Poster |
Message |
roby |
voyager crd
Tere.
Igapäeva autovahetus päevakorral ja tekkis mõningaid küsimusi.Kas keegi teie seast sõidab ka 2001+ CRD voyageriga?
Kui siis , et kuidas on ka vastupidavusega.Mis nõrgad küljed ja mida ostmisel eriti kontrollida.Eriti huvitab kast ja sillad?Olen omanud 97 3,3 limitedi ja see ikka jubedalt lagunev variant(eriti kast).Väike palve ka, et äkki on võimalik ja kirjutavad ainult need kes on asjaga seotud ja kokku reaalselt puutunud.Eriti ei viitsi lugeda , et ma olen kuulnud....(naised saunas rääkisid)j.n.e.
Ja nagu alati SUURED TÄNUD ETTE.
P.S ostan kindlasti ja ainult diisli.
24.11.2007 at 20:51 |
|
supp |
voyager crd
olles iga päevaselt voy varuosadega kokku puudet omav isik, siis crd on samasugune saast nagu tavaline td, ainult vähe kallim kui td ja bensakas (see on minu isiklik varuosa müügil põhinev arusaam). samas mugavamat bussi sama suure remondiarve tasumiseks on keeruline leida, ehk renoo espace |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
24.11.2007 at 21:38 |
|
Maik |
voyager crd
+1
Päris mitut voyageri mootoriremonti kõrvalt vaadatud.
Muidu on mugav jah.... ja palju liigub neid samuti.
24.11.2007 at 00:21 |
|
l6hmus |
voyager crd
mul isa sõitnud sellisega (disla manuaal) 3-4 aastat ja kiidab, et näiteks ford galaxist (eelmine auto) peab palju paremini vastu, sama oleneb ka väga kasutajast. Üks jama oli tal ka pihustitega mis on suhteliselt kallid ja nõuavad poole mootori lahti kiskumist. Ise ka sellega palju sõitnud ja väga meeldib, mugav jne. Lisaks taga lehtvedrud, mis annavafd hea kandevõime. Isa rääkis, et paneb vabalt umbes 700 kilo peale ja saab vabalt sõidetud. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
24.11.2007 at 01:16 |
|