| Poster |
Message |
altraditional |
2 kondensaatorit ?
Mis hea pärast on vanematel masinatel süütesüsteemis 2 kondekat? Üks asub jagaja sees ja täidab tavapärast ülesannet olles paralleelselt kontaktidega, kuid teine on süütepooli küljes ja on ühendatud primaarmähise otsa (+) ja kere vahele.
Sai proovitud ilma viimaseta, säde ulatas pea 10 mm kaugusele kere ja küünlajuhtme otsa vahel, eelneva 3 asemel. Mootori töös erinevust ei täheldanud.
Uurimise põhjuseks on särisevad kontaktid ja kollakas säde küünla vahel, mis vihjaks nagu kondensaatori ebakompetentsusele, kuid vahetamine erinevates kombinatsioonides ei aidanud. Puhastanud olen ka kontakte ja ühendusi. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
07.09.2005 at 21:33 |
|
kenu |
2 kondensaatorit ?
Konti ei ole mina küll poolide küljes kohanud, tegemist vast ikka lisatakisti ehk variaatoriga, et käivitamisel kõvemat sädet saada. Põhinmõtteliselt võib ilma varaatorita ka sõita, aga siis on pooli mahapõlemise tõenäosus märgatavalt suurem. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
08.09.2005 at 07:51 |
|
altraditional |
2 kondensaatorit ?
Eeltakisti ühendatakse teistmoodi tavaliselt, või vähemalt ei ole tema üks ots keres. Pealegi näeb see välja nagu kondekas ja käitub nagu kondekas (testriga mõõtmisel). |
08.09.2005 at 09:43 |
|
kenu |
2 kondensaatorit ?
Seda jah, aga ma ei näe küll mingit põhjust, miks peaks panema akuga paralleelselt kondeka, see + tuleb ju otse akult |
08.09.2005 at 10:07 |
|
altraditional |
2 kondensaatorit ?
sedand küll, seepärast ongi hämming. |
08.09.2005 at 10:17 |
|