| Poster |
Message |
mortal |
pontiaci ukseklaasi tõstuk
Selline mure pontu kõrvalistuja ukseklaasiga, et ei taha töötada. Võtsin lüliti lahti ja kui vajutada nii, et aken kinni läheks kostab akna mootoris plõks, aga kui vajutasin ,nii et aken kinni läheks siis ei midagi. Võtsin mootori küljest juhtmed lahti ja panin pirni vahele, kinni lastes läheb piri põlema, aga teispidi ei miskit, pirn ei põle. äkki oskab keegi nõu anda. Tänud ette. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
02.09.2005 at 13:15 |
|
Fog
|
Puhasta lüliti ära. lüliti all on 2 kelku mis ühendavad keskmisi kahte klemmi vastavalt ühe või teise poolega.
mu fierol oli see sellist pas*a täis et anna olla. higi/tolm/õli jms teeb sellise r*meda jura sinna et seal ei saagi kontakti anda miski.
02.09.2005 at 13:29 |
|
mortal |
milliseid kelke sa mõtled. Ma võtsin selle lüliti ikka täitsa lahti. Seal on sellised vasekarva plekiribad, nagu kontaktid. need tegin täitsa puhtaks aga ei miskit. On veel kaks plekiriba, kui võtta maha ainult aknatõstuki nupp, siis seal all kohe, aga need vist ei tee miskit. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
02.09.2005 at 13:45 |
|
mortal |
unustasin küsida, et kas juhipoolne võiks ka lahti võtta. äkki on seal miskit. Nad on ju omavahel kuidagi ühendatud.
|
02.09.2005 at 13:46 |
|
Fog
|
quote: mortal: milliseid kelke sa mõtled. Ma võtsin selle lüliti ikka täitsa lahti. Seal on sellised vasekarva plekiribad, nagu kontaktid. need tegin täitsa puhtaks aga ei miskit. On veel kaks plekiriba, kui võtta maha ainult aknatõstuki nupp, siis seal all kohe, aga need vist ei tee miskit.
need vasest asjad ongi minu tekstis kelgud. seal peaks olema 6 "mumpsu" mille peal need 2 vaskriba sõidavad ühendades kas 12 45 või 23 56
asetus:
1 2 3
4 5 6
kas mootorisse läheb ainult 2 juhet? kui jah, siis on süsteem selline:
1 ja 6 peavad olema + *
4 ja 3 peavad olema - *
* või vastupidi
ning 2 ja 5 lähevad mootorisse.
kui sa nüüd skeemi kokku paned, siis kui vajutad ühele poole sulguvad 12 ja 45 suunates mootorisse voolu ühtepidi, ning vice-versa.
02.09.2005 at 13:55 |
|