Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - milleks esisillaga autodel wheelie bar?
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Autod : milleks esisillaga autodel wheelie bar?  
Poster Message
HGL
milleks esisillaga autodel wheelie bar?
ma ei tea kas ma nüüd tegin selle asja õigesse kohta kuid ma sellest aru ei saa milleks on esi sillaga masinatel wheelie bar.. palun targemad ja teadjamad mehed seletage mulle see ära..
ette tänades..

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
19.04.2005 at 17:15
ervin
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=10793&spid=112912

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
19.04.2005 at 17:28
HGL
mitte et ma oleksin sellest täielikult aru saanud aga no natsa ikka.. ehk tulevikus läeb paremini.. sealt sain aru et pangu oma Civicule wheelie bar sellest et stardis nagu tagarattaid liigselt vasta maad ei lükkaks, kuid milleks siis tagaveolistel on? ma natsa nagu aiman kah kuid selgitused ie teeks paha.. täitsa huvitama hakkas see..
ette tänades..

19.04.2005 at 17:34
zeke
tagaveolistel saab muidu esirattad liiga kõrgele maast. ja siis on crach kiire tulema.

19.04.2005 at 17:42
NeverL
pakun et esiveolistel on see asi selle pärast et jõud ikka kuluks auto edasi liigutamisele mitte taguotsa maha surumisele.

19.04.2005 at 19:14
malloc
Tagaveolistel on jah wheelie bar selleks, et nina maas hoida. Esiveolistel on see jäik ja ei anna suurt järgi, seda selleks, et kiirendusel kandub raskusjõud auto tagaotsa ja see surub tagarattad vastu maad, kaotades esiratastelt pidamise. Tagaveolistel on wheelie bar tihti vetruv, kuna väga võimsad autod võivad wheelie bari pooleks murda, kui see täiesti jäik oleks. Sellest pole veel aru saanud, miks Funny Caridel on ühe rattaga wheelie bar, pro modidel ja teistel aga kahe rattaga. See huvitaks iseennast kah.

19.04.2005 at 22:01
Andrus BHRA

Kahe rattaga wheelie on lihtsalt eilne päev! Tänapäeva, ehk siis värskematel pro modidel kah kõigil ühe rattaga. Tule Haapsalusse, siis näed.

20.04.2005 at 00:26
tqhq.ee foorum : Autod : milleks esisillaga autodel wheelie bar?  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.