Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Sumbutaja Remont
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Sumbutaja Remont  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
murgens
Sumbutaja Remont
Tere!

Mure selline et Camarol tagumine pütt on otsakorral. Oskab keegi soovitada Tallinnas kohta, kus see lasta korda teha korralikult ja kas sinna sobib suvalise teise automargi pütt ( sama moototimahuga ), mis alla mahub?

Marko

03.06.2005 at 09:20
Last edited 03.06.2005 at 09:21 by murgens
Peeter82

Sumbutaja Remont
Mul hakkab varsti midagi üle jääma... Ei tea ainult, kas see sulle sobib. `93 5,7 oma.

03.06.2005 at 17:33
kalev35

Sumbutaja Remont
Walker pakub näiteks selliseid
#18375, #18119, #17266 Peeter82 seadmele
ma vaatasin http://www.rockauto.com/
vaata ise ka -> siis vist banaanivabariigist ei tahagi osta ($26...$148) :smokin

03.06.2005 at 18:49
murgens
Sumbutaja Remont
Mootoriks 2.8 V6 ( aastaks ´87 ) kuid kas selle 5.7 tagapüti nagu pildil eelneva postituse lingis ( kahe toruga )võib ka sellele alla keerata või on mingi nüans asjajuures?

edit: leidsin, sain targemaks

03.06.2005 at 19:57
Last edited 03.06.2005 at 20:12 by murgens
murgens
Sumbutaja Remont
Kas Walker-il on oma koduleht ka või kust seda küsida?

03.06.2005 at 20:22
LaSa

Moderator
Sumbutaja Remont
Walkeri usa-auto torudega on koduvabariigis suht tuuga - euro-walkeri müüjad laiutavad käsi ainult ja ei suuda aidata.
Pigem igasugused *-Parts poed tuleks appi võtta, kui pole tahtmist ise mingist peedist aretama hakata.

Btw, sumpsiremont on mõttetu ja lõputu tegevus, seda jäädki tegema :)

03.06.2005 at 22:23
jaanus

Sumbutaja Remont
quote:
LaSa:Btw, sumpsiremont on mõttetu ja lõputu tegevus, seda jäädki tegema :)
tühi sumps ei roosteta ;)

03.06.2005 at 22:44
Jutulind
Sumbutaja Remont
quote:
jaanus:
quote:

Olen jah kuulnud :D

Sumparemondist - Tallinnas järvel, kohe järvevana raudteesilla juures on mingid garaashid, kus hinnad mõitlikud ja mehed asjalikud. Mul mitu tuttavat seal käinud ja kiitnud. Ligi saab sinna tondi tänavalt, viidaks võib vaadata "summutimehikest". Scorpiole nende poolne pakkumine - kõik uus alates keskmisest pütist (k.a.) koos tööga oli ca 1,8K.

'06 Fiat Panda 4x4

03.06.2005 at 00:37
murgens
Sumbutaja Remont
quote:
jaanus:
quote:

Käisin täna seda´89a firebirdi vaatamas ja sellel oli enamvähem sumbutaja ja hääletu. Kuidas säilitada mingigi mürin, pütt tühjaks teha?

04.06.2005 at 22:57
Maik

Sumbutaja Remont
minu v8 tegi seest tühja pütiga täpselt sama häält mis nüüd ilma pütita ja torudeta.... ja sõbra v6 täpselt sama teema. Tagapütist sound ei olene.

kui mingit häält tahad siis pead vist mingi sportpüti alla keerama :)

04.06.2005 at 23:43
LaSa

Moderator
Sumbutaja Remont
quote:
Inferno: Tagapütist sound ei olene.
Väääääga vale vastus muide.

Subbari hääl on see, mis tagapütist ei olene, aga mitte sellest me ei räägi siin teemas :p

04.06.2005 at 01:01
PSV
Sumbutaja Remont

Sumparemondist - Tallinnas järvel, kohe järvevana raudteesilla juures on mingid garaashid, kus hinnad mõitlikud ja mehed asjalikud. Mul mitu tuttavat seal käinud ja kiitnud. Ligi saab sinna tondi tänavalt, viidaks võib vaadata "summutimehikest". Scorpiole nende poolne pakkumine - kõik uus alates keskmisest pütist (k.a.) koos tööga oli ca 1,8K.

Hiljem tekib demonteerimisega probleeme. Minu autol lasti lahtituleku vältimiseks seal torud omavahel punktidega kinni ! Aga müügieelset korrastust on nad heameelega nõus tegema. Nii et maitseasi... ise sellest kausist rohkem ei söö.

05.06.2005 at 10:08
kefka
Sumbutaja Remont
quote:
PSV:

Hiljem tekib demonteerimisega probleeme. Minu autol lasti lahtituleku vältimiseks seal torud omavahel punktidega kinni ! Aga müügieelset korrastust on nad heameelega nõus tegema. Nii et maitseasi... ise sellest kausist rohkem ei söö.

vaata, sumpa alla sobitamiseks punktitaksegi ühendused ja alles siis pannakse klambrid peale,kui kõik sobib(igal pool vahed ja kuskile vastu ei käi).aga punnid peaks olema väiksed,et lihtne relaga lahti lasta. TOmurgens: vaheta pütt resonaatori vastu ja su mure saab murtud.

05.06.2005 at 11:28
PSV
Sumbutaja Remont
No siiani saadud kõik sumpad alla nii, et sobitamise ajal ei tõmba lihtsalt klambrit tugevasti kinni. Punktimist võib kasutada mingi isearetuse korral, mitte tehase mõõtudes asja allapanekul. Ja punkt võiks olla jah lihtsama koha peal, minu autol jäi see põhja poole ning vahetus toimus kohas, kus rellakat käepärast polnud.

05.06.2005 at 15:24
max
Sumbutaja Remont
Mul oli V6-l viimane pütt samuti kahe otsaga, äkki V8 oma sobib?

Muide, mul on üle ideaalses korras V6 Y-toru koos katiga ...ehk siis kollektorite ja tagasilla vaheline väljalaske osa, kui peaks vaja minema.

06.06.2005 at 19:49
murgens
Sumbutaja Remont
quote:
max: Mul oli V6-l viimane pütt samuti kahe otsaga, äkki V8 oma sobib?

Muide, mul on üle ideaalses korras V6 Y-toru koos katiga ...ehk siis kollektorite ja tagasilla vaheline väljalaske osa, kui peaks vaja minema.

Rockautos on selline pütt müügil ka V6 mootorile. Aga kui kat üldse vahelt ära visata, kas see on paha mõte?

06.06.2005 at 22:00
Maik

Sumbutaja Remont
quote:
LaSa:
quote:
Inferno: Tagapütist sound ei olene.
Väääääga vale vastus muide.

Subbari hääl on see, mis tagapütist ei olene, aga mitte sellest me ei räägi siin teemas :p

Noh, üldjuhul muidugi oleneb - aga tõin konkreetsed näited preagu kus ei olenenud. Eks pütid võisid seest tühjad ka olla muidugi . Ei ole korras pütiga camarot-firet kuulnud - miskipärast ma ei usu,et see veel vaiksem suudab olla... :o ilma pütita on mul siiani ja keegi ei pane seda tähelegi....

v6, oli kah 2,8l camaro oma btw.

06.06.2005 at 22:01
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Sumbutaja Remont  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.