib tugevalt tööle kontsentreerumist, siis tahaks hingelt ära küsida, et mis kuldne märk see Sul seal tagaluugi peal ilutseb? |
12.04.2002 at 14:59 |
Last edited 12.04.2002 at 15:05 by Joel
|
gis |
Mitu Impala`t Eestis?
see märk on ma ei tea mis märk. üleeelmisel omanikul oli juba ja eelmisel ja ma ei hakanud ka ära nokkima. Alati kui politsei kinni peab siis ikka ütlen, et no kuulge, vaadake ka, keda kinni peate. Aga neil vist piinlik ei ole.
Neile, kes ei tea, mis märgist jutt, keskel on vabariigi kolm lõvi ja ääris on nagu rotary klubi embleemil. Kaugelt suht prez märgiga sarnane.
Hoopis teine asi oli selle märgiga ülevaatusel. Läksin küsima, et kas saab üle vaadata, käsutati järjekorda. Poole tunni pärast veeresin sisse, käli tuli seda toru sumpsi toppima, et heitgaase mõõta vms, kui märki nägi, keeras ringi ja pani aparaadi nurka tagasi, kammis kontori ülevaatust kirjutama, teisele taadile surus kleepsud kätte ning käskis külge panna. Püüdsin soliidsust säilitada ja vaatasin aknast välja kaugusesse, et mitte kõrvuni naeratus mind ära ei annaks. Ei hakanud küsima ka, et mis värk selle märgiga.
Viimaste sündmuste valguses tundub, et võtan ära küljest, sest enamus sinikuubesid tunduvad ikkagi lausidioodid olema (heas mõttes muidugi ). |
14.04.2002 at 19:18 |
|
rai |
Mitu Impala`t Eestis?
Täna hommikul poole üheksa ajal tööle tulles vaatasin, et üks helesinine impala tuhiseb mööda, hiljem kui Tartu hakkasin jõudma nägin teda Cantri motelli juures seismas, aga kuna sõitsin bussiga ei jõudnud silmata kas on Eesti numbrid või ei. Millegi pärast arvan, olid lätlased sest selle riigi numbrimärkidega autosid võib nimetatud hoone juures tihti näha. |
24.05.2002 at 09:55 |
|
newton Moderator |
Mitu Impala`t Eestis?
Tehasest vist küll Impalat helesinisena pole tulnud. Oled kindel, et Caprice polnud?
Edit: me kõik räägime ikka viimastest õigetest Imapala SS-idest, eks? |
24.05.2002 at 09:58 |
Last edited 24.05.2002 at 09:59 by newton (Moderator)
|