Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Pisike USA auto näitus
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Üritused : Pisike USA auto näitus   1 2  
Poster Message
ReyMan
Pisike USA auto näitus
Mõned pildid siis veel, mis mu sõber klõpsutas seal.
Pole küll kõige paremad pildid aga no, asi seegi.
Fotograaf ise ärkas hommikul ju ilma fotoaparaadita, vaid laadija oli alles.
Laadija suutis ta ka muidugi ära kaotada koos oma kingadega umbes 15 min peale ärkamist.
Kuid jah, nagu näha sai ta kõik enndale tänu ausatale inimestele tagasi ja pildid ilusti interneti kõigile vaatamiseks üles laetud.
Kardan, et see kõik juhtus temaga selle palju kiidetud koduõlu pärast. :beer

Eks ma püüan USA raua omanikele järgmiseks aastaks pisut õlut kõrvale tõsta ;)

Indrek_S, see konkreetne isend pole teiseltpoolt lompi vaid siit poolt Emajõge pärit :) Aastakäiguks 88 kui me ei eksi, peaks olema kusagil 19 talve vana.
Läbisõudukohta pole mina pädev kommenteerima. :D

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
31.07.2007 at 12:04
tqhq.ee foorum : Üritused : Pisike USA auto näitus   1 2  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2025.