Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14

Warning: Undefined array key "page" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 7

Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25

Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26
tqhq.ee foorum - Mis ei meeldi mikidele autode juures.
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts |
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 246
mark all read

tqhq.ee foorum : Autod : Mis ei meeldi mikidele autode juures.  

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306

Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
Poster Message
Vanaisa

Moderator
Mis ei meeldi mikidele autode juures.
Nad ikka pööravad päris ära oma maitsega - mina leian, et peale turvavöö meenutaja ja väljalülitamatu traction controli on need asjad täitsa OK. Saab ilma ka, aga on mugav, kui nad olemas on.
http://www.thecarconnection.com/index.asp?article=7288
Asi, mis minu meelest olemata võiks olla, on el. iste - peale seda, kui oled ta enda tagumiku järgi paika pannud, pole teda praktiliselt vaja...

13.07.2004 at 17:55
mrtn
elektriistmega olen sinuga nõus, liigub tattaeglaselt, tavalise istme saad paika enamasti 2 sekundiga. kõik muu peale tagurpidikäigu kella on ok.

13.07.2004 at 18:03
tfr

quote:
Vanaisa: Asi, mis minu meelest olemata võiks olla, on el. iste - peale seda, kui oled ta enda tagumiku järgi paika pannud, pole teda praktiliselt vaja...
Oleneb. Kui peres sõidab rohkem kui üks inimene autoga, siis on mäludega elektriline iste üks kuradi geniaalne leiutis - vajutad korra nuppu ja ei pea kõiki miljonit seadet uuesti paika kruvima, peale seda kui naine vahepeal sõitmas käind on ja oma rool-vastu-kõhtu asendi istmele konffinud. :)

Mu kunagisel Roveril oli see arendatud veel nii kaugele, et autol oli kaks komplekti võtmeid + tehase signapulte, kummalegi oma. Juba signa mahavõtmisel hakati istet selle võtme omaniku järgi paika veeretama. Lisaks sellele ka peeglid ja kliimaseadme/raadio settingud.

13.07.2004 at 18:26
Vanaisa

Moderator
jah - mitme omaniku puhul on ta mugav küll.

13.07.2004 at 18:28
kalev35

quote:
tfr:
quote:
Vanaisa: Asi, mis minu meelest olemata võiks olla, on el. iste - peale seda, kui oled ta enda tagumiku järgi paika pannud, pole teda praktiliselt vaja...
Oleneb. Kui peres sõidab rohkem kui üks inimene autoga, siis on mäludega elektriline iste üks kuradi geniaalne leiutis - vajutad korra nuppu ja ei pea kõiki miljonit seadet uuesti paika kruvima, peale seda kui naine vahepeal sõitmas käind on ja oma rool-vastu-kõhtu asendi istmele konffinud.
Mu kunagisel Roveril oli see arendatud veel nii kaugele, et autol oli kaks komplekti võtmeid + tehase signapulte, kummalegi oma. Juba signa mahavõtmisel hakati istet selle võtme omaniku järgi paika veeretama. Lisaks sellele ka peeglid ja kliimaseadme/raadio settingud.
Lincoln' il standard :)

13.07.2004 at 18:30
Last edited 13.07.2004 at 18:30 by kalev35
urmas
Grand Cherokee standard ka :) Ma ei saa aru, mis purkidega siin mehed sõidavad?!

13.07.2004 at 18:55
kalev35

quote:
urmas: Grand Cherokee standard ka :) Ma ei saa aru, mis purkidega siin mehed sõidavad?!
:beer
E: nad kiirendavad...

13.07.2004 at 18:59
Last edited 13.07.2004 at 19:01 by kalev35
porge
quote:
urmas: Grand Cherokee standard ka :) Ma ei saa aru, mis purkidega siin mehed sõidavad?!

minu viimasel usa masinal ei saanud istmeid üldse kuhugi poole liigutada, või ikka juhuiste liikus edasi tagasi suunal (voyager)

ja eelviimasel liikus nagu kiik tool ette kaldu ja siis taha kaldu (cherokee)
nii, et........ purke leidub mõlemal pool lahte

17.07.2004 at 12:38
urmas
Ei maksa väga südamesse võtta. '97 Grand Cherokeel jälle puudub esilaternate pesu. Suur klaaside pind kardab talvel pori ja tekitab ebameeldivusi pikkadel sõitudel.

17.07.2004 at 14:21
mrtn
see oleneb piirkonnast, kuhu auto on müüdud. saksas ei ole enamikel 90ndate autodel tuledepesurit, hinnaklassist sõltumata, eestis ja skandinaavias on kõigil, alates tikutopsidest.

17.07.2004 at 21:23
tqhq.ee foorum : Autod : Mis ei meeldi mikidele autode juures.  
Log in: Username: Password:
Account recovery

© tqhq.ee 2000 - 2024.