Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Grand cherokee 5.2A Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Grand cherokee 5.2Aahha mul see asi et ma ostan liisinguga selle sealt võibolla aa kui kuskilt parema pakkumise saan siis annab mõelda aind ilma liisinguta ei kannata osta kahjuks autot 50k oleks ainult sisse maskta
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
27.07.2004 at 18:55
urmas
Grand cherokee 5.2AÕlised need asjad olla ei tohiks. Kuid see veel ei tähenda, et miskit suurt viga peaks olema. Grand Cherokee remont ei ole just odav ja suva sellid seda ei tee ka.
quote:donalds: ahha mul see asi et ma ostan liisinguga selle sealt võibolla aa kui kuskilt parema pakkumise saan siis annab mõelda aind ilma liisinguta ei kannata osta kahjuks autot 50k oleks ainult sisse maskta
Räägi Sirr-iga. Minu mälu järgi oli see auto tal firma arvel, ehk siis peaks ilusti liisingusse ka saama ja käibekajama ei teki.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
27.07.2004 at 19:04
Grand cherokee 5.2AKas siis kellegil on infi sellekohta et kes oli eelmine selle auto omanik? oleks ylimalt tänulik kui saask teada siis tean kas liising mitte mulle habemesse ei taha panna...
28.07.2004 at 11:11
pärdik
Grand cherokee 5.2APaar kuud tagasi huvi pärast viskasin sellele isendile pilgu peale, aga kuidagi väsinud paistis platsi peal. Kummid ka kuidagi väiksed ja madalad-võibolla sellepärast tundus kuidagi väsinud.
Minu mäletamist mööda peaks ta olema hansa liisingu oma ja vist ära võetud auto. Pead ei anna, aga uuri järgi. Üldiselt on need autos suht raiped mis liising on tagasi võtnud.
01.08.2004 at 11:15