Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Natuke nalja vol. 23 Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
quote:tupsman:
milleks kll teha autole seda jõhkra mineku nägu ette kui kapoti all sittagit pole
Mis tähendab, et kapoti all sittagi pole, juba ainu üksi Alpine kleeps tagaklaasil annab vähemalt 5 hp´d juurde
Njah. Minu auto see bemm.
Äkki seletab mulle kah keegi mida tähendab see jõhkra mineku nägu?
Ja Alpine klepsu pole mul kah a kui panen kas siis ostad ära
18.06.2007 at 19:54
milleks kll teha autole seda jõhkra mineku nägu ette kui kapoti all sittagit pole
Mis tähendab, et kapoti all sittagi pole, juba ainu üksi Alpine kleeps tagaklaasil annab vähemalt 5 hp´d juurde
Tegelikult on jutt ilmselt sellest: http://auto24.delfi.ee/kasutatud/auto.php?id=370621 kuid eelmine sõnavõtja ei pannud tähele, et vale lingi alla oma kommentaari kirjutas ja mina pean muidugi massiga kaasa minema
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
18.06.2007 at 20:07
krt tegin näpuka mõtlesin ju opelit mitte bemmi
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
18.06.2007 at 20:10
Täiesti uskumatu, et see auto veel sõidab. üks mu tuttav ehitas selle perverssuse, ja ikka liigub. tegemist täieliku risuga, ja kui seda veel arvesse võtta, et auto on vähemalt kahest kerest kokku keevitatud, on imekspandav, et see ikka sõidab.