Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - K:keretöö lased teha erategijal/firmal?
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Vaba teema : K:keretöö lased teha erategijal/firmal?   1 2  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
chrysler300
K:keretöö lased teha erategijal/firmal?
quote:
Vanaisa: Ma ikka ei saa aru, miks see firma sind aitama peaks?
Inimene teeb ju tööd, mitte OÜ.
Ei ole firma ka väga palju usaldusväärsem, garantii suhtes siis.
plaan tekitada oma nö kaubamärk,mis ka oü nimeks ja veebina.
lihtsalt tekib tunne et nii on vaja.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
04.12.2006 at 11:21
Erkki

Mu meelest on vanade autode ehituse või taastamise juures kõige tähtsam plekksepa töö. See on nagu vundament, millele toetub kõik hilisem: krunt, pahtel, värv, komplekteerimine. Kui plekksepp jätab mingi roostes koha kahe silma vahele või lööb lihtsalt käega, põhjusel, et ühest või teisest kohast oli kehv keevitada, siis on ilmselge, et 3-4 aasta pärast ronib rooste uuesti värvist läbi. Reeglina kiputakse selles situatsioonis süüdistama maalrit, kes olla kehvalt värvinud, et uuesti roostetab. Aga kui algmaterjal on kehv, loe: läbiroostetanud plekk, siis ei loe ka parimad ained ja tip-top maaler. Sestap kasutangi ihuplekksepa teenust. Ta on vanakooli mees, kes tunneb asja. Värvi alla jäävad õmblused katab tinaga. Teinud siiani punase Camaro, valge Van'i, kiire Camaro ja nüüd teeb Caminot.
Värvinud olen siiani Hiteh'is, Stoltsenis ja Värvaltrans'is. Viimasega olen eriti rahul. Olen aru saanud, et vähemalt 50% osas saan tulemusele ise kaasa aidata, suheldes meistri ja maalriga silmast silma. Igal autol on oma lugu ja sellest rääkimine aitab tellijat ja tegijat viia ühele lainele. Siis on loota ka tulemust.
Peatselt peaks saama valmis ka Tamgarage värvikamber, mis on orienteeritud just Usakatest hobiautodele. Kevadeks valmib ka Erkki Engineeringu ja Tamgarage ühisprojekt, üks 600 Hp Saturday night special :burnout

El Camino '68
F150, 2011
Life begins at 1000 Hp...

04.12.2006 at 12:26
13piisab

quote:
chrysler300:luban et kui saan oü paberid korda siis tekitan ametliku veebilehe kus siis on kõik pildimaterjal suurematest töödest vanade autode kallal.
meesta sõnast - mina jään pikisilmi ootama :)
ehk tekib Märt Aarne kõrvale teine mees, kellelt näeb neti vahendusel filigraanset ja pühendunud tööd, mis tehakse õigete tehnoloogiatega. Lihtsalt vastu rinda tagumine ning ütlemine, et olen terve elu hästi teinud, ei ole paraku eriti tõsiseltvõetav argument.

ülal vastasin esimese postituse küsimusele usaldamise osas. Tagamaad: Erkki ütles põhipoindi juba välja: eelkõige on just keretööd vana masina puhul olulised - maalritööd on selle kõrval pelgalt jäämäe tipp ning neid ei anna nii valesti teha, kui keretöid. Pealegi annab maalritööd (mingi imeliku häda tõttu) suht kiirelt (ja seega odavalt) üle teha. "Allkorrusel tehtav" on aga tõesti selline asi, mida "külasepale" ei usalda - ta võib küll püüda hästi teha, aga kui ta kipub uut plekki vana peale keevitama või ei tea, misasi on aktiivkrunt - siis kahjuks jääb ainult tahtmisest tõesti väheks. Ka pleki väänamine on kunst - ning kunsti pelgalt haamri ja pahtliga ei tee.

jõudu,
teet (kel küll otse usaraua plaane pole, kuid ca pool sajandit vanu "must have" masinaid on paras nimekiri...)

04.12.2006 at 21:56
1 edit. Last edited 04.12.2006 at 22:13 by 13piisab
chrysler300

ehk tekib Märt Aarne kõrvale teine mees, kellelt näeb neti vahendusel filigraanset ja pühendunud tööd, mis tehakse õigete tehnoloogiatega. Lihtsalt vastu rinda tagumine ning ütlemine, et olen terve elu hästi teinud, ei ole paraku eriti tõsiseltvõetav argument.
...ei julge sellele poodiumile pretendeerida, sest nagu isegi aru saate on see mees legend juba.teen oma tegemisi ja ei taha kellegiga konkureerida.piisab teadmisest et on olemas hulk inimesi kes on ühel arusaamal vanast tehnikast mis on suutnud aja,rooste,vandaalide,liiklusõnnetuste ja muule vaatamata säilida tänasesse päeva kus vohab plastik ja munakujuliste mikrodiislite kummardamine.
ps teen vastavalt nõudmisele ja oskustele,sest iga järgmine asi õpetab sind veel ja veel.õnneks on suurem jagu kooliõpet tehtud juba vanadel odavatel rümadel.mitmete aastate jooksul.

04.12.2006 at 23:41
vr_

quote:
Vanaisa: Ma ikka ei saa aru, miks see firma sind aitama peaks?
Inimene teeb ju tööd, mitte OÜ.
Ei ole firma ka väga palju usaldusväärsem, garantii suhtes siis.

Äri ajamiseks on lihtsalt juriidiline keha hädavajalik.. kõige sobivam vorm on oü
simpel..

muidu maksad end haigeks igast maksude jms teel või pead mustalt asju ajama..

05.12.2006 at 16:09
tqhq.ee foorum : Vaba teema : K:keretöö lased teha erategijal/firmal?   1 2  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.