Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - 97 a. Camaro helitehnika
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Vaba teema : 97 a. Camaro helitehnika  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
ramman
97 a. Camaro helitehnika
Küsimus ka helitehnika kohta: milliseid kõlareid soovitate Camaro originaalide asemele? Makki ei taha ära vahetada, sobib sinna kus ta on ja kaabak ei taha ka sellist(loodan vähemalt).Tehase helitehnika puudujäägid tunduvad just kõlarid olevat.

14.08.2007 at 23:55
Madman

97 a. Camaro helitehnika
Aga tee proovi mõne teise makiga ka. Ma ühel autol vahetasin ainult maki ja helipilt muutus väga oluliselt paremaks. Aga Inferno on kindlasti õige mees sellele täpsemalt vastama.

14.08.2007 at 00:49
Maik

97 a. Camaro helitehnika
Juhtmed tuleb uued esi ustesse vedada,sest originaalis on makil ka võim taga vasakul rattakoopas , esikõlarid olid 2 omhised,kui ma ei eksi?

endal mul on ees DLS R6A http://www.dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_60 , tweeterid on A piilarite juures alaosas armatuuri peal,
mängivad piisavalt hästi kõrgeid minujaoks ,et neid mitte A piilarite külge panna (kuigi eelmises camaros nad olid seal ja suunatud juhi poole-- tiba liiga teravaks läks heli).
6.5" jaoks ei pea ees midagi ümber tegema, sobivad originaal plast kopsikute külge(need soovitaks silikooniga kinni panna ukse plasti külge,sest neid hoiab ainult 3 kruvi mis võivad hakata tekitama lärmi mõttetult, samuti tuleks üle silikoonida kõikide kõlarite ees olevate võrkude ääred, võivad kah plagisema hakata), suurte magnetite puhul tuleb ainult tagant plasti ära lõigata. Kui crossoverite karbid väga suured pole saab need panna uste alaserva (pole kõige parem koht,aga armatuuri all mina ruumi ei leidnud ja eest taha pagassini kõikide juhtmete vedamine tundus
ka tiba mõttetu olevat. Endal said pandud uste välisäärde,muidu ei mahtunud aken mööda käima.

taga on miskid pioneerid, mis pole suurema asja kvaliteediga,olid eelmise omaniku poolt sisse jäetud, aga neid ette ei kuule nii hästi,et ei häiri,samas üldisele helipildile annavad kõvasti juurde.
Mulle endale isiklikult see 2 esikõlari süsteem ei istu, tahan,et taga ka oleks kõlarid. Ja pagassis on Magnati 300w rms woofer,mis mängib täpselt vastu bensupaaki, inverteriauk on küljepeal. Tegu on poetoodanguga ja mängib oluliselt paremini,kui eelmises autos olnud oluliselt võimsam võimu+wooferi kombo. Kõlarid on mul läbi võimu kõik. Mõlemates camarotes on olnud probleeme geneka vilinaga . Tegu on suht odava süsteemiga aga heliga olen siiani veel piisavalt rahul.

külgedele pole probleem panna ka 8" väikese pleki lõikamisega, kui soovi on.

Uksed üle tehtud pigimatt+vildi kombo x3 ,sama käib ka auto muude plastikute ja pleki kohta mis autol on...ehk pagasnik, tiivad, taga plastikud kõik kleebitud täis.
Pigimatti on mul veel mingi 4mm x 6tk nikesoundi oma, osta ära :)

Kas originaalmakil rca väljundid üldse olid? Endal on negatiivne kogemus vähemalt selle kõlarist>võimu konverteriga.

EDIT: Kui sa tõesti AINULT kõlareid vahetada tahad, võimu jne ei taha vahetada soovitaks vaadata lihtsalt ala 50-60rms võimsusega normaalse firma tootja kõlareid, mitte kõige odavamaid mis poest saada on. Ala Signat, DLS, Rainbow Audio, Pioneer jne.. ise olen enamuse oma kola ostnud http://www.streetrace.org/foorum/viewforum.php?f=25 , sealt kodanik Harry võib sulle head tehnikat hea hinnaga müüa.

15.08.2007 at 04:21
3 edits. Last edited 15.08.2007 at 04:37 by Maik
ramman
97 a. Camaro helitehnika
quote:
Inferno:
taga on miskid pioneerid, mis pole suurema asja kvaliteediga,olid eelmise omaniku poolt sisse jäetud, aga neid ette ei kuule nii hästi,et ei häiri,samas üldisele helipildile annavad kõvasti juurde.
Mulle endale isiklikult see 2 esikõlari süsteem ei istu, tahan,et taga ka oleks kõlarid.
Kas originaalmakil rca väljundid üldse olid? Endal on negatiivne kogemus vähemalt selle kõlarist>võimu konverteriga.

Tänud info eest.
Minu autos on tehase poolt juba kuue kõlariga stereo, esialgne plaan on ainult kõlarid vahetada. Ja makki pole lähemalt uurinud, nii et ei tea ka RCA olemasolu kohta midagi. Ise hetkel viibin eestist kaugel, Põhjamerel, seega ei saa ka öelda millise makiga on tegu. Septembri lõpus saan Eestisse ja siis selgub täpsemalt millega tegu ja milliseks kujuneb tehtav töö.

15.08.2007 at 10:20
Maik

97 a. Camaro helitehnika
Selles konks ongi,et 2 ohmised kõlareid ette on ÜLIVÄHE võtta... 4 ohmine mängib aga siis vaiksemalt... ilmselt võimuga samas ei juhtu midagi.
Mul on olnud 97a camaro. Sellegipoolest soovitaks mingi wooferi panna, annab kõvasti juurde :)

enam eriti ei mäleta, võibolla olid kõik kõlarid 2 ohmised?

15.08.2007 at 10:30
2 edits. Last edited 15.08.2007 at 10:32 by Maik
anryo
97 a. Camaro helitehnika
Mul ka sama teema käsil praegu. Võta ühendust, kui maal tagasi.

15.08.2007 at 21:59
tqhq.ee foorum : Vaba teema : 97 a. Camaro helitehnika  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.