Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Natuke nalja vol 22 Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
Natuke nalja vol 22eiran põhimõtteid ja kommenteerin Naljateemas, aga tegu on täiesti standardse 3. põlvkonna Taurusega, kõik on originaal. roolikate on viltu ja armatuur irvakil (ilmselt kerimisest jäänud)
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
21.03.2007 at 14:19
Tegemist siis seestpoolt mitme põlvkonna kompotiga
Müügil eestis, 45000 väga heas korras
Teame seda autot suht hästi, oli teine TopPartsis mootori remondis. Salongi kallal saab iriseda ning ka värvipool on siit-sealt mitte just kõige parem. Kuid usun, et vaadates turu üldist hinda, siis on ta seda summat suht väärt. Ei mäleta täpselt, mis oli mootori remondiarve kuid vähe see ei olnud, seega vaevalt, et hinnal enam tingimisruumi on kuid kes teab...
Vabandan OT pärast.
Natuke nalja vol 22Eelmisel lehel postitas kasutaja tfr pilte ühest rõvedast Asconast, sattusin ma sellele peale ka ühel teisel saidil. http://www.carrating.org/car.php?15251
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
23.03.2007 at 09:56
Natuke nalja vol 22Kolm suurt õllevabriku pomo istuvad lõunalauas ja on aeg tellida
toidu kõrvale joodavat.
Pärnu õlle direktor tellib Viiking Beeri
Seepeale tartu õllevabriku direktor võtab A.leCoq Premiumi
Saku õlletehase pomo mõtleb...
...Ma võtan ühe piima.
Teised kaks vaatavad lolli näoga ja küsivad:
Miks sa piima tellisid?
Saku mees ütleb:
NO KUI TEIE ÕLUT EI TELLI SIIS MINA KA MITTE!
26.03.2007 at 08:09