Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Natuke nalja vol. 26 Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Natuke nalja vol. 26Näited linnapolitseinikele öeldud kasututest õigustustest:
Süüdistav
Kas teil millegi muuga enam tegelda ei ole? (Parkija)
Mis sa selle maakaga räägid! (Noor tibi autojuhile, kellele inspektor märkuse tegi)
Kui teil Pärnus nii palju haljasalasid on, paigaldage haljasalade juurde haljasalade hoiatusmärgid!
Kas on raske nuppu (uksekella) vajutada ja öelda, et ärge nii tehke!
Enesekindel
Mind ei huvita teie liikluseeskiri. Mul oli vaja poodi minna!
Mina selle kõnnitee ehitasin ja mina seal ka pargin!
Inspektor: “Poiss, sul tasku tossab.” Poiss (noor suitsetaja) vastu: “Ja mis siis, peabki tossama.”
Mis sellel konteineril viga on? Ma ei ole konteineri parkimisega liikluseeskirja rikkunud.
Saarde Enn käis kohal ja ütles, et see on väga vaieldav asi.
Kuidas saab olla tee sulgemisega tegemist, kui ehitusmaterjal on ladustatud tänavavalgustusposti alla. Tuli ju põleb üleval! (Kõnnitee täielikult ehitusmaterjaliga sulgenud kodanik)
Segaduses
Ma olin ainult 15 minutit ära. Kas poes enam ka käia ei või? (Parkija)
“Mina teie liiklusmärke ei tunne, ma olen kaugelt.” Inspektor: “Kui kaugelt olete?” — “Ma olen Torist.”
Kas kolida ka ei tohi? (Parkija)
Kas Pärnus ongi nii, et kõik kõigi peale kaebavad?
Andke välja Pärnu linna liiklusmärkide voldik, siis saab ka lõpuks õigesti liigelda.
Õigustav
Ma ei näinud märki, ma olen maalt ja lüpsja. Lehm lõi sõraga prillid puruks.
Ma nägin küll seda keeluala märki, aga mõtlesin, et käin kiiresti ära — keegi ei näe!
Aga mul oli siit lühem maa minna! (Parkija)
Saage aru, mul on kaks last, ma lihtsalt füüsiliselt ja ajaliselt ei jõua. Mul oli vaja ainult pangas käia.
Mul pole aega tulla, mul oli vaja ainult korraks pangas käia. (Parkija)
Kahetsev
Ma saan oma rikkumisest aru, aga selline tunne on, nagu oleks kirikus peksa saanud.
Ma olen nüüd suur süüdlane, tapke või maha!
Parkisin sellepärast, et tahtsin trahvi saada. Ma tahan kohe karistust kätte saada!
# 31886 // 04.07.07 // [15072]
Lugesin homofoorumit www.tqhq.ee leheküljel ja sita ajas keema see ameerikast toodud rüsade ülistamine. Okei saan aru, et hobiauto ja vaja garaazhi peitu pugeda vahest kui naine kätte ei anna, aga ons vaja kogu ilmale lolli lõustaga pasundada oma künadest? Eriti ajas sita keema pealkiri teemal \"Kui te mind ei peata, ostan C3´e!!\" Keda nussib, mida sa, ajukääbik, osta tahad. Türa vali auto välja, mis meeldib, osta ära ja ole õnnelik. Imbetsill raisk.
Hinda: [ 1 | 3 | 5 ] Hinnatud 10915 korda | Keskmine hinne: 1.15
# 32639 // 01.08.07 // [11121]
Lugesin siin kuidas üks pede kisas ja halvustas TqHq foorumit.
Loodan, et ta sitavares oma munadest ilma jääks.
Tõeline mees sõidab tõelise autoga.
Pealegi, kui Sulle see foorum ei meeldi mida vittu Sa sealt otsid raisk.
Mine loe kudumis foorumit ja pane ennast. Tean, et see Sind erutab. Värd.
Hinda: [ 1 | 3 | 5 ] Hinnatud 11327 korda | Keskmine hinne
10.10.2007 at 18:35
kui hästi otsida, siis leiab sellest igavikulisest arutelust ka väikese iva. Näiteks, kui"propelleri" omanike klubi läheks septembris 200 autoga kesklinna kummi põletama....siis ei pea palju fantaasiat rekendama, et vaimusilmas ette kujutada SLÕL ja Delfi punaseid pealkirju ja halvustavaid artikleid :-)
11.10.2007 at 09:07
2 edits. Last edited 11.10.2007 at 09:11 by Indrek_S
Miski neljandas-viiendas klassis tuli vene keele tunni tarvis kirjutada teemal "minu päev".
Isa luges ajaviiteks õhtul mu žedöövri läbi. Õnneks. Ja avastas lause, mis eesti keeli tõlgituna oleks:
Tavaliselt heidan sitale umbes kell üksteist.
Huvitav, mida oleks arvatud sellisest avaldusest koolis...
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
11.10.2007 at 10:08
missassja... mina näen päripäeva, kas keegi näeb vastupäeva ka või? Või on mingi jaburdus?
Ise pean end küll rohkem reaalala ja praktilise poole inimeseks...
11.10.2007 at 16:02
3 edits. Last edited 11.10.2007 at 19:29 by Peeter82
Natuke nalja vol. 26Mul oli nii, et nägin muidu päripäeva, aga kui midagi arvutis tegema hakkasin siis vastupäeva. Ehk siis tsikki jõllates juhtisid emotsioonid, tööülesandeid lahendades aga loogika. Mismoodi käib teil see näiteks tqhq foorumit lugedes? :P
Seda on lihtne testida, avage kaks brauseri akent kõrvuti.
quote:viplala: Aga te proovige panna kahel aknal ta eri suundades keerlema
Tehtud
Kusjuures kui kasutades Firefox mõlemal puhul ei toiminud, kui aga üks või mõlemad IE siis toimis(IE oli mul pöörlemiskiirus ka aeglasem). Seda nägid ka teised peale minu.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
11.10.2007 at 18:17