Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - SBC nukkvõllilaagrite paigaduse abinõu ?
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : SBC nukkvõllilaagrite paigaduse abinõu ?  
Poster Message
Astro SS
SBC nukkvõllilaagrite paigaduse abinõu ?
On keegi siit seltskonnast endale tellinud või ise meisterdanud Chevy nukkvõllilaagrite paigalduse abinõu.
Mul on kaks LT1 mootorit lahti ja hea oleks ka nuka saaled ära vahetada.
Kui ei ole, siis tuleb ise see abinõu valmis meisterdada.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
30.07.2004 at 19:47
max
Mul on olemas.

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
01.08.2004 at 20:25
79capri

quote:
Astro SS: On keegi siit seltskonnast endale tellinud või ise meisterdanud Chevy nukkvõllilaagrite paigalduse abinõu.
Mul on kaks LT1 mootorit lahti ja hea oleks ka nuka saaled ära vahetada.
Kui ei ole, siis tuleb ise see abinõu valmis meisterdada.

Mul on ka. Tallinnas. SBC oma.
-5642122

02.08.2004 at 11:00
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : SBC nukkvõllilaagrite paigaduse abinõu ?  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2026.