Poster |
Message |
toruaff |
ou jee mul nyyd kahh usa -raud
tere!
Sain siis lõpuks omale kahh korraliku(nii ma vähemalt loodan) usa raua... ehk siis chevy van-i. aastast 97.
Esimesed 120 miili löbi aetud täna ja vääääga hea tundub. ainuke mure on selle elukaga aeda sisse ja välja manõõverdada . sellel on ju astmelauad mis teevad vanni veel laiemaks,,,,,, nii pidid paar sireliheki võsukest aidaa tegema.
Seoses esimese usakaga ja vaniga mis ostetud põhimõtteliselt piltide järgi tekkis küsimus,et miukest hooldust ja kus tasuks kohe ära teha. ma mõtlen õlid või
äkki keegi annab nõu nac. Ja soovitav oleks miski korralikum virma kus saaks n'iteks firma kaardi või arvega maksta.
aga loodan,et ei pea pettuma..
jeeee |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
28.03.2007 at 19:28 |
|
Saemees |
No õnne siis kahhh...
Kindlasti oleks Sulle kergem vastata, kui Sa täpsustaks, mis maapalli punktis seda teenusepakkujat eelistaksid näha!?
PS! Näita austust teiste vastu ja kasuta palun korralikumat kirjakeelt ...jee
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
28.03.2007 at 20:13 |
|
toruaff |
kirjakeelega ma oma arust mingit suhtumist teistesse ei näita aga noh... ja eks röömu ja elevust kahh natuke kui saab sellise väikese ühetoalise korteriga ringi liikuda . muidu asub van põhiliselt tallinnas |
28.03.2007 at 20:17 |
|
Saemees |
Kui kaardi ja arvega, siis Ameerika Auto Sõpruse pst. Mina vahetaks õlid, filtrid, küünlad jne. Ise nii käitusin 1,5 a. tagasi ja siiamaani rahu majas. (muidugi mootoriõli olen veel vahetanud). Esisilda lase kah määrida. Kindlasti on veel midagi, mis oleks hea üle vaadata.
28.03.2007 at 20:36 |
|
toruaff |
selge.... ja t'nud vastuse eest.
Olen kuulnud,et paar van-i olevat põlema läinud kusilt õhuvõtu juurest!!! äkki peaks tolmuimeja kuskile pistma.
vist oli tegemist soendusradikasse sattunud lehtede ja muu prahi pärast!
aga pöördun sinna am auosse ja teen kõik vajaliku ,sest sõita on selle vanniga ikka hea küll
|
29.03.2007 at 06:30 |
|