Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Concorde Diagnostika
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Concorde Diagnostika   1 2  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Poster Message
pif7

Concorde Diagnostika
Juhtus kunagi väike kõks. Peale seda oli aku juhe umbes kolm päeva maas. Pärast akujuhtme peale panekut oli samamoodi, tühipöörded kõikusid ja lõpuks suri välja ja nii iga kord. Proovisin aju taasõpetada nagu kuskil kirjas oli kuid tulemusi see ei andnud. Lõpuks käisin sõitsin teel kus eriti peatuma ei pea mingi kokku 15km ja läks normaalsemaks. Umbes kaks päeva oli veel natuke imelik sõita ja siis oli juba nagu vanasti. Vahest harva siiski natuke imelik.

11.05.2005 at 13:25
Madlobster
Concorde Diagnostika
quote:
pif7: Juhtus kunagi väike kõks. Peale seda oli aku juhe umbes kolm päeva maas. Pärast akujuhtme peale panekut oli samamoodi, tühipöörded kõikusid ja lõpuks suri välja ja nii iga kord. Proovisin aju taasõpetada nagu kuskil kirjas oli kuid tulemusi see ei andnud. Lõpuks käisin sõitsin teel kus eriti peatuma ei pea mingi kokku 15km ja läks normaalsemaks. Umbes kaks päeva oli veel natuke imelik sõita ja siis oli juba nagu vanasti. Vahest harva siiski natuke imelik.

No kui oleks ilma vigadeta siis küll, aga miks ta siis aju viga näitab.

11.05.2005 at 19:04
Madlobster
Concorde Diagnostika
quote:
Jou
Pigem viitab see mingi anduri peetimisele. Ehkki, naabrimehe visionil suht sarnased haigusnähud olid v.a. väljasuremine. Lahtiharutamisel selgus pisiasi, et massin kunagi vee all oli käinud. Peale põhjalikku kuivatamist hakkas jälle normaalselt vunkkama.

Kahjuks ei näidanud diagnoosimine ühegi anduri viga.

11.05.2005 at 19:22
Last edited 11.05.2005 at 19:23 by Madlobster
gretzky

Moderator
Concorde Diagnostika
quote:
Madlobster: Sai siis am. autos ära käidud ja seal kiiresti ja operatiivselt tehti kindlaks, et läbi pidi olema mootori aju.
Kahjuks minu rahakott hetkel seal küsitud hinnale peale ei hakanud, siis äkki mõnel foorumlasel vedeleb kuskil lhs interpid newyorker või concorde PCM (Powertrain Control Module) kuskil garage nurgas?

Ameerika autos on kodanik ATS, kelle katte läks minu pagu pannud Intrepid, küsi temalt.

11.05.2005 at 20:15
Last edited 11.05.2005 at 20:23 by gretzky (Moderator)
Madlobster
Concorde Diagnostika
quote:
Ameerika autos on kodanik ATS, kelle katte läks minu pagu pannud Intrepid, küsi temalt.

Tõenäoliselt sinu auto aju ka korra minu auto küljes käis. Oli korralikult töötanud. Kahjuks taheti selle eest raha rohkem kui mul isu maksta ja diil jäi katki. (kuna ma pole veel 100% kindel ka et on kindlasti aju viga)

EDIT: Tegelt päris kindel pole kuna sinu oma oli vist 3.3 mul 3.5 (ei tea kas need omavahel sobivad)

11.05.2005 at 21:00
Last edited 11.05.2005 at 21:11 by Madlobster
Madlobster
Concorde Diagnostika
Nii nüüd siis asjad nii kaugel, et hakkasin autol konti täitma.
Kont täis aga ei tööta. Kuna konti juhib mootori aju, siis sealt kohe juhtmeid sakutama mõõtma jne. Selle sakutmise tulemusena enam aga auto käima ei läinud. Kui aga liigutasin aju pistikut siis sain korra veel käima aga rõõm jäi üürikeseks. Mis siis ikka kõne Am Auto Atsile ja laenuks aju. Uus aju peale ja kõik korras bensukulu kukkus pea 3 l võrra/100km. Tühikäigud jms kõik korras va. tahhokas ikka näitab pöördeid kui süüde sees aga moootor ei tööta.
Atsi käest pidin aju laenuks võtma kuna ebayst uus juba siia poole teel ja kahte pole vaja. Suur lootus on veel vana aju ka korda saada kuna sümptomid viitavad külmjootele seal sees. Kondi viga aga oli oopis et surveanduri pistik tagant ära. Pistik sisse ja külma tuli.

Lisaks veel et sai käidud klaasi toonimis töökojas ja kõik klaasid va tuuleklaas ära toonitud.
Mure selles, et esiteks läks tund üle lubatud aja ja kui pärst autot vaadata, siis polstrid lahti ja katki. Kohalik tavotinippel ajas oksa puhevile Ja kukkus ülbama, et mis ma seal kujutan ette endale nagu mul oleks need enne terved olnud jne. Saatsin õli õliste asjade juurde tagasi ja helistasin ülemusele kuna ta oli jõudnud juba jalga lasta. Ülemus natuke inteligentsem ja homme tagasi autoga ja näitama eks paistab mis saab. Kuna olen seal firmas paljude autodega käinud ja ei ole lihtsalt ühekordne klient tänavalt, siis loodan et saab asja aetud inimlikult.

24.05.2005 at 19:56
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Concorde Diagnostika   1 2  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.