Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Open Track teemad Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Open Track teemadVahtisin just siin seda drifti piiblit, ringrajal kihutamise mõttes on see muidugi bs, aga iseenesest korralikult tehtud film. Kas kurvides kiiresti sõitmise kohta ka mingeid häid õppevideoid või kirjandust leidub?
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
13.09.2006 at 14:53
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Sai täna elus esimest korda keraamiliste piduritega masinaga rinkat sõidetud ja need asjad on oma megakõrget hinda väärt. Poolt päeva täiega tallamist ja pidurid töötasid stabiilselt sama hästi kui esimesel vajutamisel, ei mingit ülekuumenemist ja isegi tolmu ei tekkinud velgede just palju.
Kui nende hind normaalsuse piirile läheneb, siis ei kujuta ette, miks keegi peaks soovima kasutada tavalisi, metallketastega pidureid ?
14.09.2006 at 19:36
Open Track teemadOli ka meil open track yritus, uus Corvette ja Ariel Atom olid esindatud, hulgaliselt Catherhame ja ka Austraalia supercar spec Lumina CSV-d. Viimaseid saab kohapeal rentida ja tundus, et Luminaga ei soitnud just suuremad oskajad
Oli veel yks omaparane masin, juht istus klaaskupli all ja valjalase oli taga keset paneeli 4 suure toruga. Pole enne sellist nainud ja ei oska ka otsida. Suudab keegi sellise kirjelduse juures pakkuda midagi? Lihtsalt ebaterve huvi
EDIT: ise loll, otsisin googlist spots car'e, selgus, et tegemist hoopis super car'ga. Rajal oli siis Pagani Zonda....
10.12.2006 at 14:25
quote:Märt: ...Oli veel yks omaparane masin, juht istus klaaskupli all ja valjalase oli taga keset paneeli 4 suure toruga. Pole enne sellist nainud ja ei oska ka otsida. Suudab keegi sellise kirjelduse juures pakkuda midagi? Lihtsalt ebaterve huvi
EDIT: ise loll, otsisin googlist spots car'e, selgus, et tegemist hoopis super car'ga. Rajal oli siis Pagani Zonda....
Mul viirastus ka esimesena Pagani Zonda, kuid see klaaskuppel ajas segadusse natuke.
10.12.2006 at 20:16
quote:Jesper: Aegade võrdlus on hea talviste benchracingu sessioonide kütteks - stiilis "vot kui selle vidina külge panen, siis on masin laksust 3 sekki kiirem" ja "minu hp/kg suhe on ju sama hea kui temal, kurvides peaks minu kergem masin kiirem olema aga pole, huvitav milles kala on".
Rajal on minuarust üsna rahulik, üksikud üle-piiri-vennad tunneb ära stange küljes kasvavatest murumätastest ja oskab neist eemale hoida
Pole küll Open Track teema, pigem OT, aga uue aasta talvise igavuse peletamiseks ja virtuaalse benchracingu käivitamiseks pakun välja, et koostame edetabeli oma hobi või igapäeva auto keskmistest kiirustest, mis on arvestatud koguläbisõidu pealt - iga vähegi ajuga autolt peaks saama selle ekraanile nokkida. No ja läbisõidu võib ju ka juurde panna lisainfoks, et is kilmometraazi kohta see keskmine käib
03.01.2013 at 09:40
Open Track teemadEi, ma ikka kiiremat aega pidasin silmas. Mul sai 200tuh täis ja huvipärast vaatasin, et mul selle maa läbimise keskmine kiirus on 68km/h olnud.
03.01.2013 at 14:17
1 edit. Last edited 03.01.2013 at 14:19 by BlueStang