Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Pildid ja autoriõigused Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Olen oma veebikesele mitmeid pilte pannud, mille kohta piltide tegijatelt kysinud ei ole, enamuste kohta ma ei teagi pildistajat. Kuda see asi tegelikult on? Kas keegi tunnistab yles, et tema pildid on minu lehel? Kas keegi on sellest häiritud? Hea meelega paneks viite juurde kes pildi tegi. Vaid yhe pildi kohta on kaugelt näha, et HOTuningu-i saidilt. On see OK?
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
17.10.2001 at 11:15