Poster |
Message |
LaSa Moderator |
MC 39 NIGHTRACE.
Ja siinkohal ma vabandan kõigi kohalolnute ees - mina olin see paha inimene, kes käis peale Lauri sõitu vaatamas, et mis rajapeal toimub, miks Lauri sedasi naljakalt vingerdab ja teed otsib. Tuli välja, et oh üllatust - alguses on veidi valgust, raja keskel on jälle valgustäpike, ja siis on must auk. Isegi finish oli valgustamata, finishikoonuseid oli võimalik ainult tundejärgi leida. Seal rajapeal 50 kmh ilma tuledeta sõita oli kah üsna hirmus - Lauri kiirus oli nagu VEIDI suurem... Tagasitulles ma ütlesin Imrele ja ja Prrile, et ma keeldun enne lisavalgustuse tekkimist ühtegi sõidukit rajale laskmast. Ma tõepoolest ei tahtnud, et keegi ennast seal ööpimeduses katki sõidab. Tekkis muidugi jälle paus, sätiti autosid rada valgustama..
PS: Müstiline on ikka küll, kuidas kogu aasta si++ saab sedasi ühte võistlusesse kokku koguneda - kehv ilm, ebameeldivalt tihti jebiv ajavõtt ja siis ilmselt Eesti dragiajaloo kõige kapitaalsem rajaõlitamine. Hea veel, et Maksimi põõsassepanek nii õnnelikult läks - ja lennuvälja äärelaternast jäi rammus pool meetikest puudu..
PPS: kuule tarkpea vr_: miks sind pole kunagi ühelgi motospordisündmusel näha olnud abikätt külge panemas - foorumis juttu nagu putru, aga peale jutu oleks tore ikka tegusid kah näha. Ma olen kiirenduse korraldamise algusaegadest saadik olnud selles masinavärgis sees - algusaastatel rohkem, viimastel aastatel aina vähem. Iga aastaga läheb tegelikult korraldamine aina raskemaks, sõitjate tase tõuseb, pidevalt on vaja latti aina kõrgemale ajada. Kõik maksab raha (ja mitte vähe), kõigele on vaja mõelda ja nüansse on meeletult, nii kohat kui ajast sõltuvaid jne jne jne. Aga ega vist aus ristiinimene arvabki nii, et korraliku võistluse korraldamine on paras lapsemäng ja kökimöki. No kurat, ega ikka ei ole küll.
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
20.08.2007 at 23:43 |
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
imre_MC39 |
MC 39 NIGHTRACE.
Et siis mina see mees, kes selle kehvasti või siis mitte korraldatud ürituse taga oli. Loomulikult ei saa ma kogu au oma "kraesse" võtta, sest sellise mastaabiga ürituse korraldamine vajab oluliselt rohkem man-powerit.
Et selle aasta ürituse kohta , siis ka mõni minupoolne kommentaar...
Kui miskit peab p....sse minema, siis ta sinna ka läheb ning kahjuks kuulus tänavune MC39 Nightrace just nende ürituste hulka...
Midagi positiivset kohe ei meenugi hetkel...
Regamine venis oodatust pikemaks...kuna mitmel võistlejal kulus üritusele jõudmiseks oodatust nati rohkem aega(politsei, kütuse lõppemine) ning kuna tegu oli vägagi pingelise punkti seisuga EMV arvestuses, siis tegime võistluste peakohtunikuga möönduse time-table suhtes ning nihutasime pisut ajasõitude algust.
Siis et pausid....2,5h vihm pluss raja kuivamine ning 1,5h õlireostuse koristamine... force majore
Ajavõtt...1kw prozektor...16A kaitse... 3kw generaator...ju see kooslus ei pidanud koos toimima, kes on süüdi...matemaatiliselt mitte keegi, aga paus oli ning jamade likvideerimine võttis oma aja....
Kui keegi arvab, et seda laadi ürituste korraldamine on rahapaja rada, siis welcome proovima... piletimüük vs kulud...
rent: lennuväli, 1,2km piirdeaeda, generaatorid, tribüün, telgid, helitehnika....reklaam tv-raadio, ajavõtt, meeskond...see kõik maksab midagi ning see tuleb maksta ka vaatamata halvale ilmale.
Kuna siin foorumis on mainitud ka... keegi(vr_ ,stealth...näiteks) raha teenimisest, siis kuna ma pole filantroop, kes võib lubada endale metseenlust, on hetkel minu arvamus selline, et see oli viimane nightrace, mida ma korraldan... see kindlasti rõõmustab paljusid, kes saavad siin kohal omale võimaluse korraldada EMV etapp ning raha kühvliga kokku lükkama hakata.... JÕUDU TÖÖLE!
Tarkusterad...kindlasti võimalik uurida augusti teise poole keskmisi sademehulki ja pikaajalisi prognoose...proovige leida mootorispordi kalendrist sobiv vaba "auk" võistluste korraldamiseks, et kõik osapooled rahul oleksid nii võistlejate, kui ka korralduse poolepealt(et oleks mida rentida..tribüünid, piirdeaiad, generaatorid jne)...see tegelikult polegi nii lihtne, sest tänapäeva Eestis on teatud asjade rentimisel kasutusel ka termin...defitsiit... siin kohal saan kindlasti kommentaari...siis tuleb soetada...nõus kuid siis ulatuksid organisatoorsed kulud kosmilistesse kõrgustesse (loe: palju nulle), mida tagasi toota oleks ka kümnendiga suht võimatu....
Vähene kogus absorbenti, harju jne.... kahjuks pole selle kohta BHRA rulebookis ühtegi vihjet, mis kogus on piisav ning kui palju on palju ning kui palju on vähe... pole mul ka kahjuks selgeltnägemis võimet... tavaliselt on sama kogus olnud piisav...
Olen nõus kommentaaridega, et selle jamade-jama oleks pidanud juba varem lõpetama, aga sõitjad(hullud) pakatasid soovist oma eludega riskida ning mina mitte, sestap ei julgenud ka veto õigust kasutada(neid oli kordades rohkem, kui mind) irw
Tuletõrje sõitis minema kuna pidi minema oma tava tööd tegema...mõned elud ehk vajasid päästmist...
Netikommentaatoritele: super ürituse suudame me kõik korraldada.....siin foorumites....
Lõpetuseks.... kahju on p...sse kukkunud ürituse pärast, raisatud aja ning raha pärast, kommentaaride(kui kommentaarid pärinevad inimeste sulest, kes teavad asjast rohkem, kui pealtvaatajale paistab) pärast... ei hakka siin kohal lubama, et järgmine võistlus tuleb parem, sest tänase seisuga järgmist dragi minu abiga toimetama ei hakata(ei väida, et selle otsuse tegemisel olite abiks ka teie, kes te siin "positiivsest" aurast pakatate)
ETS: tribüün on meie võistlusel ehtinud ka mõni eelnev kord(2006 polnud kuna see oli defitsiitne rentvara sellel hetkel), valgust oli tellitud vastavalt ajakavale, samuti oled tere tulnud meie korraldustiimi koosolekutele(kui need peaksid kunagi veel toimuma), et aidata pimedad valguse kätte kuna tundub, et sa tead ideaalse korraldamise valemit.
Tänud kõigile osalejatele,
tänud kõigile pealtvaatajatele,
aga suurimad tänud kõigile, kes abiks olid!
ÄRGE PIKKA VIHA SIIS PIDAGE! Tahtsin, et oleks parem, aga välja tuli nagu tavaliselt.....shitmagnet....
Lgp,
Imre Tiido
PS. ei tea kas peaksin nime vahetama.... IRW
Yamaha RS Warrior 1,7
Honda CB900 hard tail chopper
|
20.08.2007 at 00:47 |
2 edits. Last edited 21.08.2007 at 08:39 by imre_MC39
|
hirax |
MC 39 NIGHTRACE.
quote: ervin: alati on võimalik enne sõitu üle kontrollida, et kriitilistes sõlmedes (k.a. õli- ja muud korgid) mingeid jamasid ei ole.
Väidan, et ei ole. Ega sõitjad ka ei tule rajale mõttega, et vaatab mis nüüd küljest ära kukub. Visuaalselt jah vaatad ju masinad ja sõitjad üle, aga kui pre hakkaks momentvõtmega kõiki õlikorke. rattamuttreid ja muud üle käima... Publiku vilekoor oleks garanteeritud. Ei ole mingi show värk, et pre (ja ka teised kohtunikud) peale burnout-i kõhuli rajale viskuvad. Me ei nori ega oota, et näe auto na kehvake, et oma mahlad rajale laseb. Vaevalt ükski võistleja seda ise tahab.
MC39-le tahan omalt poolt soovida ikka jõudu ja jaksu. No läks see kord siis niimoodi - so what. Lihtsalt kukkus üks ebaõnn teise otsa ja veel mingi jama kõige otsa.
20.08.2007 at 01:05 |
|
foke |
MC 39 NIGHTRACE.
Hea, et see post tuli. Ilma emotsioonideta, enesekriitiline ja vajalikult lakooniline. Kokkuvõtlik. Seda oligi vaja, tänud! Sellega võiks tänavuse MC39 etapi siinkohal lõppenuks lugeda.
quote: imre_MC39: Et siis mina see mees, kes selle kehvasti või siis mitte korraldatud ürituse taga oli. Loomulikult ei saa ma kogu au oma "kraesse" võtta, sest sellise mastaabiga ürituse korraldamine vajab oluliselt rohkem man-powerit.
Et selle aasta ürituse kohta , siis ka mõni minupoolne kommentaar...
Kui miskit peab p....sse minema, siis ta sinna ka läheb ning kahjuks kuulus tänavune MC39 Nightrace just nende ürituste hulka...
Midagi positiivset kohe ei meenugi hetkel...
Regamine venis oodatust pikemaks...kuna mitmel võistlejal kulus üritusele jõudmiseks oodatust nati rohkem aega(politsei, kütuse lõppemine) ning kuna tegu oli vägagi pingelise punkti seisuga EMV arvestuses, siis tegime võistluste peakohtunikuga möönduse time-table suhtes ning nihutasime pisut ajasõitude algust.
Siis et pausid....2,5h vihm pluss raja kuivamine ning 1,5h õlireostuse koristamine... force majore
Ajavõtt...1kw prozektor...16A kaitse... 3kw generaator...ju see kooslus ei pidanud koos toimima, kes on süüdi...matemaatiliselt mitte keegi, aga paus oli ning jamade likvideerimine võttis oma aja....
Kui keegi arvab, et seda laadi ürituste korraldamine on rahapaja rada, siis welcome proovima... piletimüük vs kulud...
rent: lennuväli, 1,2km piirdeaeda, generaatorid, tribüün, telgid, helitehnika....reklaam tv-raadio, ajavõtt, meeskond...see kõik maksab midagi ning see tuleb maksta ka vaatamata halvale ilmale.
Kuna siin foorumis on mainitud ka... keegi(vr_ ,stealth...näiteks) raha teenimisest, siis kuna ma pole filantroop, kes võib lubada endale metseenlust, on hetkel minu arvamus selline, et see oli viimane nightrace, mida ma korraldan... see kindlasti rõõmustab paljusid, kes saavad siin kohal omale võimaluse korraldada EMV etapp ning raha kühvliga kokku lükkama hakata.... JÕUDU TÖÖLE!
Tarkusterad...kindlasti võimalik uurida augusti teise poole keskmisi sademehulki ja pikaajalisi prognoose...proovige leida mootorispordi kalendrist sobiv vaba "auk" võistluste korraldamiseks, et kõik osapooled rahul oleksid nii võistlejate, kui ka korralduse poolepealt(et oleks mida rentida..tribüünid, piirdeaiad, generaatorid jne)...see tegelikult polegi nii lihtne, sest tänapäeva Eestis on teatud asjade rentimisel kasutusel ka termin...defitsiit... siin kohal saan kindlasti kommentaari...siis tuleb soetada...nõus kuid siis ulatuksid organisatoorsed kulud kosmilistesse kõrgustesse (loe: palju nulle), mida tagasi toota oleks ka kümnendiga suht võimatu....
Vähene kogus absorbenti, harju jne.... kahjuks pole selle kohta BHRA rulebookis ühtegi vihjet, mis kogus on piisav ning kui palju on palju ning kui palju on vähe... pole mul ka kahjuks selgeltnägemis võimet... tavaliselt on sama kogus olnud piisav...
Olen nõus kommentaaridega, et selle jamade-jama oleks pidanud juba varem lõpetama, aga sõitjad(hullud) pakatasid soovist oma eludega riskida ning mina mitte, sestap ei julgenud ka veto õigust kasutada(neid oli kordades rohkem, kui mind) irw
Tuletõrje sõitis minema kuna pidi minema oma tava tööd tegema...mõned elud ehk vajasid päästmist...
Netikommentaatoritele: super ürituse suudame me kõik korraldada.....siin foorumites....
Lõpetuseks.... kahju on p...sse kukkunud ürituse pärast, raisatud aja ning raha pärast, kommentaaride(kui kommentaarid pärinevad inimeste sulest, kes teavad asjast rohkem, kui pealtvaatajale paistab) pärast... ei hakka siin kohal lubama, et järgmine võistlus tuleb parem, sest tänase seisuga järgmist dragi minu abiga toimetama ei hakata(ei väida, et selle otsuse tegemisel olite abiks ka teie, kes te siin "positiivsest" aurast pakatate)
ETS: tribüün on meie võistlusel ehtinud ka mõni eelnev kord(2006 polnud kuna see oli defitsiitne rentvara sellel hetkel), valgust oli tellitud vastavalt ajakavale, samuti oled tere tulnud meie korraldustiimi koosolekutele(kui need peaksid kunagi veel toimuma), et aidata pimedad valguse kätte kuna tundub, et sa tead ideaalse korraldamise valemit.
Tänud kõigile osalejatele,
tänud kõigile pealtvaatajatele,
aga suurimad tänud kõigile, kes abiks olid!
ÄRGE PIKKA VIHA SIIS PIDAGE! Tahtsin, et oleks parem, aga välja tuli nagu tavaliselt.....shitmagnet....
Lgp,
Imre Tiido
PS. ei tea kas peaksin nime vahetama.... IRW
|
21.08.2007 at 08:49 |
|
LaSa Moderator |
MC 39 NIGHTRACE.
Soovin siis siinkohal Imrele, Mellile ja teistele MC39 meestele jõudu-jaksu edaspidiseks ning loeme selle teema siin lõpetatuks. |
21.08.2007 at 09:02 |
|
|