Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Abi vaja ühe iluvõre toomisel Floridast
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Vaba teema : Abi vaja ühe iluvõre toomisel Floridast  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
Cha

Abi vaja ühe iluvõre toomisel Floridast
ostsin e-bayst ühe iluvõre, aga kuna müüja loomulikult ei saada euroopase, oleks vaja abilist, kes maksaks talle usas selle kinni, tema saadaks selle kohale/kui on lähedal, käiks ise järel, ja siis rändaks see võre mõnes siiatoodavas autos Eestisse
mina maksaks selle siit loomulikult kinni ja eestisse jõudes vajadusel tolli ka, kui niisama piir ei ületu...
müüja asub Orange park, Florida PH# (904)-272-1803 DANA OR GLENN
Kas keegi floriit aitaks õnnetut vale iluvõrega autoomanikku õiglase ja mõõduka tasu eest selle õnnetu võre toomisel?

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
15.02.2006 at 20:17
Astro SS
Konti ilmselt pistaks pisike99

Kiiremini ja kallimalt saaks ilmselt Netikulleriga

15.02.2006 at 20:51
1 edit. Last edited 15.02.2006 at 23:29 by Astro SS
viinakaru

maksa paypaliga ära või siis bidpayga ja lase kellegile usas saata ära kes omakorda sulle saadab:)

15.02.2006 at 00:16
pisike99
Ma tahaks mõista anda siin ja tulevikus ka teistele, et ma tehniliselt küll saan juppe transada, kuid ma ei taha seda teha. Minu kaudu saab transportida Floridast autosid, tsikleid, paate (mis konti mahuvad). Saab tellida ka tervet või poolikut autot juppideks. Mu muu tegevuse kvaliteet kannatab väiksemate vidinatega tegelemise all, kuna (eriti USA pool) aega ei jätku, transpordi aeg on kontrollimatu (kõik ju tahavad teada, millal vidin kohal on) ja segadus on suur.

16.02.2006 at 09:18
rrrr

valts pani eile Floridas ühte konti kokku. Ehk saad veel jutule.

ja doonorid

16.02.2006 at 12:02
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Abi vaja ühe iluvõre toomisel Floridast  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.