Poster |
Message |
tiit001 |
cherokee käigukast
ei ole ma veel aru saand, mis on 242, 249, select-trac jne. äkki keegi aitab aru saada. jutt siis sellest vasakpoolsest kangist(parempoolne manuaal või siis automaat), alustan ülevalt alla: tagavedu, nelivedu, neutraal, aeglane nelivedu. mis varjant see on. kas näit 91-96a cherokeesi üldse selliseid on, millega saab sõita ainult neliveoga(ka kõval teel ja rooli risti keerates) või on kõigil neliveod nö plokeeritud..mõeldud ainult maastikul otse sõitmiseks? |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
03.12.2006 at 19:35 |
|
Henry79 |
cherokee käigukast
http://jeep.avtograd.ru/Cherokee/xfer/index.htm |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
03.12.2006 at 23:59 |
|
tiit001 |
cherokee käigukast
pean kahjuks tunnistama ona venekeele mitteoskust, küsin siiski, kas on cherokeel sellist tüüpi käigukastikombinatsiooni, et saab neliveoga sõita ka kõval pinnasel ja rattaid välja keerata, ehk vist seda nimetatakse plokkeeringuta neliveoks(või libisev tihver vms)?
jutt muidu mul päris naljakas, isegi....... |
04.12.2006 at 19:53 |
|
Valmet |
cherokee käigukast
quote: tiit001: pean kahjuks tunnistama ona venekeele mitteoskust, küsin siiski, kas on cherokeel sellist tüüpi käigukastikombinatsiooni, et saab neliveoga sõita ka kõval pinnasel ja rattaid välja keerata, ehk vist seda nimetatakse plokkeeringuta neliveoks(või libisev tihver vms)?
jutt muidu mul päris naljakas, isegi.......
Kui vahekasti valitsal on variant full time 4wd siis võib asfaldil sõita, part time on pori jaoks.
04.12.2006 at 20:00 |
|