Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Natuke nalja vol. 23 Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Natuke nalja vol. 23Talv. Hundikari külmetab metsas. Pealikul onn külmast silmad juba pahupidi ning ta seletab huntidele:
"Lugu on selline, et mina ei tunne enam oma riista!"
Kari ulub vastu:
"Meie ka!"
"Nii meie kari hukkub! Me ei saa enam järeltulijaid!"
Hundid küsivad:
"Aga mida teha?"
Pealik vaatab pikalt teisi hunte ja seletab:
"Mul on ettepanek, et moodustame rivi ja torkame oma riistad järjest üksteisele peesse!"
Hundid uluvad:
"Ega me pederastid ei ole! Mis siis kui keegi näeb?"
Pealik käratab:
"Me peame oma järeltulijate eest hoolitsema ja kui keegi näeb, siis rebime ta tükkideks!"
Mõeldud-tehtud - hundid moodustavad pika rivi, torkavad riistad üksteisele peesse ning istuvad ja soojenevad. Ühel hetkel pistab kuuskede vahelt välja pea imestunud näoga põder.
Pealik karjub:
"Kinni püüda! Tükkideks rebida!"
Kari sööstab põdrale järele. Pealik röögib:
"Jookske ühte jalga! Muidu ei ole see jooks, vaid üks kuradima grupikepp!"
"Ma olen Rooma Paavst!"
"Rooma Paavst? Sihukest mul küll nimekirjas pole."
"Kuidas pole? Ma olin Jumala asemik maa peal!"
"Jumalal asemik maa peal? Huvitav, ma pole sellest midagi kuulnud!"
"Ma olen Katoliku kiriku pea!"
"Katoliku kiriku? Misasi see on? Kuid oota, ma lähen küsin bossi käest."
"Kle boss" uurib Peetrus Jumalalt, "väravas on mingi imelik, kes väidab, et on su asemik maa peal. Nimi on tal Rooma Paavst. Ütleb see sulle midagi?"
"Ega ütle küll."vastab Jumal "Järsku Jeesus teab? Tal noore mehe mälu."
Jumal ja Peetrus lähevad Jeesuse juurde ja seletavad olukorda.
"Okei," ütleb Jeesus "ma lähen räägin ise temaga!"
Kümne minuti pärast on Jeesus tagasi:
"Asi selge! Kas mäletate seda kalurite ühingut, mille ma organiseerisin 2000 aastat tagasi? Tuleb välja, et see eksisteerib siiamaani!!!"
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
15.06.2007 at 07:53
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
mees tuleb kurvalt ja väsinult koju.
naine küsib: ,,kus palk on?
mees annab naisele sada krooni.
naine küsib: ,,kus ülejäänud on?"
mees vastab: ,,see ongi ülejäänud..."
üks tüüp küsib oma sõbralt: ,,mis sa teeksid kui võidaksid Viking Lotoga 1 miljoni?"
sõber vastab: ,,maksaks võlad ära!"
tüüp küsib: ,,aga ülejäänd?"
sõber vastu: ,,mis ülejäänd?! üle jäänd ootavad!"
15.06.2007 at 10:08