Poster |
Message |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
naine roolis |
K: Chrysler Le Baron 3.0 V6 Convertible...uurin asja
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/944/auto_php-id=365944-www_auto24_ee.html
Nimelt soov sellist autot osta ja arvamusi antud automargi kohta siin on väga erinevaid. Mis on selle auto tüüpvead ja kas ikka tasub osta
Tänan.
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
19.08.2007 at 14:02 |
3 edits. Last edited 19.08.2007 at 14:54 by naine roolis
|
R.Ott |
Tüüpveaks on käigukast, mis mingil hetkel saba annab, remont umb. 12000. 3.0 mootor on sellel masinail pakutuist kõige lollikindlam. Omades ise samasugust isendit saan kütusekuluks maanteel 8 - 8.5 ja linnas 12.5 Foorumitest olen lugenud, et
pikema ekspluatatsiooni puhul võib ette tulla kõiksuguseid elektrikalasid ja see konkreetne isend kuulub veel sellesse aastakäiku, millel tagumiste kolmnurkakende mootorid võivad vee pealesattumise tõttu lepingu ajutiselt või lõplikult üles öelda (konstruktsiooniviga, enda masinal läbi põetud). Kes minu autoga seni sõitnud on, on seda väga mugavaks ja inimesele tehtud masinaks kiitnud. Peale käigukasti tõenäoliselt mitte midagi hullu ja kui ka kast värskelt remonditud, siis on sõidurõõmu pikaks ajaks.
Edit!
Mul endal sama värvi nahksisu ja rool on igatahes ümbritsetud sama värvi nahaga +rooli keskosa armatuuriga samas värvis. Ei ole kindel kas tehas radiaatorivõresid sel aastal kroomimise asemel ka värvis aga nende märkide järgi kahtlustaks kunagist avariid (airbag lahti läinud ja rool vahetatud?)
19.08.2007 at 14:18 |
1 edit. Last edited 19.08.2007 at 14:26 by R.Ott
|
Vanaisa Moderator |
Eelöeldule lisaks, et lahtise auto mõnud suvel (ja miks mitte ka talvel ilusa ilmaga) kaaluvad väga suure hulga ebameeldivusi üles.
Ja veel - mulle tundub, et selle auto pistikute konstruktsioon pole just kõige parem - olen ühel teatud autol neid hulga puhastanud ja isoleerinud...
19.08.2007 at 15:28 |
|