Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Küsimus kasti remondist
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Küsimus kasti remondist  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
rastva
Küsimus kasti remondist
TH 700R-iga firebird käis kastiremondis. Tüüp ütles et lappas kasti laiali, vahetas vajaminevad osad-tihendid ning küsis remondi eest ~15 000.- Remondist ära sõites aga selgus, et neljas v overdrive siis libiseb ikka läbi. Remondimees vastas telefonis et võib olla nüüd turbiini viga. Või teine asi et kickdowni trossi kinituskoht oli kahtlane. Kas võib see nii olla?

19.03.2005 at 13:46
camsist

Küsimus kasti remondist
Kui saladus pole siis kes kasti tegi?

19.03.2005 at 14:20
rastva
Küsimus kasti remondist
Kaismal Mareki nimeline mees.

19.03.2005 at 14:49
Willie
Küsimus kasti remondist
Kick-down´i tross lase ülevalt lahti, siis on tunda, kas asi ikka on selles. Omal oli samalaadne mure, trossivahetus uue vastu ei aidanud. Libisemine 3-nda ja OD-ga läks üle ise-enesest peale umbes 600 km läbimist.

19.03.2005 at 17:26
camsist

Küsimus kasti remondist
Ma sellepärast küsisin tegijat, et ma olen pidanud 2 korda oma TH700 remontida laskma. Alati peale remonti on mul kickdowni klapp kinni jäänd st. et vahetab ainult kuskil 5k rpmi peal.

Esimesel korral remontis Imre siis pidin sõitma kuskil 300km kinnise klapiga, et tegija sõnul läheb see ise lahti kui nätuke sõita läkski kui ma teda seal tagusin ja liigutasin aga jäi pidevalt kinni ka pärast kui gaasi põhja vajutasin.

Teisel korral (1 aasta pärast) viisin kasti Ahto juurde ja samuti kui kast auto all klapp kinni aga erinevalt esimest korrast kui oma muret kurtsin oli Ahto nõus Pärnusse tulema ja asja ise ülevaatama. Tuligi, võttis korra põhja alt ära, tegi seal midagi ja asi käis peale seda kui kellavärk ning siiamaani. Ja kogu selle asja eest ei küsinud ta raha.

Mis ma öelda tahan on see, et kastile annab tegija garantii ja siis võiks remondimees ka huvitatud olla, et kast 1 aasta asemel vähemalt 5 aastat kestaks. Väga meeldiv teenindus Ahto poolt igatahes, müts maha.

21.03.2005 at 10:51
Maik

Küsimus kasti remondist
Kus asub kickdowni tross ja millega ta ühenduses veel on ?
Mul vist ei tööta see igastahes... tüüpiline.

Kas uus kast on tõesti kallim,kui 15k ? Või heas korras kasutatud.. :o Või mis seal remondis niipalju maksma läks...? Performance jupid või stock jupid said sisse ?

Jutt usa auto juppide odavusest saab järjest rohkem müüdiks minujaoks... eranditult peaaegu kõik jupid on näkkulööva hinnaga :)

21.03.2005 at 13:11
Last edited 21.03.2005 at 13:16 by Maik
udu

Küsimus kasti remondist
ma võin 5k eest müüa th350,
mis toimetab igati eeskujulikult.

21.03.2005 at 13:15
rastva
Küsimus kasti remondist
Seepärast siin uuringi, et tüübi jutt käis alguses hoopis poole väiksemast summast. Ja alles siis, kui asi valmis lajatas tüüp hinna, mis tegelt jääb ka 15-st ülespoole. Ning nüüd hakkab ta mulle veel turbiini juttu ajama. Kas on normaalne, et kui kast nagunii laua peal pulkadeks ei kontrollinud ta seda turbiini värki?

21.03.2005 at 21:14
kefka
Küsimus kasti remondist
quote:
rastva: Seepärast siin uuringi, et tüübi jutt käis alguses hoopis poole väiksemast summast. Ja alles siis, kui asi valmis lajatas tüüp hinna, mis tegelt jääb ka 15-st ülespoole. Ning nüüd hakkab ta mulle veel turbiini juttu ajama. Kas on normaalne, et kui kast nagunii laua peal pulkadeks ei kontrollinud ta seda turbiini värki?

turbiini niisama ei kontrollita,ta nigu kokku keevitatud ja sisse eriti ei näe. kui turbiin pees on , siis üldiselt ta kas koliseb, või ei vea üldse( käike pole),või siis katkub(jõnksutab) ja kast hõbedast abrasiivi täis,siis oleks vennike seda kohe näind. No ei tundu see turbiini süü olema. hind ka nagu mehine, rõhu ikka garantii peale, kui sulle see üldse anti.

21.03.2005 at 21:51
jaak

Küsimus kasti remondist
Endal just kast remondis 4L60E, ehk siis TH700 elektrooniline edasiarendus. Jupid otsisin ise ja lasin Top Partsil tellida. Tegemist TCI Pro Kitiga, kus kõik jutud olemas mis vaja. Kettad, band, puksid, shift kit, Corvette servo, filter, tihendid ja jumal teab mis pisipulikaid veelgi. Ühesõnaga kõik, et teha kastile täielik "värskendus". Selle hind oli 4500eek. Tööraha Imre juures ~2000eek. Turbiin 2200 stall speed tugevdatud laagritega, garantiid ja jutud 5800eek. Kokku seega 12300eek ... seega 15000eeki tavalise "värskenduse" eest kastile tundub olema tõeline rip-off. Aga noh, ega ma ka ei tea ju mida täpselt sinu kastis ära vahetati. Kui nüüd see kast mul ka ilusti tööle hakkab, siis ma olen igastahes rahul remondiga ja olen endiselt veendunud, et USA rauda on odav remoda.

21.03.2005 at 00:22
79capri

Küsimus kasti remondist
quote:
rastva: Seepärast siin uuringi, et tüübi jutt käis alguses hoopis poole väiksemast summast. Ja alles siis, kui asi valmis lajatas tüüp hinna, mis tegelt jääb ka 15-st ülespoole. Ning nüüd hakkab ta mulle veel turbiini juttu ajama. Kas on normaalne, et kui kast nagunii laua peal pulkadeks ei kontrollinud ta seda turbiini värki?

Sel juhul las ta teeb täpse nimikirja hinnadega, mida ta vahetas ja palju ta võtab töörahana.
Kusjuures töö eest töömehed eriti palju ei võta(tavaliselt 2000-4000), sest th700 remont rohkem meenutab AK-47 kokkupanekut - õigete pulgade teatud järjekorras installerimine.

22.03.2005 at 11:58
rastva
Küsimus kasti remondist
quote:
79capri:
quote:

Sel juhul las ta teeb täpse nimikirja hinnadega, mida ta vahetas ja palju ta võtab töörahana.
Kusjuures töö eest töömehed eriti palju ei võta(tavaliselt 2000-4000), sest th700 remont rohkem meenutab AK-47 kokkupanekut - õigete pulgade teatud järjekorras installerimine.

Mul näitas ta ka üht purunenud vidinat, millel kettad vist peale käisid ning palju vedrusid sees oli. See olla mingi splindi kadumise tõttu sodiks tõmmanud (2500 eek?). Töörahaks küsis ta silma pilgutamata 7k ja kogu polka hind koos mootori otsatihendi vahetusega oli 18 300.- Vahtuse käigus veel lõhkus ta kollektori poldi, nii et sumps löriseb.

22.03.2005 at 17:10
camsist

Küsimus kasti remondist
Raha ikka oskas küsida päris hoolega, selle eest oleks sa pidanud tutika turbiini ka saama ja oleks veel õlle jaokski jäänd.

22.03.2005 at 17:18
Last edited 22.03.2005 at 17:19 by camsist
madis
Küsimus kasti remondist
Selliste tegelastega:
1) andku täpne juppide nimekiri ja selgitus, kuskohast ostis
2) pangu vanad katkised jupid laua peale ritta (hint: haamrijäljed tekivad ainult haamrist)
3) kui tal vettpidavat põhjendust pole siis maksa esialgu kokkulepitud summa ja mine normaalse venna juurde

22.03.2005 at 18:24
vvt

Küsimus kasti remondist
quote:
79capri: Kusjuures töö eest töömehed eriti palju ei võta(tavaliselt 2000-4000), sest th700 remont rohkem meenutab AK-47 kokkupanekut - õigete pulgade teatud järjekorras installerimine.

Raha kohapealt olen nõus, aga selle AK jutu peale mitte. 700 standardses komplektis on sees näiteks mitteelastsed tihendirõngad, mille pealepanemine ise on nagu kummi lõdva otsa panek, rääkimata nende pidama jäämisest. Metallrõngad tuleb eraldi tellida ja nende panek eeldab pindade ülelihvimist jne jne jne.....

TH-350ga on see öö ja päev ning õnnestumise % ka sellevõrra madalam.