Poster |
Message |
veedler |
Üks Oldsmobile Omega ära mädanemisest päästetud
Niih. Asi nüüd siis selline, et vist saan mina ka end Ameeriklase omanikuks lugeda. Varem tervele ilmale veel kuulutada ei julgend, aga täna on siis asi kindel.
Tänu ühele sõbrale märkasin laupäeval Tartus ühe autotöökoja hoovi nurgas üht vana ja suhteliselt päevi näinud välimusega Olsmobile-i. Kuna olen väriseva lõuaga vaadanud teiste meeste vanu Ameeriklasi juba mõnda aega, siis unsistus päris enda omast oli juba olemas. Kuuldes, et selle auto vastu pole aastaid keegi huvi tundnud ja et vedeleb teine juba pea 10 aastat sedasi seal, ei maganud ma paar ööd korralikult. Esmaspäeval sain omanikuga kokku ja tal oli isegi hea meel kui teada sai et ma süboolse summa eest selle endale projektiautoks võtma olen nõus. Täna sai siis rahaasjad korda ja asi lõpliku kinnituse - minu jagu
Juttude järgi on masinal mootor proovi pärast käima pandud mõned kuud tagasi...oli töötand. Omanik ise väitis, et nii mootorile kui ka käigukastile on kap rem tehtud kunagi ammu, vahetult ennem seda, kui auto seisma jäi.
Nüüd on ta siis olemas ja töö algab. Nagu ikka kõigepealt molekulideks, keretööd ja muu vajalik ning siis jälle kokku tagasi.
Panen siia pildimaterjali ka natuke. Vabandan juba ette kvaliteedi pärast - mobiiltelefoniga tehtud.
http://www.zone.ee/veedlerpoiss/eetriapsud/Olds/Pilt015.jpg?2
http://www.zone.ee/veedlerpoiss/eetriapsud/Olds/Pilt016.jpg?2
http://www.zone.ee/veedlerpoiss/eetriapsud/Olds/Pilt021.jpg?2
http://www.zone.ee/veedlerpoiss/eetriapsud/Olds/Pilt022.jpg?2
Pildilisa tuleb ka lähipäevadel. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
21.03.2007 at 11:07 |
|
Astro SS |
KAs on tegemist õige otsaveoga ?
21.03.2007 at 12:09 |
|
veedler |
quote: Astro SS:
KAs on tegemist õige otsaveoga ?
...kahjuks ei vea õige ots. Unustasin esimesse posti panna need asjad. Niisiis, mootor on 3,0L, V6 ja nagu ennem mainitud - vale ots veab. Üldiselt ise olen rahul. Minu esimese Ameeriklase kohta käib küll. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
21.03.2007 at 12:16 |
|
DevilDeVille |
Alati hea meel, kui mõni Eestis mitteliiglaialt levinud usalane ellu tagasi tuuakse. Edu taastamisel ja muretuid miile.
21.03.2007 at 12:16 |
1 edit. Last edited 21.03.2007 at 12:16 by DevilDeVille
|
chrysler300 |
see vist see mis dia autodiagnostika hoovil vedeles. |
21.03.2007 at 12:22 |
|
veedler |
quote: chrysler300: see vist see mis dia autodiagnostika hoovil vedeles.
...seesama jah... |
21.03.2007 at 12:27 |
|
inkvisiitor |
Tubli Veedler,Sa oled õigel teel
21.03.2007 at 17:13 |
|
blood |
tubli ... Loodame,et peagi ratastel oled .
ex Escalade 2003
CTS 2008 |
21.03.2007 at 19:30 |
|
Martin460 |
...eeehhh...uuuesssaaast oleks odavalt jummala korras masina saanud-miss sa jamad sellise romuga ,see ei tasu ennast ju elusees ära...
Palju Õnne ka minu poolt.
21.03.2007 at 20:21 |
|
hunt |
Martiniga nõus. Kui Sul näpukesed tõesti kohutavalt sügelevad ja vajaminev raha ka olemas - võta mingi vanem klassik või siis sportlikum (C3 vette, camaro, fire ... ) objekt ette.
See 3,0 esivedu ei saa ka ükskõik, kui korralikult taastatuna omama mingit muuseumi või väljanäitusel käimise väärtust .
21.03.2007 at 21:21 |
|
Ets |
Ärge nüüd pekske poissi. Ta ju ainult korra vist Alastaros käinud ja mõned korrad eesti üritustel mikrit hoidnud. Nää, Prr-il, mõttetul mehel, võtab maailma asjadest arusaamine ikka veel aastaid aega.
Hea valik doktorihärra!
|
21.03.2007 at 22:41 |
|
mustus |
Oleme siis nii kaugele jõudnud, et siin foorumis hakkame juba usarauda selekteerima. Iga mees taastagu oma rauda oma võimaluste piires. Palju seda rariteetset rauda siis eestis on, enamus ju laiatarbe kaup. Kui nii, siis Haapsallu peaks tulema käputäis rauda. Mida peaks siis tegema need kodanikud, kelle raudruun janutab 20 liitrit sajale ja enam. USA raud enamjaolt ei tasugi end kunagi ära, ei hakkata ju sellega taksot sõitma.
Paras raud algatuseks, saad koolirahad makstud ja huvi edaspidi jätkuv, siis tuleb see C3gi.. |
21.03.2007 at 22:55 |
|
hunt |
Ma sellepärast oma noka lahti tegin, et Ragnari Celebrity projekt silme ette tuli. Sai küll kõva vaev - nii rahaline, kui käeline - nähtud, aga mis sellest edasi sai .... minu mäletamist mööda ei miskit. Minu isiklik arvamus seisneb selles, et kui juba suurem vaev ette võtta, siis ikka mingi ''huvitavama'' auto peale.
Kui muidugi piirduda ülevärvimise ja tolmuimemisega salongist - siis muidugi hoian oma noka kinni - iga mees teab, mis teeb.
Igal juhul soovin EDU !
21.03.2007 at 23:25 |
|
veedler |
Vaadake ega seda rahakest polnudki olemas. Ja ega ei olnudki plaanis praegu Ameeriklase peale kulutada, aga lihtsalt jäi silma see maisin ja tuli ära võtta. Sümboolne hind, millest rääkisin oli ikka nii sümboolne, et sümboolsemat hinda ei oska tahtagi. Selle raha eest poleks USA-st kolvikomplektigi saanud...autost rääkimata. Lihtsalt omanikul oli ka valus vaadata seda seal niimoodi vedelemas ja mädanemas. Nagu ta ütles et temal endal pole aega ja kõike muud sellega tegelemisest ja ta oli ka juba kunagi mõelnud auto metalli pähe maha müüa. Niisiis leppisime kokku selle sümoolse ja asi korras. Austan omaniku soovi ja jätan selle numbri enda teada, nii et pole mõtet pinnima hakata, et mis see siis ikka oli....ei ütle. (no kui siis nii palju ütlen, et auto mõistes praktiliselt tasuta )
Igatahes ma tänan kõiki toetuse eest ja annan kindlasti teada kuidas projekt edeneb. |
22.03.2007 at 07:06 |
1 edit. Last edited 22.03.2007 at 07:09 by veedler
|
prr |
quote: Ets: Nää, Prr-il, mõttetul mehel, võtab maailma asjadest arusaamine ikka veel aastaid aega.
tead, Ets, kui lähedal ma olen olnud usaka ostmisele. a näet, jumal on selle miskipärast ära hoidnud
22.03.2007 at 09:34 |
|
PlyVal64 |
quote: hunt: Ma sellepärast oma noka lahti tegin, et Ragnari Celebrity projekt silme ette tuli. Sai küll kõva vaev - nii rahaline, kui käeline - nähtud, aga mis sellest edasi sai .... minu mäletamist mööda ei miskit.
Mina soovitaks võtta asja parem õppimise poolelt. Et mis sai Ragnari Celebtityst? Üks mees sellise kogemuse, et võib tuima näoga ka kõige haruldasema ja keerulisema auto restomise ette võtta. Reaalne auto ehitus selge, käeline tegevus järgi proovitud jne. Lisaks selgeks saadud tõsisasi, et hobile tuleb ikka peale maksta. Ja mis kõige tähtsam: näed, mäletatakse!!! Ka Sa mäletad mingeid suvalisi x.y,z-bodysid, mida on korda tehtud ja mis nende tegijate nimed on olnud Ei mäleta. Aga näed, Ragnari Chevka on kõigil meeles, sest tegu oli tõesti Eesti ühe paremini remonditud autoga.
Veedlerile aga jõudu! V-o tõesti ei ole mõtet originaali ja kroomi taga ajada vaid midagi teistsugust teha. Kui toorik aitäh-eest käes, siis võib ju natuke eksperimenteerida. |
22.03.2007 at 10:26 |
|
Martin460 |
Ega mina ka paha pärast oma kommentaari pannud vaid täiesti siiralt.Koolirahaks on täitsa asja eest need tuhanded mis selle masina kallal tehtavate tööde õppimiseks kuluvad.
Parimat soovides.
22.03.2007 at 11:24 |
|
veedler |
Niisiis. Auto on nüüd käes ja töö ka alanud. Ei hakka siia igapäevaselt tehtud töödest kirjutama, vaid tegin selle jaoks blogi. Kellel huvi, siis http://minuoldsmobile.blogspot.com
|
29.03.2007 at 06:51 |
|