Warning: Undefined variable $HTTP_SERVER_VARS in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Trying to access array offset on null in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/include/packer.php on line 14
Warning: Undefined array key "spid" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 8
Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 25
Warning: Undefined array key "nfsalas" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/viewtopic.php on line 26 tqhq.ee foorum - Stendimudelid Warning: Undefined array key "nfkasut" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 203
quote:Koit: Ma ei jõua selle 95 Impala valmimist ära oodata enam Millal saab?
No natuke on arenenud ka vahepeal .
Niisama mingi pilt.
Jupid suures enamuses värvitud, aga ma ei leia interjööri juppe mitte kusagilt, tuleb tuba koristama hakata
Sai aknaid ka vähe värvitud mustaga.
Muidu ütleks et väga viletsasti edeneb see hobi mul. Postiteenus.... kuidas öelda... inglise keeles ütleksin "is giving me shit". Igastahes on suudetud 2 tähtsa sisuga pakki kaduma panna, tädid kontoris ei oska ka midagi kosta sellepeale. Eriti oluline on 2-komponendilise laki kinniti(kui mäletate siis tegin hiljuti isegi eraldi teema) pakk, loodan leida mõnest poest kui satun mõnda suuremasse linna. Ning mul on plaan suvel ehitada ühte väga erilist mudelit, aga pakk pole juba mitu kuud kohale jõudnud.
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
27.05.2010 at 19:04
1. summuti otsad saab õõnsaks puurida ja seest mustaks värvida,siis meenutab vorsti asemel ikka toru
2. põhjaalused värvitud detailid nagu õõtsad,sillatala vms pole mitte mattmustad, vaid semigloss mustad
3. käigukasti plekk põhi pole tavaliselt hõbedane, vaid must
Edu!
15.06.2010 at 14:45
1. summuti otsad saab õõnsaks puurida ja seest mustaks värvida,siis meenutab vorsti asemel ikka toru
2. põhjaalused värvitud detailid nagu õõtsad,sillatala vms pole mitte mattmustad, vaid semigloss mustad
3. käigukasti plekk põhi pole tavaliselt hõbedane, vaid must
Edu!
1. Tehtud
2. Semigloss värv oli mul sitt ruudus niiet jäi ära
3. Annab parandada! Mõtlete seda asjandust mida inglise keeles nimetatakse "Transmission Pan'iks"? (Ei tunne eesti keelseid auto juppide väljendeid hästi)
Tänud nõuannete eest
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
15.06.2010 at 14:57
StendimudelidVõiks Florida neegreid affida ja vanale Chevyle suur kroomvelg alla kruvida
Aga jään lowrideritele omastele 14-15 tolliste kodarvelgede juurde
Pagasiruumis kahjuks pagasile ruumi ei jää, tulevad vanakooli lennukihüdraulika pumbad, mis päris lowrideri mõnusalt hüppama paneks. Vajab veel hulga tööd. Torud on parajalt lopergused, kasutasin kirjaklambritraati aga raibe on nii kange et ei andnud näpitsatega kuidagi sirgeks ajada. Peab veelkorra kroommarkeriga üle ka värvima
Capricel lõikasin pagasniku kere küljest lahti, valged plastmassid selleks, et nendest lõikan pagassi luugialused servad välja, see kus tihendid ja asjad on
Edevad Club Linea L'566 veljed lähevad hoopis Caprice alla
01.07.2010 at 22:15
1 edit. Last edited 01.07.2010 at 22:15 by Lowrider
StendimudelidProovisin täna esimest korda elus 2-komponendilist lakki, väga tegija sai. Kahjuks sai täna segu natuke halb, väike apelsinikoor on siin-seal, aga üldilme väga hea. Eile värvisin üht teist mudelit ja sai sigakena, täna suutsin teise kihiga tiba ära rikkuda.
Tiba riknenud püss, ei kavatse kogu kaadervärki uuesti värvida arvestades seda vaeva, mis ma tolle paintjobiga nägin. Küll aga poleerin apelsiinikoort meenutavad kohad üle ja kõik kärab
04.07.2010 at 22:20
Mul on hetkel käsil Chevy 409 mootori kokku panemine ning hetkel pusin jagaja ning küünlajuhtmetega. Kas on normaalne, kui jagaja ning juhtmed on valget värvi? Mõnda siukest aftermarket komplekti on 1:1 skaalas autodel olemas? Antud detail on nii pisike, et ei raatsi pintslit värviga kokku teha tolle näru pärast ning kõige sobivam ülipeenike traat mul, millest küünlajuhtmeid väänata on ka valge isolatsiooniga.
Ma vast teen tolle kaadervärgi nii või naa valge, aga lihtsalt huvi pärast küsin kas sellist värvi süütesüsteem oleks pärisautodel normaalne
17.07.2010 at 21:48
StendimudelidÜpris mitmed mu senised mudelid on valgete küünlajuhtmetega olnud kuna mul jupp toda traati käepärast, siiamaani pole ma nagu tollest suurt lugu teinud, kas sobiks või mitte
Ühe minu kunagise 49 Mercury mudeli mootoriruum: http://i136.photobucket.com/albums/q169/siim1234/Mercury/P1020113.jpg
17.07.2010 at 22:57
StendimudelidValged küünlajuhtmed on olemas (vt nt Taylor, aga on ka teistel tootjatel), kuid see on autodel ikkagi suhteliselt harvanähtav kraam. Originaalis sel mootoril nad kindlasti valged polnud. Klassikaline küünlajuhtme värv on must, punane, sinine, kollane, oranž.
Tumeda juhtme eelis on see, et kuna need kipuvad kergesti määrduma, ei pea neid puhastama või ei riiva need silma.
18.07.2010 at 10:19
StendimudelidAntud 409, mis mul käsil on, ei tulegi originaal. Mudel(ehk 61 Impala SS) tuleb stiilipuhas lowrider, kroomitud ning graveeritud raam ning sillad, palju kroomitud mootorijuppe jne, selliseid masinaid puhastatakse nagunii igast nurgast iga jumala nädal niiet määrdumine pole probleem
18.07.2010 at 11:27
StendimudelidNonii, järgmine probleem:
õpetuses käseb mingi toru moodi asja lükata sisselaskekollektori tagaotsa, jagaja kõrvale, teine ots jääb rippuma mootori allaotsa starteri kõrvale. Mitte ei jaga ära mis funktsiooniga too olla võiks ja kuhu too teine ots käima peaks, praeguse õpetuse järgi peaks ta sinna rippuma jääma
18.07.2010 at 14:18
StendimudelidPole ammu postitanud, aga üks uus mudel käsil, sai paintjobi tegemises edasi areneda , kvaliteedi saavutamises taandareneda
Pildile vajutades suunab foorumi kus rohkem juttu ja värki
29.08.2010 at 17:27
StendimudelidJärjekordne projekt paistab juba valmis saama, siiski tööd on veel hulga niiet ehk järgmine nädal saab valmis mudelit näha, see lihtsalt väike mockup et näha kas näeb normal välja.
07.10.2010 at 20:54
1 edit. Last edited 07.10.2010 at 20:54 by Lowrider
Peaks tegema siukse asja mudelina vahelduseks lowrideritele:
Ainukese vahega, et ma paneks uuema LS9 vahele, tuleb selletarbeks uus ZR1 Corvette mudel sebida ja sealt tehnilise poole kasutusele võtta.
Mõne nädala jooksul katsun vastavad mudelid endale soetada.
09.10.2010 at 15:06