Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Valge chevy stepside (euronicsi reklaamid peal) omaniku kontaktandmed Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Valge chevy stepside (euronicsi reklaamid peal) omaniku kontaktandmedTerv,
kas keegi oskab ütelda (privasse) mulle sellise toreda auto, nagu Chevy Stepside?(oli vist, sest kasti külgedel olid rattakoopad väljaspool kastist), tundus olevat ka miski 70lõpp-80algus ja suured euronicsi reklaamid peal, omaniku kontaktmailiaadressi?
Tänades,
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
14.05.2006 at 20:06
Valge chevy stepside (euronicsi reklaamid peal) omaniku kontaktandmedTänud ..
Lihtsalt ma nägin teda nii tobeda nurga alt, et esimene silmapilk tundus tänu kastile, et tegemist on üleüldse miski 40ndate fordiga... aga siis tundus küljejoon chevy moodi rohkem olevat.
Ja seda teemat olin ma päriskohe lugenud
Minu poolt rohkem küsimusi pole.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
14.05.2006 at 21:54
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Valge chevy stepside (euronicsi reklaamid peal) omaniku kontaktandmed