Poster |
Message |
hunt |
Eesti MV IV Etapp – Battery Race 2008 Pärnu
Janno - see You later... alligator on next year ... vaja ju eestikate medal koju tuua ... see sinu 454+blower oleks seda väärt ju küll ?!
01.09.2008 at 09:18 |
|
ingermann |
See nüüd mingi konkreetne lubadus küll veel ei olnud. Peab asja arutama. Rahakott on õige õhukeseks jäänud. Ja ma ei ole päris kindel, et see ikka üldse minu ala on. Igal selle hooaja etapil olid ainult tehnilised probleemid ja õiget teami paraku pole. Ise ka järelikult piisavalt asja ei tunne. Peab järele mõtlema.
01.09.2008 at 09:42 |
|
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
keegimarten |
Üldiselt järgmistel üritustel tahaks näha kohtunikke või siis julgestajaid ka boksialadel; tõsiselt häiris tsiklite nõelumine pealtvaatajate vahel; lisaks tahaks väga teada, et kui põhimõtte on "safety first", siis miks võisid jällegi tsiklivennad tagasisõidtuteel (seal, mille ääres juba autod parkisid) mingeid testisõite teha? Võistlusala oli jah küll piiratud ja eraldatud, aga seal tagasisõiduteel oli vahe autodest-inimstest mingi hea kolm meetrit... ja ainus asi mis 200+ kmh tsiklit eraldas oli lint ja jupike aeda iga x meetri tagant. |
Warning: Undefined variable $offset2 in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/test/forum/func.php on line 306
01.09.2008 at 09:48 |
1 edit. Last edited 01.09.2008 at 09:49 by keegimarten
|
Sander |
quote: keegimarten: Üldiselt järgmistel üritustel tahaks näha kohtunikke või siis julgestajaid ka boksialadel; tõsiselt häiris tsiklite nõelumine pealtvaatajate vahel; lisaks tahaks väga teada, et kui põhimõtte on "safety first", siis miks võisid jällegi tsiklivennad tagasisõidtuteel (seal, mille ääres juba autod parkisid) mingeid testisõite teha? Võistlusala oli jah küll piiratud ja eraldatud, aga seal tagasisõiduteel oli vahe autodest-inimstest mingi hea kolm meetrit... ja ainus asi mis 200+ kmh tsiklit eraldas oli lint ja jupike aeda iga x meetri tagant.
Heh jah, kuna nii mul, kui Ken-il olid muudetud düüsid nitrosüsteemis ja ebapiisava testimisega. Siis vaadates tsiklimehi, sai vahepeal tõsimeeli arutatud, et läheks tõmbaks ise ka paar tõmmet seal tsiklite vahel, paneks segu paika. Huvitav kas tuleks keegi tagasisõiduteel kiiruse ületamise eest midagi ütlema vms. Siiski jäi terve mõistus peale. Ma iseenesest kahtlen kas need tsiklimehed üldse kellegilt luba küsisid, ei tundu loogiline, et oleks lubatud.
Ja Janno, sa võid igaks juhuks oma auto hinna mulle meili panna |
01.09.2008 at 09:59 |
1 edit. Last edited 01.09.2008 at 09:59 by Sander
|
ingermann |
quote: Sander: quote:
Ja Janno, sa võid igaks juhuks oma auto hinna mulle meili panna
Tänases seisukorras ma seda autot ei müü. Selle eest ei kannata mõistlikku hinda küsida ja päris ära kinkida ka ei taha. Ehk siis uus mootor tuleb igal juhul ehitada.
01.09.2008 at 10:16 |
|
imre39 |
Et ka paar rida...
Hea meel, et eluvaim sees ja et C-klassi võit tiimi jäi. Jari sõnul nad järgmine aasta on "Bad Toy" tiim lomalla ehk EMV punkte meilt ära võtma ei tule.
Ise proovin järgmiseks hooajaks tehnika pidama saada ning ka mõne sponsi leida(ilmselt on meil Jannoga sama õhukesed rahakotid)
Kahju ainult, et 3-4koha sõit "pekki" läks, laadimisaeg 2. sõidu vahel jäi liialt lühikeseks(boksis laaduriga paukus kohe)
Statistika mõttes oleks ilus olnud 2 sõitu, 2 poodiumit(unistamine pole patt)
Ja seda sain ka teada, et tihend, rooli ja istme vahel, peab sama kõva olema nagu mootor!
Ônnitlused vôitjatele, kaastunne kaotajatele...
Imre
01.09.2008 at 10:25 |
2 edits. Last edited 01.09.2008 at 10:27 by imre39
|
ICE |
quote: Üldiselt järgmistel üritustel tahaks näha kohtunikke või siis julgestajaid ka boksialadel; tõsiselt häiris tsiklite nõelumine pealtvaatajate vahel; lisaks tahaks väga teada, et kui põhimõtte on "safety first", siis miks võisid jällegi tsiklivennad tagasisõidtuteel (seal, mille ääres juba autod parkisid) mingeid testisõite teha? Võistlusala oli jah küll piiratud ja eraldatud, aga seal tagasisõiduteel oli vahe autodest-inimstest mingi hea kolm meetrit... ja ainus asi mis 200+ kmh tsiklit eraldas oli lint ja jupike aeda iga x meetri tagant.
Väikese lapsega oli seal vahepeal lausa õudne liikuda, pidasin paremaks ta lihtsalt sülle võtta. Kui need mehed boksialas 30kmh sõitsid, siis ma söön oma mütsi ära.
01.09.2008 at 10:45 |
|
täpp |
Ma söön ka mõne Siimu mütsi ära, kui see kollane honda 30-ga sõitis parklas
Ei tea kas see on rahvuslik eripära osadel, või ajutegevuse puudumine, et midagi taolist teha?
Sai sellekohaseid vihjeid tehtud ka punastes vestides meestele, huvitav, et siiani ei ole mitte keegi veel disklaffi saanud selle eest...
01.09.2008 at 10:57 |
|
sotx |
quote: täpp: Ma söön ka mõne Siimu mütsi ära, kui see kollane honda 30-ga sõitis parklas
Ei tea kas see on rahvuslik eripära osadel, või ajutegevuse puudumine, et midagi taolist teha?
Sai sellekohaseid vihjeid tehtud ka punastes vestides meestele, huvitav, et siiani ei ole mitte keegi veel disklaffi saanud selle eest...
Kollaseid hondasi oli ainult 1 ja see olin mina ja tahaks teada kus ma kiiresti sõitsin kui sõitsin siis käisin lennuka taga seadistamas ja rahva seas ma ei ole kunagi sõitnud kiiresti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
01.09.2008 at 11:02 |
|
gets |
Sõitja poolt vaadates väga normaalne ja viisakalt liikuv üritus. Öösel oli ainult kuradi külm.
Endal tegi auto trikke. Küll paremuse poole, kuid bracketis pole kummalegi poole erinevus väga hea. Proovisin mitte enam punaseid võtta ja see õnnestuski. Ühes testisõidus mõtlesin, et proovin käsitsi käike edasi lasta, et niisama oma teadmiseks auto aega parandada. Ja opplaa 12.79, mis on ikka üle 2 kümnendiku parem, kui automaadiga sõites. Tuul semivastu ja värki. Täitsa hea meel oli. Enam nii hea meel ei olnud, kui esimeses ajasõidus ilma käiku näppimata tegi auto 12.85. Ja teises ajasõidus jälle vanamoodi 13.0. Paanika. Panin Ardo vastu 12.9 indeksiks ja sõitsin jälle 13.0. Lahe on kõrvuti finiši poole sõites üksteisele otsa vaadata ja lollilt irvitada, ise samal ajal pedaaliga auto põhja mõlki surudes, et mõni pügal kiirust veel kuskilt jurde meelitada. Ja siis boksis teada saada, et kaotasid 0.028 sekundiga .
Tartus näeme rsk! |
01.09.2008 at 11:49 |
|
deepmaan |
Üritus oli täpselt selline nagu arvata oli. Eks inimeste vähesus jäi reklaami puudumise taha.
http://deep.planet.ee/batery%20race/ |
01.09.2008 at 12:55 |
1 edit. Last edited 02.09.2008 at 06:54 by deepmaan
|
täpp |
quote: sotx: quote: täpp: Ma söön ka mõne Siimu mütsi ära, kui see kollane honda 30-ga sõitis parklas
Kollaseid hondasi oli ainult 1 ja see olin mina ja tahaks teada kus ma kiiresti sõitsin kui sõitsin siis käisin lennuka taga seadistamas ja rahva seas ma ei ole kunagi sõitnud kiiresti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Põhjusmõtteliselt stardist ei olnud täpselt näha, kas see oli nüüd parkla või parkla kõrval, aga ka seadistamiseks on teised kohad, võistluse juhendiga sa tutvunud ei ole?
punkt 6.1.7 Väljaspool võistlusrada kehtestatud kiiruspiirangutest (üldiselt 30 km/h aga korraldaja
otsustab) mittekinnipidamine.
Või väidad sa, et sa seadistasid 30km/h?
01.09.2008 at 13:29 |
|
sotx |
quote: täpp: quote: sotx: quote: täpp: Ma söön ka mõne Siimu mütsi ära, kui see kollane honda 30-ga sõitis parklas
Kollaseid hondasi oli ainult 1 ja see olin mina ja tahaks teada kus ma kiiresti sõitsin kui sõitsin siis käisin lennuka taga seadistamas ja rahva seas ma ei ole kunagi sõitnud kiiresti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Põhjusmõtteliselt stardist ei olnud täpselt näha, kas see oli nüüd parkla või parkla kõrval, aga ka seadistamiseks on teised kohad, võistluse juhendiga sa tutvunud ei ole?
punkt 6.1.7 Väljaspool võistlusrada kehtestatud kiiruspiirangutest (üldiselt 30 km/h aga korraldaja
otsustab) mittekinnipidamine.
Või väidad sa, et sa seadistasid 30km/h?
Kahjuks ma ei olnud ainuke ka teised käisid seal seadistamas !! Tsiklid ja Autod ,päris paljud käisid seal ja se ei seganud kedagi peale sinu! |
01.09.2008 at 13:59 |
1 edit. Last edited 01.09.2008 at 14:00 by sotx
|
täpp |
Et põhjusmõtteliselt on siis nii, et savi see juhend, kui kedagi ei sega, siis teeme mida heaks arvame?
01.09.2008 at 14:06 |
|
ICE |
Loe nüüd ülevalt uuesti... See häiris pigem mitmeid.
See "aga teised teevad ka" kõlbab pigem vabanduseks kellegile teisele (ei hakka täpsustama) aga mitte mootorisporti harrastavale inimesele.
Loodetavasti pööratakse sellele tulevikus rohkem tähelepanu korraldajate poolt ning jääb halvim juhtumata. Usun, et aruka täiskasvanud inimesena teed sina ja loomulikult ka paljud teised sellest lihtsalt omad järeldused hetkel ning lõpetame selle arutelu sest siin pole midagi vaielda.
01.09.2008 at 14:07 |
1 edit. Last edited 01.09.2008 at 14:08 by ICE
|
sotx |
quote: täpp: Et põhjusmõtteliselt on siis nii, et savi see juhend, kui kedagi ei sega, siis teeme mida heaks arvame?
Tuleb veel midagi või?
|
01.09.2008 at 14:08 |
|
jyrki |
While there seemed to be some Finns collecting trophies in some classes in the Battery race, there also was one Estonian participant in Finlands finals, driving a licence and also collecting the runner up trophy in the 16 car Pro ET field bracket class!
http://kuvia.1g.fi/kuvat/Tapahtumat%202008/FHRA/DefaFinals29-31.8.2008/Defa29_31_08_1403.jpg/full |
01.09.2008 at 14:10 |
1 edit. Last edited 01.09.2008 at 14:10 by jyrki
|
savisaar |
mina käisin ka kohal aga lõpuks jäid juba kõrvad haigeks ja külm hakkas ka aga muidu tasemel üritus(siis sai ka ikka seda lauri autot oma silmaga kaemas käidud |
01.09.2008 at 14:13 |
|
korgits |
Mina olin üks nendest tsikli meestest kes seal taga mõningad korrad peeneks lasi tsikli. Tunnistan ka seda ,et see oli täiesti mõtlematu ja loll tegu. Aga kahjuks jah ....tsikkel ei töötanud ning närvid oli nii läbi ,et kadus igasugune kaine mõistus.
Luban ,et sellist käitumist enam ei juhtu ning loodan ,et hukka ka päris ei mõisteta mind.
Vabandan nende eest keda häirisin või segasin. |
01.09.2008 at 14:19 |
|
darkdemon |
Tänud korraldajatele, et ikka üritus tehtud sai.
Teades, kui kiiresti üritus kokku lapitud sai, vastas see enam-vähem minu ootustele pealtvaatajana.
Üritus sujus ja sõidud olid kenad. Pühendasin oma aja dragile, kuna tuning ja sound eriti ei huvita.
Ja suht esimest korda jälgisin tsikleid ka, tavaliselt olen sel ajal miskit muud tegema läinud - täitsa tore oli.
Leonovi jooks oli pull ning ka burnout otse mu nina all
Õnnitlused võitjatele!
Jah, oleks võinud küll tribüünid olla, kuid kuna inimesi oli vähe, siis sai ka ilma nendeta normaalselt vaadata. Ja maybe tribüünil istudes oleks veelgi külmem hakanud
Söök oli nagu söök ikka. Pryigkaste oli ka.
Kihutavad tsiklid ehmatasid mindki, kui just olin lennuväljale jõudnud ja üks neist ca. meetri kauguselt nagu postist mööda lendas - sellise asja eest võib mõningatel teistel võistlustel ikka päris korraliku rahatrahvi või disklahvi saada.
darkdemon
|
01.09.2008 at 15:52 |
|
sill |
quote: darkdemon: Tänud korraldajatele, et ikka üritus tehtud sai.
Pryigkaste oli ka.
darkdemon
Kusjuures esimest korda nägin mina sellist laadi üritusel olid palgatud inimesed, kes korjasid võistluse käigus maast prügi üles! Väga positiivne minu arust!
|
01.09.2008 at 16:34 |
|
Pierre |
quote: sotx: quote: täpp: Et põhjusmõtteliselt on siis nii, et savi see juhend, kui kedagi ei sega, siis teeme mida heaks arvame?
Tuleb veel midagi või?
tuleb ikka.
mingi 6 või 7 siklimeest lasid tagasisõidualal VÄHEMALT esimesed neli käiku peeneks (ma lugesin), kiirus kõvasti üle saja ja nii mitu korda järjest.
tahate ära tappa kedagi?
iga teine naiskodanik kellest te mööda kimasite ehmatas täiest südamest....lastest rääkimata.
igatahel jama.
|
01.09.2008 at 17:44 |
|
hunt |
T*ra, mida te MÖLISETE ... tulge ise sõitma - ja selliseid probleeme ei ole ....
01.09.2008 at 17:48 |
|
Kentzz |
Täitsa normaalne 3+ kajastus Kalev spordis.
Vähemalt ei vuristatud tuima näoga tulemusi ette ainult. |
01.09.2008 at 18:06 |
|
AndiH |
quote: Kentzz: Täitsa normaalne 3+ kajastus Kalev spordis.
Vähemalt ei vuristatud tuima näoga tulemusi ette ainult.
Ehk keegi teab millal kordus? Tuli 18.30 meelde, et kurat,battery kokkuvõte ju |
01.09.2008 at 18:33 |
|