Poster |
Message |
Andrus |
Miks maksab 2005 aasta mustang nii vähe?
sellisel juhul ostab inimene selle ise otse, mitte ei "tüüta" Eesti vahendajaid!
jutt ei ole sellest, et autot peaks pähe määrima.
normaalne on, kui keegi midagi müüb, siis ta ka pakub midagi.
samamoodi tekib minul küsimus, et mis garantiist siin hetkel jutt käib? iga X OÜ võib öelda, et müün seda ja pakun sellist garantiid. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
23.02.2005 at 22:01 |
|
mr. RocknRoll |
leian, et sellist raha makstes tahab klient, et automüüja teeks kõik võimaliku ära! Isegi ala pesukotti ostes annab müüa ülevaate erinevatest liisingutest ja võimalustest!
Sest mees tänavalt ei tea liisingust sageli emmigi.
Samas võiks auto müüjal ka raha olemas olla kliendi tarvis
23.02.2005 at 22:01 |
|
BlueStang |
quote: Andrus: sellisel juhul ostab inimene selle ise otse, mitte ei "tüüta" Eesti vahendajaid!
jutt ei ole sellest, et autot peaks pähe määrima.
normaalne on, kui keegi midagi müüb, siis ta ka pakub midagi.
samamoodi tekib minul küsimus, et mis garantiist siin hetkel jutt käib? iga X OÜ võib öelda, et müün seda ja pakun sellist garantiid.
Vot selles asi ongi, et iga X OÜ ei saa thase garantiid
Mis liisingusse puutu, siis ma ei pea küll vajalikuks pankade tegemisi enda peale võtta... pealegi - mina mitte ei müü vaid pakun võimalust - arvan, et hind ja tingimused (eriti garantii) pole üldsegi pahad, kui võrrelda näiteks Saksas, Rootsis ja Lätis pakutavatega
Samas või alti igaüks ise enda elu huvitavaks teha ja üritada auto esiteks kusagilt osta, teiseks kusagil litsenseerida, kolmandaks kusagile registrisse kanda ja siis loota, et tehaserikkeid autol poleks...
Aga ma enam ei sooviks kommenteerida seda teemat antud stiilis - see on üks väljapakutud võimalustest ja nii ongi... |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
23.02.2005 at 22:57 |
|
marco80 |
Hmm, mis ülevaadet liisingust saab anda?
Kõik liisingu tingimused olenevad Teist(ostjast)! Mis on palganumbrid, palju on sissemaks, jne. Kui need teada, siis võib müüja enam-vähem öelda, mis tuleks sissemaks, kuumaks, intress,jne.
|
23.02.2005 at 01:15 |
|
Riho |
Uurisin täna ühes Miami showroomis Mustangit veidi lähemalt. Ilus. Sisu ja välimus olid minu meelest igati OK ka elusast peast.
Tähelepanek: V8-t siit regioonist osta nii lihtne ei ole (mul ei ole ostmise plaani, lihtsalt puhusin veidi juttu). Sold out.
V6-l võid valida värvi jms laost, tingida hinna üle jne.
|
24.02.2005 at 04:41 |
|
Andrus |
quote: BlueStang: quote: kristjan_l: quote: BlueStang: Nuh, minu käest või kasvõi kohe saada Hinda on kusagil 50k raha olenevalt asjaoludest. Registrisse Eestis esialgu ei saa küllaga näiteks saksas, rootsis või lätis. Samas poel Eroliiduga seoses see enam problem
Mh?
On olemas üks HR Grupp OÜ nimelile juiidiline tegelane, kes esindab Redline Oil ja Kuttenkeuler profimäärdeaineid ja Mustang 2005-te saab ka kui kellelgi selline kelmikas soov peaks olema
ei saa mina kuidagi teemat jätta!
tundub, et Mustang on Eestis saada.
Kus kohas, kes müüb, mis tingimustel?
ma ei ole pot. huviline, kuid minus tekitab küll kahtlust ja ei tahaks oma raha kuhugi kanda kuna:
saan aru, et sama firma toob ka redline õlisid maale. kas on nii?
kas redline.ee oli ennem firma kodulehekülg?
kui JAH, siis ei ärata minus küll see usaldust kuna: redline.ee on mingi võla tõttu "maas". Ei pruugi samad isikud olla, aga mina ei suuda võtta tõsiselt firma, kes ei jõua .ee doomeni hostimise eest maksta ja peab kasutama ala doomeni: hot.ee/mustangitmyygiks.
sry OT pärast!
edit: lisaks veel kui asi tõesti saada on, kas tõesti arvatakse, et auto müüb ennast nii hästi, et puudub vajadus mingisuguse info vastu netis(mina ei ole suutnud leida)
Lisaks veel hoolduse ja garantii kohapealt, kas on mingid ruumid või partnerid,kus/kes seda tegema hakkavad?
edit2:http://www.ameerikaauto.ee/?op=body&id=18&cid=2&cgid= - siin ikkagi on mingi pos info kellegilt |
24.02.2005 at 08:46 |
Last edited 24.02.2005 at 08:51 by Andrus
|
Jesper |
quote:
ma ei ole pot. huviline, kuid minus tekitab küll kahtlust ja ei tahaks oma raha kuhugi kanda kuna:
Milles probleem, ära kanna ja kõik Või ähvardab BlueStang relvaga akna taga, et nii suur kisa?
Mustang on nüüd küll viimane auto mida peab käima netikommentaatorile pähe määrimas.
24.02.2005 at 15:11 |
Last edited 24.02.2005 at 15:12 by Jesper
|
udu |
quote: marco80: Hmm, mis ülevaadet liisingust saab anda?
Kõik liisingu tingimused olenevad Teist(ostjast)! Mis on palganumbrid, palju on sissemaks, jne. Kui need teada, siis võib müüja enam-vähem öelda, mis tuleks sissemaks, kuumaks, intress,jne.
jah, huvitav, kuidas siis auto liisingu nimele võetakse, kui see on läti registris?
palju on selle auto turuväärtus --> sissemaks?
kes annab tagasiostugarantii?
kes hooldab? mis kindlustus selle auto hinnaks arvab?
24.02.2005 at 15:29 |
|
gretzky Moderator |
ohh ei saa ohkimata jätta: meie arki heleda leegiga polevad tehno "spetsialistid" liigitaavad selle auto turukaitset ründavaks ja ongi kööga. ohh mis liisingust, palganumbrist, jne siin rääkida . . v8 jne aga kes pärast seda sidruneid, pesukotte, masasid ostavad, kui selle mustangiga pannakse liisingu turule selline mats, et esinduste omanikud peavad vaat et puukoore toidule minema.
24.02.2005 at 20:02 |
Last edited 24.02.2005 at 20:03 by gretzky (Moderator)
|
erik |
quote: udu: quote: marco80: Hmm, mis ülevaadet liisingust saab anda?
jah, huvitav, kuidas siis auto liisingu nimele võetakse, kui see on läti registris?
palju on selle auto turuväärtus --> sissemaks?
kes annab tagasiostugarantii?
kes hooldab? mis kindlustus selle auto hinnaks arvab?
Ei saa ka virisemata jätta. Näen praegu kõrvalt ühe siinse foorumi kasutaja ponnistusi liisingus jutule pääsemisega oma üsna kõrgelennulise ja minu tagsihoidliku arvamuse kohaselt ka perspektiivika ideega. Just nimelt jutule pääsemisega sest tingimuste läbirääkimisest on asi ikka väga kaugel. Ilmselt sellepärast, et enamus klienditeenindajaid jookseb umbe ja näitab ust, kui tüüplepingus sellise asja kohta checkbox puudub.
1. Kuidas liising omanikuks saab? Kamoon, arvad, et me võiks kuskilt Valka platsilt kõik autod siia tuua, et "nääh, Eesti registris pole = keegi pole omanik, seega rega see minu nimele"
Ärge seda omanikukannet ARKis üle tähtsustage, see on ainult informatiivne. Registreering Eesti ARKis ei ole eelduseks auto omanikuks saamisele ega selle kinnitus.
Liisingut saab anda ka asjadele, mis ei oleg kuskil registris või on Malaisia registris või Lätis või UK-s. Aga sellist lahtrit tüüptingimuste pöördel asuval blanketil ei ole?
Vastus küsimusele: omanikuks saab pärast asjaõigusliku omandi ülekandmise tahet väljendava lepingu sõlmimist. Simple as that!
2. Palju on auto turuväärtus? Heh, võtku eksperdilt hinnang. Kui ei usalda, hinnaku ise selle väärtust. Liisingu risk, ise teab paremini. Kuna checkboxi jälle ei ole, siis ilmselt nii kaugele asi kunagi ei jõua.
3. Tagasiostugarantii? Miks peaks keegi andma tagasiostugarantii? Kui ma müün oma auto ära, ostja võtab liisingusse, siis minul ei ole mingisugust tagasiostugarantiid. Või mis mõttes?
4. Kes hooldab? Omanik hooldab, kes muu! Liisinguandja kui omanik võib selle kohustuse delegeerida ka liisinguvõtjale, kas igakordse eelneva nõusoleku küsimisega teenusepakkuja kohta või määrates valiku aktsepteeritavaid töökodasid juba enne kindlaks. Aga kuna "ametliku esinduse" lahtrisse ei saa midagi kirjutada ja teist lahtrit ei ole, siis klienditeenindaja ei ole huvitatud.
5. Mis kindlustus selle hinnaks arvab? No mis ta ikka arvab. Camaro hinna arvutab välja ja mingi tühipalja Mustangiga ei saa hakkama? Neid ju ikka toodetakse, müüakse, kasutatakse tänapäeval? Siis ma ei näe probleemi. Ma saan aru, et see võib olla konjuktuuriinstituudi tabelist välja jäänud ja see saaks siis ka showstopperiks ilmselt. (IMO täiesti põhjendamatult).
Ma olen mõelnud, et peaks ise hakkama pakkuma liisingut sellistele natuke erinevamatele klientidele ja erinevamatele objektidele kui keskpärase sissetulekuga pereisad VW Passateid ostmas. Natuke riskantne business on, aga riske saab maandada ka muud moodi kui registreering ARKis ja hind paksus "turuhinnaraamatus". Sellega peab siiski kiiresti algust tegema, sest kaugel seegi aeg on, kus sellise riskiga enam 3 miljardit puhaskasumit ei teeni ja pangad (liisingud) avastavad uue turusegmendi. Seni on mu idee algkapitali puuduse taha jäänud
Aga uskuge, praegu tuleb säästu-mobiilioperaatoreid nagu seeni pärast vihma, varsti tuleb personaalpanku samamoodi. Ja mitte personaalpanku selles mõttes nagu nad meil täna on.
Prohvet |
24.02.2005 at 20:41 |
|
Taavi |
quote: 3. Tagasiostugarantii?
Kasutusrendi puhul müüja on liisingperioodi lõppedes kohustatud liisingult auto jääkväärtusega(mille müüja on alguses ise määranud) tagasi ostma. Vähemalt tavalepingud on sellised. Lihtsalt üks viis kuidas pangad ennast kaitsevad, et ei peaks perioodi lõppedes ise automüügiga tegelema, ei võta endale perioodi lõpu kõrge jäägiga seonduvaid probleeme/kohustusi jne. |
25.02.2005 at 09:13 |
Last edited 25.02.2005 at 09:26 by Taavi
|
udu |
quote: erik: Ei saa ka virisemata jätta.
ei, erik, ma ei kirjutanud neid asju sellepärast, et ma ei saaks aru, kuidas teha saab, vaid sellepärast, et näidata miks on vajalik, et müüja pakuks/räägiks ka liisimisvõimalustest.
quote: Ärge seda omanikukannet ARKis üle tähtsustage, see on ainult informatiivne. Registreering Eesti ARKis ei ole eelduseks auto omanikuks saamisele ega selle kinnitus.
jah, eestis ei näita ARK omandit, aga ntx lätis näitab, kuidas siis peaks diil välja nägema?
25.02.2005 at 11:08 |
Last edited 25.02.2005 at 11:10 by udu
|
erik |
quote: udu:
ei, erik, ma ei kirjutanud neid asju sellepärast, et ma ei saaks aru, kuidas teha saab, vaid sellepärast, et näidata miks on vajalik, et müüja pakuks/räägiks ka liisimisvõimalustest.
Just! See ei olnud ka sulle konkreetselt mõeldud jutt, sest minu info kohaselt oled asjadega piisavalt kursis Kirjutasin 1) sest mõni pidas äkki neid nn retoorilisi küsimusi absoluutseks tõeks ja 2) lootuses, et keegi rahakas mees/naine seda loeb ja liisinguturul vähe kõrgema riskiga vähe suuremat kasumit tahaks teenida
quote: udu:
jah, eestis ei näita ARK omandit, aga ntx lätis näitab, kuidas siis peaks diil välja nägema?
Siis on ju eriti lihtne ja liisingul on kaks garantiid:
1) omanikukanne Läti registris;
2) müügileping tõendamaks omandit Eestis lisaks Läti registri kandele.
quote: Taavi:
Kasutusrendi puhul müüja on liisingperioodi lõppedes kohustatud liisingult auto jääkväärtusega(mille müüja on alguses ise määranud) tagasi ostma. Vähemalt tavalepingud on sellised. Lihtsalt üks viis kuidas pangad ennast kaitsevad, et ei peaks perioodi lõppedes ise automüügiga tegelema, ei võta endale perioodi lõpu kõrge jäägiga seonduvaid probleeme/kohustusi jne.
Kasutusrendi puhul (majanduslikus mõttes) ei saa rentnik juriidiliselt kunagi vara omanikuks, mistõttu puudub liisingul ka kohustus see tagasi osta. Teisalt, pärast perioodi lõppu jääb see auto liisingule edasi ja kui nii suurt riski ei olda valmis võtma, siis saab kliendile pakkuda kapitalirenti (kohustusega asi välja osta).
Tegelikult, mina olen oma pointi öelnud ja enam teemaväliselt ei risusta siin. Tänud lugemast ja vaidlemast. Lähen ja võtan newtoni noomitused offtopicu eest nüüd ircukanalis vastu.
Side lõpp. |
25.02.2005 at 17:52 |
Last edited 25.02.2005 at 17:53 by erik
|
tafka |
uus stang oma silmaga ära nähtud.
mõned minutid tagasi liikus treila peal mööda narva mnt-d.
tumepunane ilma reg. märkideta.
|
14.03.2005 at 14:51 |
|
wax |
quote: tafka: uus stang oma silmaga ära nähtud.
mõned minutid tagasi liikus treila peal mööda narva mnt-d.
tumepunane ilma reg. märkideta.
Eks ikka Motorexile kuhu mujale
|
14.03.2005 at 15:19 |
|
tafka |
velg on tiba lahja. muidu päris nägus masin |
14.03.2005 at 15:30 |
|
BlueStang |
lahe auto eksju |
14.03.2005 at 15:32 |
|
madis |
ahsoo.
Tähendab, kas on aadressi vaja kuhu viia ? Olen nõus vastu võtma. |
14.03.2005 at 16:59 |
|
peep Moderator |
Selles osas on Motorex Genfi näitusest üle, seal Mustangit väljas polnud. |
14.03.2005 at 17:09 |
|
tfr |
quote: peep: Selles osas on Motorex Genfi näitusest üle, seal Mustangit väljas polnud.
Oli väljas, küll tuuninguhallis (nr 3) ja mingi kohaliku pisike/bikerman tüüpi maaletooja boksis:
|
14.03.2005 at 17:39 |
|
peep Moderator |
Nojah, tuuninguhalli ma pole kunagi varem külastanud ja seekord sattusin ka vaid sealt läbi minema, kuna tulin kogemata valest uksest sisse. Seda masinat oleks vaadanud küll aga ei jäänud tee peale ette. |
14.03.2005 at 18:05 |
Last edited 14.03.2005 at 18:06 by peep (Moderator)
|
LaSa Moderator |
quote: BlueStang: lahe auto eksju
Lahe auto jah, seisab hõbedase kuuenda põlve Corvette'i kõrval AmeerikaAuto boksis Tagaotsas asuv üks toru vist viitab V6-le?
Samas boksis ka üks igati vahva "linnamaastur" nimega Excursion.
Edit: natuke teemast välja, aga Corvette muide evis rõõmsalt nii DOT kui (E) märgistusega klaase ja ka osadel tuledel oli (E) peal. |
15.03.2005 at 18:03 |
Last edited 15.03.2005 at 18:13 by LaSa (Moderator)
|
blazer |
Hinnast.
Eile vaatasin saksa saitidelt ja odavaim mustang, mis oli sõitnud 0 km, maksis 18 000 eurot ... Jätad saksa registrisse auto ja ongi mustang olemas |
16.03.2005 at 19:33 |
|
Fire |
quote: Samas boksis ka üks igati vahva "linnamaastur" nimega Excursion
See oli ju tõesti väike linnamaastur, sest tegemist oli ju ikka Expedition-iga. Muidu IMHO suht igav näitus mõne üksiku huvitava väljapanekuga. Hea oli et ei pidanud raha välja käima, oleks küll pärast hirmsalt kirunud. Veel ei saanud ma aru miks pidi Mustangi ja Vette nii kõrgele tõstma ei saanud nagu nendest autodest niimoodi õiget pilti, vaatasid nagu maastiku autosid, ehk jätsid küllaltki ükskõikseks.
Town Car ´97 |
16.03.2005 at 20:22 |
Last edited 16.03.2005 at 20:23 by Fire
|
LaSa Moderator |
damn, minu viga: muidugi Expedition :>
Ja täita AA lehepeal kah olemas koos hinnaga:
http://www.ameerikaauto.ee/?op=body&id=18&cid=1 |
16.03.2005 at 20:47 |
|