Poster |
Message |
TaaviV8 |
Miks laidetakse maha Chevi pickup
Olen mitmelt poolt kuulnud et Chevy Pickup 5.7 d on jama.
Ok jätame mootori kõrvale mis tal veel viga siis on?
See et ainutl tagavedu, selle kah jätaks kõrvale?
Mida te soovitaksite siis selle asemel, kuna soovi leida diisel truck just, muidugi tore oleks kui 6.2d ja 4wd. Aga arvan et esimeseks usakaks sobiks Pickup ? Või eksin? |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
03.04.2006 at 12:42 |
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Kummipuru |
Soovitaksin omalt poolt Dodge Ram 2500... neliveoline, 5,9L Cummins diisel (12-klapiline)... Reviewd kiidavad üksteisevõidu. Tüüpvigu on igal autol, kuid sellel tundub hinna-kvaliteedi-võimsuse-jaeiteamilleveel suhe kõige paremini paigas olevat.
Tean, et vähemalt AstroSS peaks mu arvamust toetama... ehk leidub teisigi...
03.04.2006 at 12:47 |
1 edit. Last edited 03.04.2006 at 12:47 by Kummipuru
|
TaaviV8 |
jah kui finants lubaks valida selle cummins diislit, ma ei katleks kah kohe ostaks, aga otsin just sinna 50k ala masinat. |
03.04.2006 at 12:50 |
|
vkx |
quote: TaaviV8: Olen mitmelt poolt kuulnud et Chevy Pickup 5.7 d on jama.
Tõenäoliselt on silmas peetud pigem konkreetset mootorit, mitte aga tervet autot ennast.
quote: TaaviV8:Ok jätame mootori kõrvale mis tal veel viga siis on?
Mitte midagi pole viga.
quote: TaaviV8:See et ainutl tagavedu, selle kah jätaks kõrvale?
Kus on öeldud, et Chevy kastikad on ainult tagaveolised?
quote: TaaviV8:Mida te soovitaksite siis selle asemel, kuna soovi leida diisel truck just, muidugi tore oleks kui 6.2d ja 4wd. Aga arvan et esimeseks usakaks sobiks Pickup ? Või eksin?
4wd+D kastikaid pakuvad kõik: GM, Ford ning Dodge. Ford pakub küll diislit vist ainult oma suurtematele kastikatele(alates 250 vist).
03.04.2006 at 13:02 |
|
TaaviV8 |
ei ma ei ütlegi et ainult tagaveolised, nimelt see mida ma jõgeval vaatamas käisn tagavedu.
|
03.04.2006 at 14:48 |
|
epsum |
Kas kodanik fooruminimega Ull17 ei müünud oma nelivedulist diisel F150 kastikat miski hinna eest mõni aeg tagasi? |
03.04.2006 at 14:58 |
1 edit. Last edited 03.04.2006 at 14:58 by epsum
|
vkx |
quote: epsum: Kas kodanik fooruminimega Ull17 ei müünud oma nelivedulist diisel F150 kastikat miski hinna eest mõni aeg tagasi?
Tal F250
03.04.2006 at 15:01 |
|
kefka |
quote: TaaviV8: Olen mitmelt poolt kuulnud et Chevy Pickup 5.7 d on jama.
Mida te soovitaksite siis selle asemel, kuna soovi leida diisel truck just, muidugi tore oleks kui 6.2d ja 4wd. Aga arvan et esimeseks usakaks sobiks Pickup ? Või eksin?
pole kuskilt välja lugenud ,et Chevy Pickup jama oleks.igati hea töömasin(vean koguaeg igasugust nänni M10 08 ga,ehk siis6,2d kastikaga).iseasi mootor,samas kui ta korras on ja ise lolliks ei lähe ,õlid tosoolid sees, ei juhtu sellega midagi.üks kindel põhjus miks paljud 5,7d on laijali lastud on piiraja puudumine,ehk siis lastakse mootor liiga pöördesse ja sellega lõpebki kone tööleping.siis veel igasugused "meistrimehed"kes ise ka eriti ei tea mis teevad(teinud on).jne jne.
03.04.2006 at 18:39 |
|
mave |
quote: kefka: quote: TaaviV8: Olen mitmelt poolt kuulnud et Chevy Pickup 5.7 d on jama.
Mida te soovitaksite siis selle asemel, kuna soovi leida diisel truck just, muidugi tore oleks kui 6.2d ja 4wd. Aga arvan et esimeseks usakaks sobiks Pickup ? Või eksin?
pole kuskilt välja lugenud ,et Chevy Pickup jama oleks.igati hea töömasin(vean koguaeg igasugust nänni M10 08 ga,ehk siis6,2d kastikaga).iseasi mootor,samas kui ta korras on ja ise lolliks ei lähe ,õlid tosoolid sees, ei juhtu sellega midagi.üks kindel põhjus miks paljud 5,7d on laijali lastud on piiraja puudumine,ehk siis lastakse mootor liiga pöördesse ja sellega lõpebki kone tööleping.siis veel igasugused "meistrimehed"kes ise ka eriti ei tea mis teevad(teinud on).jne jne.
Pluss see, et hommikul kohe käima pannes minnakse kohe sõitu. Natukene soojaks tiksumist ja siis start!
|
03.04.2006 at 19:59 |
|