Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - jama anduritega
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : jama anduritega  
Poster Message
kkerem
jama anduritega
Tere,

Jeep Cherokeel on jama mingi anduriga. Kunagi varem kirjeldasin ka siin foorumis, et jeep käivitub halvasti, tühikäik ujub, kuid teeb seda ca 20-30 sekundiliste vahedega. Ühtlasel sõidul ja aeglasel kiirendusel kipub vahele jätma. WOT-iga liigub normaalselt. Jõnksutamise vastu aitab gaasiga mängimine. Samuti on gaasitamisega, kui TP juurest näpuga gaasi hooba järsku alla suruda, siis alguses jätab tühja koha sisse.
Esmalt kahtlustasin bensupumpa, mille vahetasin uue vastu, nüüd surve normaalne, samuti töötab ilusti surveregulaator.
Asjad, mida ma testinud olen ja mis normaalselt töötavad:
TPS - ilma hüppekohtadeta ja reguleeritud manuaali järgi
Bensiinipump - uus, surve normaalne 37-39 psi
Bensufilter - uus
Surveregulaator - testiitud töötab
Küünlad+juhtmed - uued
Silindri surved - võrdsed ca 10
MAP - uus
Vaakum - testitud, vaakumi testimisel ilmnesid mõned probleemid, kuid "suuri" lekkeid kindlasti ei ole. Testimise ajaks said ka kõik vaakumi voolikud, mis ei ole seotud mootori tööga kinni pandud. Sümptomid olid samad, kui need lahti teha, siis manomeetri näit ei muutunud (tegu ebatäpse riistaga, kuid näitas kõikjal manuaalist tulenevate vahedega vaakumit). Voolikuid sai veel "suu-keel-näpp" meetodiga eraldi testitud, hoidsid vaakumit sees küll.
Jagaja kaas ja rootor - kaas korralik, ilma pragudeta ja kõik klemmid ilusti puhtad, rootor ei loksu.
Pihustite tihendid - sai lastud peale miskit keemiat, mis peaks leket näitama, aga ei näidanud.
Throtle Body -puhastatud
----------------------------------------------------------------------
Lambda - testitud sellega, et sai lahti võetud. Muud moodi pole veel jõudnud, kuid lahti võtmisell sümptomid ei muutunud.
-----------------------------------------------------------------------
Järele on jäänud veel mõned andurid, mille testimisel oleks abi natuke vaja.
Väntvõlli asendi andur - asi mida ma põhiliselt nüüd kahtlustan, kuid ei oska seda kuidagi testida. Lugesin sellest, et väikestel ja suurtel pööretel võib see erinevalt käituda. Mis on selle tööpõhimõte? Kuidas seda testida?

Nukkvõlli andur - kuidas seda testida?

Veel on sellel autol küljes kaks temp andurit, kuid nende kalasse ma eriti ei usu, kuna sümptomid ei muutu ja ei sõltu temperatuurist. Kuid kindlasti mõõdan ka nende takistused ära.

Auto aastaarvuks 89 ja mootoriks 4.0 ning kastiks automaat, ja sissepritseks elutobe RENIX, mida ei diagnoosita Eestis, vähemalt niipalju, kui mina uurinud olen.

-------------------
Ford Maveric/Escape (gone), Subaru Forester (gone), Jeep GC '03 (gone), xj Limited '91 (gone), xj Pioneer '89 (gone)

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
18.08.2005 at 12:35
Lembit
jama anduritega
quote:
kkerem:Ühtlasel sõidul ja aeglasel kiirendusel kipub vahele jätma. WOT-iga liigub normaalselt. Jõnksutamise vastu aitab gaasiga mängimine.
....
Veel on sellel autol küljes kaks temp andurit, kuid nende kalasse ma eriti ei usu, kuna sümptomid ei muutu ja ei sõltu temperatuurist. Kuid kindlasti mõõdan ka nende takistused ära.
Fordi EEC-IV'l mul kalas justnimelt temperatuuriandur suhteliselt sarnaste sümptomitega. Bensiinikulu oli ka korralik.
Võtsin otsa lahti, siis sai vähemalt sõita.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
18.08.2005 at 13:18
kkerem
jama anduritega
Ahjaa, bensukulu, ei tea täpselt, palju võtab, kuid linnas on kulu alla 20 ja maanteel alla 15.

Palju oleks normaalne? Linnas 15? Maanteel 10?

-------------------
Ford Maveric/Escape (gone), Subaru Forester (gone), Jeep GC '03 (gone), xj Limited '91 (gone), xj Pioneer '89 (gone)

18.08.2005 at 14:09
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : jama anduritega  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.