| Poster |
Message |
Kaspar
|
Probleem tankimisel
Tere,
kas kellelgi foorumiliikmetest on tekkinud probleeme mõnes tanklas tankimisel? Äsja 2005.a Mustangi soetanuna on tekkinud mõnes Statoili tanklas probleem, sest koheselt lööb tagasi bensiini ja püstol jookseb kinni. Eile aga hakates Tallinnast Tartusse sõitma, tankisin Sikupilli vastas olevas Statoili jaamas, kus kunagi oli Shell. Ja ei mingit probleemi.
Mis aga silma paistab, on see, et paagi kõri on peenike ja püstol on seal väga täpselt sees.
Kas selline probleem on veel mõne autoga, kas selle põhjuseks on mingid erinevad standardid ning on kellelgi mingeid lahendusi välja pakkuda? |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
17.08.2005 at 10:56 |
|
BENBEN
|
Probleem tankimisel
Mul on samuti võimatu tankida, lülitades püstoli trikkel lukustatud asendisse. Ainult vaikselt, ise hoides veerandi peal, õnnestub. Vanakese paaki minev toru on küll piisavalt suure läbimõõduga... ei tea mis see jama on? Liiga suur surve kütuse väljastamisel?
17.08.2005 at 11:40 |
|
kenu |
Probleem tankimisel
Omal ka selline probleem vahel. Asi selles, et paago korgi all ava vastas on väike vedruga plekitükike, mille püstol tankimisel ava eest ära lükkab, ju ta on ära nihkunud ja takistab pentsu voolamist, nii et lööb aurud püstolisse, mille peale viimane arvab, et paak täis ja hakkab pentsu "kusema".
Tavaliselt aitab see, kui korralikult tankimispüstoli sisse lükkad ja natuke külgsuundades liigutad. Kui ei, siis tuleb pintsettidega juba kallale minna ja see vidin üldse ära kiskuda sealt. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
17.08.2005 at 11:55 |
|
camsist
|
Probleem tankimisel
Kunagi oli ka siuke jama ja siis oli viga selles, et tuulutus voolik, mis paagist ulatub sissevalamistoru kanti oli mingit moodi umbes ja hapnik ei käind läbi. Peale puhastamist sai ka täiega sisse kallata. Uuel Mustangil vaevalt et see viga on aga kui auk peenike siis proovi nätuke püstolit väljapoole tõmmata, et ka hapnik ligi pääseks, äkki aitab?
17.08.2005 at 11:56 |
|
Madman
|
Probleem tankimisel
quote: Kaspar: Äsja 2005.a Mustangi soetanuna
Aga räägi Stangist esmaseid muljeid natuke 
Tankimisest, minu arust on erinevates tanklates erinev pumba tootlikkus.
17.08.2005 at 12:07 |
|
mrtn |
Probleem tankimisel
enamasti poole lukustuse peal töötab. mul on samasuguseid hädasid olnud kõikide autodega. üks peetis pump on nt nr 4 vesse statoilis ja ikka ma ronin harjumusest sama pumba juurde 
|
17.08.2005 at 14:26 |
|
rrrr
|
Probleem tankimisel
Mul ka vahest sama jama, kui püstoli liiga sügavale lükan. Samas ei tõrgu, kui hoida püstolit väljapool nagu eespool camsist kirjutas.
ja doonorid |
17.08.2005 at 17:15 |
|
Madlobster |
Probleem tankimisel
Aegajalt sama jamaga kokku puutunud. Enamasti aitab see kui tõmbad püstoli hamba või paari jagu välja poole (mõtlen hambaid, mis on püstoli toru alumisel küljel) |
17.08.2005 at 17:25 |
|
aarekas |
Probleem tankimisel
Mustangil on paaki sissemineva toru sees veel voolik ja selle otsas väike lapp ja kui tankur annab suurema koguse kui sealt läbi mahub, siis peabki püstoli kinni lööma.
18.08.2005 at 08:36 |
|
Kaspar
|
Probleem tankimisel
Ühesõnaga peab endale sobivad püstolid fikseerima ja nendega tankima.
Aga Madmanile vastuseks: juba proovisõidul meeldis see, et vedrustus pole liiga jäik ja kannatab näiteks Tallinnas liigelda, ilma et hambaplommid ära kukuksid. Oma osa ka sellel, et rehv on suht kõrge profiiliga (215/65 R16).
Mootori jmt osas on mul raske võrrelda, sest varem sõitsin ise 1999.a Honda Accordiga 2.0 (pold ka paha auto kusjuures, sest oli kasutatuna ostetud ja kestis 3 aastat suht hooldusvabalt). Võrreldamatud asjad ühesõnaga. Samas see neljaliitrine on minu jaoks täitsa hea, isegi peab ettevaatlik olema. Üleeile ilma veojõukontrollita ühel tänavanurgal (veidi tolmune sile asfalt, s.o Tartus Ilmatsalu-Vitamiini tänava nurk) käis külg vilina saatel üsna kergelt ette. Automaatkast üllatas positiivselt, reageerib piisavalt kiiresti ning möödasõidud vajadusel kaua aega ei võta.
Fordi inseneridel on üks asi minu arust ideealselt õnnestunud. Normaalselt sõites on suht vaikus majas ja mootorimüra ei kosta. Samas kui kiirendades käigu alla lööb, siis on hääl nagu päris (s.t mõnus lõrin).
Auto ostmisel said mul tegelikult üsna määravaks ka pisiasjad. Kuna auto on aastaringi kasutuses ja tegemist ainsa autoga, siis oli vajalik piisavalt suur pagasiruum. Samuti üks naljakas, aga minu jaoks oluline pisiasi: tagaistmed saab alla klappida. Nii mahuvad nt suusad talvel sisse (suusaboksi katusele panna ei tahaks hästi ) Ühesõnaga, ega ma selles hinnaklassis uut samaväärset (suurus, mugavus jne) kaheukselist masinat ei leidnud.
Ma ei tea, kas teistel USA-katel ka selline vidin on, aga mind ajas see hirmsalt naerma ning kõigile ma seda ka demonstreerin. Nimelt on pagasiluugi sees plastikust T-kujuline käepide, millega saab pagasiluugi seestpoolt avada. Selle peal on aga vinge joonis, kus on pagasiruumist välja hüppav ja jooksev kriipsujuku. Mingil ajal panen pildi siia üles, sobib naljanurka hästi. |
18.08.2005 at 11:13 |
|
eikeegi |
Probleem tankimisel
quote: Kaspar: Ma ei tea, kas teistel USA-katel ka selline vidin on, aga mind ajas see hirmsalt naerma ning kõigile ma seda ka demonstreerin. Nimelt on pagasiluugi sees plastikust T-kujuline käepide, millega saab pagasiluugi seestpoolt avada. Selle peal on aga vinge joonis, kus on pagasiruumist välja hüppav ja jooksev kriipsujuku. Mingil ajal panen pildi siia üles, sobib naljanurka hästi.
Selle kriipsujuku juurde kirjuta veel ühe teatava isiku nimi. Siis on asi täielik
18.08.2005 at 12:10 |
|
airbag |
Probleem tankimisel
Selline käepide peab olema kõikidel hetkel müügil olevatel ameerika autodel ja ameerikas müügil olevatel autodel. Nõue on sellest, et ameerikas on suht levinud auto röövimine omanikuga, et omanik pannakse pagasiruumi ja siis visatakse hiljem välja kusagil. |
21.08.2005 at 15:20 |
|
topass |
Probleem tankimisel
Kas olid juhslikult 20. augustil Pärnus? Me sõitsime 4 motorolleriga mööda ehitajate teed ja nägime ühte 05' Mustangi. Päris mõnus tunne oli kohe |
22.08.2005 at 13:04 |
|
reo |
Probleem tankimisel
quote: ...Nimelt on pagasiluugi sees plastikust T-kujuline käepide, millega saab pagasiluugi seestpoolt avada. Selle peal on aga vinge joonis, kus on pagasiruumist välja hüppav ja jooksev kriipsujuku...
OT: Nimetet featuur leidis täna äramärkimist raadio3 hommikusaates värskete ajalehtede ülevaates. Kõlas päris lahe kui saatejuht valjuhäälselt oma vägagi ilmset "hälbelisust" väljendas, kommenteerides mersu pagassist lapse päästmist sõnadega a’la “KORRALIKES, ameerika autodes on sellisteks puhkudeks väike lingike seespool kuid KORRALIKE autode hulka ometi 2003 aasta Mercedes ei kuulu…”. Täpne tsitaat meelde muidugi ei jäänud, lisaks segas kuulmist tugev sahin, aga midagi selllist oli. Pani peris muhelema. |
23.08.2005 at 10:04 |
|