Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Van-id igapäevakasutuseks
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Autod : Van-id igapäevakasutuseks  
Poster Message
rookierice
Van-id igapäevakasutuseks
Tervitused, kuna diisliarmastust on mulle juba lapsest saati süstitud ja keskmisest mahukamad sõiduautod pole ka just vastumeelt siis paratamatult tuleb vahel mõnel õhtul tuju taas "seksodroome" piiluda internetist.
Igasugusest vanindusest ei tea ma õieti midagi, minu jaoks on seni suured autod olnud ikkagi 5m alla eurouniversaalid ja mahtuniversaalid.
Saan aru et kiirteerüütliga just tegu pole, aga kannatab selle "vana kerega" (80ndad, 90ndate algus) vaniga ikka normaalselt 120-130ga kruisida? See, et koguaeg miski ei torgi 200+ vajutama ja suur kere linnavahel rahulikuks sunnib on vaid hea, juhilube seni vaid üks komplekt käes
Kuidas on vastupidavusega, erinevad mootorid, lugesin siit foorumist, et 6.2ne chevy ei kesta midagi, järgmises teemas keegi ütleb et väga vastupidav ja rohkem juttu polegi. Muud arvesse võtmata on plussiks, et tegu V8-ga, muud ma ise arvata ei oska.

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/257/auto_php-id=338257-www_auto24_ee.html mis tollest arvata?

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/331/auto_php-id=378331-www_auto24_ee.html Kas chevy kaalub samapalju? :O ma mõtlesin, et mingi 2100-2200 ehk, väiksed nad pole, aga 4ja kliimaseadet, nelivedu jms ka pole.

Eurovanid alternatiivina ka ei kisu, siis lepin pigem mõningate suuremate asjade (haruharva tuleb ette ka!) vedamisel treilavajadusega ja võtan mingi mugava, vaikse ja muidu mõnusa kuid igava euroauto.

andestage et nii toores olen sel alal

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
16.09.2007 at 17:18
rookierice
Van-id igapäevakasutuseks
Ah jaa, käigukastide kohta ka see küsimus, et millistel 4käiguline on, 3käiguline ei ole selgelt midagi mida eelistaks, kellel seda kräunumist vaja

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
17.09.2007 at 22:02
tqhq.ee foorum : Autod : Van-id igapäevakasutuseks  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.