Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Kas panustame jälle Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
quote:madis: Mees ei löö teist ette hoiatamata peaga rindu, suvaline kopli kaak teeb nii.
Peale hoiatamist peaga rindu löömine kõlaks veel vähemmehelikumalt.
Ju siis see viimane kommentaar oli niivõrd out of line. Arvestades, millist päritolu ja usku Zinedine on, ei ole sellel teemal midagi õhku visates ilmselt väga keeruline sellest joonest üle astuda.
Aga see kõik on takkajärgitarkus. Ma olen surmkindel, et kui ta käest kommentaari küsida, siis ta takkajärgi seda ei kahetse.
Ja see, et FIFA ta peale seda intsidenti ikkagi MM-i parimaks mängijaks valis, näitab ka vähemalt samapalju.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
10.07.2006 at 17:21
quote:PlyVal64:Aga olles jälginud nii korvpalli kui maailma kõige jõhkramat kaitsmeteta pallimängu - käsipalli - siis on küll huvitav, kuidas need mehed veel üldse elus on? Jalka on käsipalli kõrval ikka täiesti ohutu ja toorete võteteta mäng.
ragbit oled näinud?
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
10.07.2006 at 17:22
Kas panustame jälleSee, kas jalgpall on sissyde mäng, kas 120 minti muhku norinud vastane vääris peahoopi või oleks hoopis jala või rusikaga pidanud saama, kaldub jälle sinna eluvaate valdkonda. Minu arusaama järgi sõltub igal alal võrdsete füüsiliste võimete korral parema selgitamine vaimujõust. Ka nendes 'kõige karmimates' mängudes (aussifutist olete juhtunud nägema ? Nagu ragbi, aint, arvatavalt esiisade geenidest johtuvalt, mitu kraadi kangem ). Miks mitte ka dragracingus.
No ja eile ei vedanud prantslased, vabandust- Prantsusmaa koondis, oma vaimuga välja. Makarontšikud olid nad murdnud juba enne pendlaid.
10.07.2006 at 19:22
quote:rustang: Minu arust tuleb mängida kokkulepitud reeglite järgi. Kui reeglid lubavad lüüa paga rindkere piirkonda, siis andke minna. Kui keelavad, siis keelavad.
Mina esimest poolaega ei näinud ja seega näiteks Henry tahtlikku sandistamist ei oska kommida. Kuid teisest poolajast hakkas Zidane'il "ära viskama" selgelt sellest hetkest, kui too madratsi-nimeline järjekordselt Z'le wrestlingu võttega karistusala joonel pähe hüppas ja siis veel ta topltnelsoniga õla peale maha väänas. Aga pimeloll kohtunik ei näinud midagi. See oli hetk, kus kohtunik lasi mängu käest, madrats oleks pidanud saama kohe kollase. See peaga löömine oli juba mitme-setme situatsiooni pärast, kuskohas sama tüüp käis Z'd sõnade ja kätega nokkimas, tehes teadlikult valu niigi paigast ära õlale. Ja ikka ei näinud kohtunik midagi(täpselt Rooney situatsioon). Juba siis oleks tulnud minna äärekohtuniku käest küsima, või hoopis lauda aru pärima. Kui siis sinna otsa makaron veel midagi terrorismist või moslemist pajatas, oligi piir käes. Kohtunik ju italjaanot ei räägi aga Z küll. Kui isegi kuulis mdagi, ei saanud aru. Lisaks oli sama kaliibri naisnäitleja sama käitumise eest saanud kollase aga ju siis naistle on rohkem lubatud. Mõlemale punane oleks olnud õiglane, kaks kukke platsil. Üks tahtis teadlikult teist vigastada ja mänguvõimetuks teha, teine läks platsil kaklema. Kuid minu sümpaatia kuulub siiski viimasele.
Kui juba ka drag sisse toodi: kas te hurjutaksite ka siis, kui on kaks 8-sekundi meest kellest üks saadakse kätte teise tagarehvi ziletiga lõikumas nind mille peale teine esimese pauguga haiglasse lööb? Tegi valesti? Oleks pidanud rääkima ja rääkima ja rääkima ... mis selle tõpra jaoks on mää-mää-mää. Ja siis hambad ristis uue rehvi alla monteerima ja tõestama, et tema on siiski parem?
10.07.2006 at 23:28
Kas panustame jälleKahju, et viimane mäng Zidane`le nii kehvalt pidi lõppema. Vaieldamatult oli ta turniiri parim mängija. Tema käitumine oli aga tõesti väga ebasportlik, ta on ju varemgi üle keenud.
Igastahes, ma arvan, et Prantsusmaa oleks olnud võitu väärt.
Olen ise mingi aeg tagasi jalgpallur olnud, nüüd mängin aga hokit. See viimane tundub ikkagi õigem(tõsisem)
10.07.2006 at 23:33
Kas panustame jälleKohtunik Elizondo ei näinud ju tegelikult seda peaga löömist tegelikult, alles pärast äärekohtunikuga rääkimist tuli punane. See aga pole teada, kas äärekohtunik situatsiooni ajendist ka rääkis.
Igatahes, Materazzi puhul kehtis sel võistlusel ütlus: "You're askin' for it!" Kahju ainult et tema platsile jäi ja Zidane minema saadeti. Minu poolt igatahes mehele lugupidamine ja kõiksugu "geelipead" (SR'i foorumis keegi pani hea nime portugaallastele ja itaallastele ) lihtsalt mustavad jalgpalli.
11.07.2006 at 06:12
Kas panustame jälle“Keegi ütles midagi Zidane`ile, sest ta on tegelikult tagasihoidlik inimene ja pole üldse vägivaldne,” arvas Beckenbauer.
WTF! Minu arust on see mees platsil kogu aeg sigatsenud ja see pea trikk polnud tal ka selle MM-i esimene. Vehkis oma kolbaga juba eelnevates mängudes.
Minul on küll sellest klemmist tõsiselt kopp ees. Niikui ta palli saab ütlevad kõik, et näe maailma parim mängija. Viimased väravad lõi ta penaltitest sisse, sest jaksu enam muuks pole, muul ajal teda platsil ei olnud nähagi ja nüüd maailma parim mängija. Mingi makstud värk ja poliitika.
Alati on nauditav vaadata põhja eruooplasi ja aafriklasi mängimas. See lõuna euroopa ja lõuna ameerika jalgpall on paras jama.
11.07.2006 at 07:42
Kas panustame jälleSelline loogika et "tema tegi sigadusi" ja nüüd "mina võin ka" on selline 5. klassi koolipoisi loogika. Kas me kõik ootame et oleks ainult võimalus kellelegi "õigustatult" vastu kurki anda ? Mõne mehe jutu järgi võiks seda arvata küll.
11.07.2006 at 13:03
Kas panustame jälleMida sina teeksid, kui sind tund aega mõnitatakse ja siis veel su õde hooraks kutsutakse? Sitt sportlane on see makaron, kui peab võitmiseks lisaks mängimisele veel mölisema. Oma au kaitsmiseks tegi Zidane õieti, ainult aeg ja koht ei olnud sobivad. Järgmine kord hoiab see makaron ehk suu kinni.
11.07.2006 at 13:34
Kas panustame jälleMida sina teeksid kui ma sind praegu pedest natsiks ja zoofiiliks nimetaks ?
Got the point ?
See on ju tühipaljas möla ja see ei ole tõsi, lisaks on sõim täiesti anonüümne kuna ma sind isiklikult ei tunne. Kuidas see sind kahjustaks ?
Ehk siis las koerad hauguvad ja karavan läheb edasi, mina küll ei saa aru mida see paremaks teeks kui neid koeri kividega loopida. Palliplatsil samamoodi, loll on ju see kes sõimab mitte see keda lolliks sõimatakse. Või kellekski muuks.
11.07.2006 at 14:36
quote:madis: Mida sina teeksid kui ma sind praegu pedest natsiks ja zoofiiliks nimetaks ?
Got the point ?
See on ju tühipaljas möla ja see ei ole tõsi, lisaks on sõim täiesti anonüümne kuna ma sind isiklikult ei tunne. Kuidas see sind kahjustaks ?
Ehk siis las koerad hauguvad ja karavan läheb edasi, mina küll ei saa aru mida see paremaks teeks kui neid koeri kividega loopida. Palliplatsil samamoodi, loll on ju see kes sõimab mitte see keda lolliks sõimatakse. Või kellekski muuks.
No lugedes siit sealt uudiseid, siis võib vist tema motiivi mõista. Loomulikult eestlased oma flegmaatilise olekuga üldjuhul ei lähe teisi füüsiliselt noomima. Sellised "lõunamaa pojad" on aga teadagi millise tempramendiga ning arvestades praegust situatsiooni maailmas, siis ei imesta üldse. Ilmselt on see terroristi teema paljudele araablastele jms üsna hell teema.
11.07.2006 at 14:49
Kas panustame jälleEt kui juba mölaks läks siis ühes krdi heas "noortekomöödias" üks ambaal sõimas nohikut:
You know what we gonna do to perverts ? ah ?
We tie you up to the tree and fuck you in the ass while we jerk you off ! Thats what we gonna do to PERVERTS !
Sorri, ma enam siin teemas sõna ei võta
11.07.2006 at 16:07
Kas panustame jälleZidane oleks võinud ikkagi ka oma meeskonnakaaslaste peale mõelda, seda tegu tehes. Ta oleks võinud ju oma nö. au kaitsta ka pärast lõpuvilet.
11.07.2006 at 16:10