Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Natuke huumorit vol.28 Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
quote:AutoNet.ee...Tagasikutsumisele kuuluvad aastatel 1997 – 2003 müüdud sõidukid, mis komplekteeriti 3,8-liitrise töömahuga V6 turbomootoritega. Järsul pidurdamisel võib neil mootoriõli sattuda väljalaskekollektorisse. Kui seda seal koguneb, võib kunagi tekkida süttimine...
Väike vihje: Recall on klapikambrikaane tihendile.
____________________________ '84 Fiero 4.5T mängimiseks
Eesti esimene dragster, eiteamilleks?
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
20.03.2008 at 08:18
quote:inkvisiitor: midagi geniaalset müügis! http://www.osta.ee/3011641
Tean inimesi kes viljandiski on endale sellise meisterdanud, on ka kavas naisele vist teha kuna pargib pidevalt kesklinnas.
Selle variandiga on see jama,et tuleb ilusti ära varjata.Tean ühte tüüpi,kes ehitab neid lihtsalt vana raamatu sisse ja pole mingit kahtlust.Ta kasutab tavalist lastekaitse päevadel saadud parkimiskella (lille kujuline) ja kleebib selle raamatu peale jne...
quote:rustang: Miks mehed on lihtsalt õnnelikumad.
Aga mida sa tahadki selliselt lihtsalt olevuselt?
Perekonnanimi on kogu aeg sama.
Garaaž on ainult sinu päralt.
Pulmapeo ettevalmistused sujuvad iseenesest.
Šokolaad on lihtsalt üks suupiste.
Sinust võib saada president.
Sa ei jää kunagi rasedaks.
Sa võid käia pargis ilma T-särgita.
Automehaanikud ei valeta sulle.
Terve maailm on sinu pissuaar - sa ei pea kunagi sõitma järgmisse
>bensiinijaama sellepärast, et siinne peldik on öäkk.
Sa ei pea mutri keeramise suuna üle mõneks ajaks mõttesse vajuma.
Sama töö, rohkem palka.
Kortsud lisavad omapära.
Pruudikleidi laenutus 5000 krooni, ülikonna laenutus 200 krooni.
Inimesed ei jõllita sinu rindu, kui sa nendega räägid.
Vahetevahel on üks hästi-ajastatud röhitsus lausa ette nähtud.
Uued kingad ei mulju, hõõru ja moonda sinu jalgu.
Telefonikõned lõpevad enne kolmekümnendat sekundit.
Sa tead nii mõndagi tankidest.
Viiepäevane puhkus vajab vaid ühte kohvrit.
Sa suudad ise oma purgid lahti keerata.
Väikseimgi arukuse väljendus annab sulle ekstra plusspunkte.
Kui keegi unustab sind külla kutsuda võib ta ka edaspidi sinu sõber olla.
Sinu aluspesu maksab 30 krooni 4-ne pakk.
Kolm paari jalatseid on rohkem kui küll.
Sul puudub võime näha kortse oma riietel.
Kogu sinu nägu on ühte värvi.
Üks soeng on sobiv aastateks, võib-olla aastakümneteks.
Sa pead raseerima ainult nägu ja kaela.
Sa võid kogu oma elu mänguasjadega mängida.
Tavaliselt varjab kõht sinu laiad puusad.
Sa võid kanda lühikesi pükse hoolimata sinu säärte väljanägemisest.
Oma küünte eest hoolitsemiseks piisab sulle taskunoast.
Sul on vuntside kasvatamisel valikuvabadus - jah või ei.
Sa suudad osta 25 sugulase jõulukingid 24. detsembril 25 minutiga.
Pole siis ime, et mehed on õnnelikumad!
Aga miks mehed elavad vähem kui naised?
Nad peavad elama koos naistega...
quote:DevilDeVille: ise lasen siin telekal taustaks käia ja ei saa jätta heietamata - see rexona v8 ja boxsteri seose jaburdus on siit vist juba läbi jooksnud, samas reklaamis on veel eriti terane lause: "Oled sa kunagi unistanud 245 hobujõu taltsutamisest?"
Caymani versiooni olen näinud, jään huviga boxsteri oma ootama Omas keskkonnas (rajal, kua ka Külg-G´d mõjuvad võib temaga hoolimata väiksest jõust siiski väga tore olla)
Max speed 258km/h
0-100km/h- 6.1s
Natuke huumorit vol.28Kimab uusrikas oma Hummeriga ja tema järel kihutavad vilkurite ja sireenidega kiirabi ja tuletõrje.
Metsavahel liikluspolitsei peatab Hummeri ja tema järel peatuvad ka kiirabi ja tuletõrje.
- Imestunud liikluspolitseinik on arusaamatuses:
- Aga teie miks peatusite, pidasin ju ainult Hummerit?
- Hummerijuht sekkub: aga nad on minuga!
Liikluspolitseinik ei saa midagi enam aru:
- Aga milleks sulle kiirabi ja tuletõrje?
- Sinu pärast, parasiit selline! Kord näita sulle autoapteeki, kord tulekustutit...
Natuke huumorit vol.28Kohe näha et väljamõeldud lugu - päriselus oleks trahv kohe ära tehtud, kuna tuletõrjeautol pole ju seda tähtsat kleepekat.
Tõkiskingadest rääkimata.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
20.03.2008 at 20:06
quote:cipo: Ma olen seda signatuuri piisavalt kaua vaadanud ja muianud, et lõpuks siiski küsida.
Tere foorumiliige Tank1: Kas sinu allkiri "different day,shame shit" - on taotuslikult otsetõlgituna "teine päev,häbikaka"?
Tere ka sulle, mis sa ise arvad......
20.03.2008 at 20:26
Natuke huumorit vol.28Väljavõtted Harju Politseisse laekunud seletuskirjadest:
* * * Koju tulles sõitsin oma autoga vale maja juurde ja põrkasin kokku puuga, mida minu aias pole.
* * * Teine auto põrkus minu omaga, andmata enne oma kavatsusest märku.
* * * Ma arvasin, et külgaken on lahti, kuid leidsin selle olevat kinni, kui ma pea aknast välja pistsin.
* * * Ma olin juba nelikümmend aastat sõitnud, enne kui roolis magama jäin ja kraavi sõitsin.
* * * Ma olin enda tagumise otsa probleemidega teel arsti juurde, kui mu üldventiil ühtäkki järele andis ja põhjustas minu sattumise liiklusõnnetusse.
* * * Ristmikule jõudes ilmus äkitselt stoppmärk sellisesse kohta, kus ma teda oodata ei võinud.
* * * Ma ei olnud enam võimeline autot peatama ja põrkasin teise autoga kokku.
* * * Kärbse tapmise eesmärgil rammisin telefoniposti.
* * * Vältimaks kokkupõrget eespool liikuva auto kaitserauaga põrkusin ma jalakäijaga.
* * * Nähtamatu auto ilmus eikusagilt, põrkas vastu minu autot ja haihtus.
* * * Ütlesin politseile, et mul polnud häda midagi, kuid hiljem eemaldades kaabu oma peast avastasin purustatud kolju.
* * * Otsene õnnetuse põhjus oli suure suuga pisike mees väikses autos.
* * * Ma lendasin autost välja siis, kui see lahkus teelt. Hiljem leiti mind ühe väga tõsise lehma jälje seest.
quote:cipo: Ma olen seda signatuuri piisavalt kaua vaadanud ja muianud, et lõpuks siiski küsida.
Tere foorumiliige Tank1: Kas sinu allkiri "different day,shame shit" - on taotuslikult otsetõlgituna "teine päev,häbikaka"?
Mina arvan, et ka sul oli mõeldud "Different day, same shit!" aga las ta jääda, muidu veel eeldatakse, et inglise keel selge.
Nali ka:
Sõdurpoiss saadab vanaemale kirja ja granaadi. Kirjas seisab " Vanaema, tõmba sellest rõngast ja ma saan kolmeks päevaks koju!"
21.03.2008 at 11:54
Natuke huumorit vol.28kas keegi saab aru viimasest lausest. mina lugesin ja lugesin ja üritasin asjast aru saada, aga ei saanud, naerma ajas. kindlasti väike näpukas sees ja näe, kohe pudru ja kapsad koos.
2,8 ja 3,1 gen 2 v6 60-kraadised sobivad (sama plokk nagunii). otsi netiavarustest, nende mootorite swappidest on juttu piisavalt. Ühtlasi ei teeks aasta ja kast ka paha nii on mugav info otsib koht mootor asja suht
Mina arvan, et ka sul oli mõeldud "Different day, same shit!" aga las ta jääda, muidu veel eeldatakse, et inglise keel selge.
See allkiri on põhjusega selline.Kunagi,kui satun riisikate vabasse sõbraliku seltskonda,ja aega,õlut/viina on rohkem, räägin ära ka loo oma enda minevikust,miks nii on kirjutatud.Vihjeks Ireland-guiness.
Seniks peace,sõitke ikka sõiduautodega ja vähem targutamist inimeste kohta,keda te isiklikult ei tunne.
21.03.2008 at 20:30
quote:DevilDeVille: "Oled sa kunagi unistanud 245 hobujõu taltsutamisest?"
"Sina arvad, et see on pereauto aga sinu pere arvab, et see on sportauto!"
Pakub natu nalja, 245 hj pole küll asi, mida niiväga taltsutada oleks vaja
Nüüd läheb kohe rõve näkku löömine lahti Mul naine ütleb ~300hj kohta, et noh sobib küll möödasõiduks
22.03.2008 at 02:17
minu isikliku arvamuse kohaselt tuleks auto- ja motosport ära keelata kui mõttetult fossiilseid kütuseid põletavad, õhku reostavad, müra tekitavad ning liikluses hoolimatut kihutamist õhutavad spordialad. tahad sportida - palun väga, hüppa kaugust või mängi sulgpalli. tahad tehnika kallal nokitseda - ehita tuulegeneraatoreid või päikesepatareisid.
22.03.2008 at 09:47