Poster |
Message |
mr. RocknRoll |
Mobile.de või Autoscaut24.de registreerumine.
On siit keegi kumbagisse registreerunud, oleks vaja nõu/abi registreerimisel. Autoscaudis registreerimisel nõuavad ZIP koodi, mis see on(olen arvutist suht kaugel)? Riikide nimistus eesti puudub. Kas on võimalik siit eestist registreeruda?
Kas Mobile.de saab eraisik registreeruda?
Ehk on sinna ennast siit keegi juba registreerunud?
Teab keegi veel mõnda automüügi saiti saksamaal?
10.08.2004 at 23:43 |
|
sten666 |
zip kood peaks postiindeks olema
sinna topi mõni suvaline 5 kohaline nr (mõnikord jama kui tühjaks jääb) |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
10.08.2004 at 00:19 |
|
nos |
ebay.de on ka väga kasulik sait. se on küll suts erinev, sest tegu on oksjoniga, aga kui natuke jälgida ja vaadata siis võib väga häid asju super hinnaga sealt leida. ma olen omale pool tsikli varustust ja tsikli ka sealt ostnud. väga hea hinnaga võib saada, aga seda peab lihtsalt ootama...
ebay'sse on lihtsam registreerida ebay.com'is. seal on esiteks ingliskeelne värk ja saad kohe oma passwordid ja asjad kätte. saksamaal regades saadavad nad postiga sulle passwordi... see võtab vähemalt nädal.
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
11.08.2004 at 10:58 |
|